Pestisori... pestisori... (21)
Raspunsuri - Pagina 27
daniela_daneza spune:
pestisori!
Bine ai revenit Alina!Cred ca a fost super la tara si ca MHNEA s-a simtit super. Petrecere frumoasa la mare !
Charlie, s-au mai risipit norii, dar nu de tot!Tu ce faci? Unde sta mama ta ?
HOROSCOPNimic nu va multumeste azi, toate vi se par intunecate, negative, triste, si nu apare nici o raza de optimism pe chipul dv. Ori aveti o tristete majora pe suflet careia nimeni, deocamdata, nu-i poate gasi rezolvarea, ori faceti in asa fel incat lumea sa va compatimeasca si sa planga alaturi de dv. Vi se pare ca numai dv. trebuie sa va sacrificati tot timpul.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
CRISMIR spune:
Pestisori dragi,am lipsit motivat..a fost tati acasa si duminica am fost intr-un parc de fluturi,foarte frumos..unde erau si flori,pasarele,papagali si pestisori,raritati din toata lumea
Am pus poze in link-ul 2...sa va uitati ca e super frumos...am incercat sa pozam cat mai multe dar nu am reusit chiar tot
Azi iar sunt pe fuga ca iat e tati acasa...si plecam pe undeva
Va si ne auzim maine mai mult!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
crig72 spune:
N-am reusit sa mai intru dar acum profit de faptul ca Mariuca a adormit mai devreme si navighez si eu putin.
Pupici si tie Dany!
Charlie multumesc de intentie!M-au rascolit niste chestiuni mai vechi citind randurile voastre.Uneori si eu am mustrari de constiinta vizavi de atitudinea mea in anumite situatii.Ma agit, multi imi spun ca nu se merita dar tot degeaba.Cred ca de vina e zodia
Mirela mi-au placut pozele din parc...superbe!!pupici de la noi si de la prietenii comuni
Alina concediu placut la mare!!Am fost si noi intr-o plimbare prin Neptun si chiar mi-au placut unele locuri.Parcul de distractii cam scump fata de Mamaia. Nu mai fusesem de foarte mult timp.
pupici si pe curand!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
CRISMIR spune:
CRISTINA si si Mariucai... si pt prietnii nostrii comuni,mi-a placut expresia!!...sper ca esti mai bine,si nu aveti probleme de sanatate,ca asta conteaza cel mai mult,sa fim sanatosi ca restul toate trec!si distractie maxima!!!
DANY,CHARLIE,CRISS,NANAMI,fetelor dar unde ati disparut?
DANY tu esti mai veche pe la pestisori asa ca ma adresez tie,ce s-a intamplat cu FELIS de nu mai intra pe aici..am tot vazut-o postand la alte subiecte dar aici deloc...sper sa fie totul ok!!!
pe toata lumea,sanatate multa ,pe maine!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
simosimo spune:
salutare pestioaicelor!
eu sunt tot o pestioaica, mai noua pe forum (ca altfel sunt destul de veche....) si ma bucur ca v-am descoperit.
daniela_daneza spune:
Bine ai venit Simosimo !
MIRELA, foarte frumoase pozele si parcul .Ce sa zic de Felis, chiar nu stiu d c nu mai scrie si pe aici.Ai vazut ca au disprut multe fete ....Cum e cu AC-UL? Pupici!
Eu sunt happy, gata mi-am revenit.Am luat taurul de coarne, ma rog ....nu e taur , am spus ce am avut de spus, se pare ca a bagat la cap si sa sper ca va fi ok.Sa imi tineti pumnii, ca nu de alta dar chiar nu vreau sa plek solo in vacanta , si nu numai.
Va pupicesc si va doresc o zi minutata !
HOROSCOP -19.07.2006
Este o zi calma, obisnuita in fond, dar in care va simtiti rasfatat de lucrurile marunte ale vietii. Chiar si un drum pana la piata poate deveni motiv de bucurie, pentru ca apar suficiente ocazii de a descoperi placeri in toate. Si relatia cu partenerul este linistita, asezata, cu sansa de a sta mai mult de vorba, discutand fleacuri cotidiene.
P.S. La mine chiar se adevreste , azi!
Dany
Charlie spune:
I AM HERE MIRELA! Va bantui ca o fantomita !
Bine ai venit in Acvariul Nostru SimoSimo..!!
Cand esti nascuta ? Te asteptam cu detalii !
Cred ca a fost o perioada tampita pentru noi toate... S-ar putea sa tina de zodie !
Dany iti tin toti pumnii pe care ii am ! (emoticon care tine toti pumni stransi nu am..) Probleme de cuplu ?
Va pupicesc ! Maine va scriu mai multe ! Imi pleaca musafirii !
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
daniela_daneza spune:
Neatza!
Hai sa va ofer o cafea sau poate un suc , rece si o tigarusa ...
Eu sunt bine, nu mai am starea de lehamite.Voi , sper ca ati depasit-o !
Charlie si eu am musafiri , de fapt azi pleaca .Si pot sa spun ca sunt probleme de inceput , de cuplu!
HOROSCOP -20.07.2006Faptul ca puneti punct unei situatii incerte va aduce mai multa liniste in suflet, descoperind ca uneori e foarte bine sa fiti mai ferm in actiunile dv., fara sa va eschivati de decizii radicale. Numai spunand azi un „nu” sau un „da” foarte clar, puteti restabili ordinea fireasca a lucrurilor ca sa va regasiti, mai apoi, calmul interior. Nu amanati actiunile necesare.
VEDETI CA ASTAZI E SARBATOARE MARE : SF.ILIE!
Pupici si revin mai tarziu!
Dany
patriciaR spune:
Bunaaaaa dimineata pestisori dragi,
Am revenit dupa o lunga disparitie.
Am fost in vacanta in Romania, din pacate nu am avut timp sa intru si nici internet la tot pasul.
Anastasia mea a crescut, acum e fetita de 7 luni si ceva...merge de-a busilea...alearga in premergator...gangureste .., rade in hohote, plinge.., scoate tot felul de sunete...canta...e o simpatica...
Acum suntem la Copenhaga si ne facem bagajele pentru alta calatorie.
Va salut pe toate, va transmit numai bine.
Promit sa mai intru.
la toti pestisorii...vechi si noi...apropo bine a-ti venit pestisori noi...o sedere placuta in apelel noastre...!
daniela_daneza spune:
Salisa, calatorie plakuta! Multi pupici Anastasiei!
Dany