Pestisori... pestisori... (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

Mirela , nu am intreprins ieri ce mi-am propus ,am zis sa astept marea zi de astazi 14 ....ce am sa fac...voi spune lucrurilor pe nume si ce gandesc unei anumite persoane ..Mersi de incurajare!Azi sper sa iti vina aia cu AC-UL...

VA PUP SI REVIN!

Horoscopul de azi 14/07/2006

Puteti avea o discutie intre patru ochi cu o persoana care are ceva important sa va transmita. Poate fi dezvaluirea unui secret, o confesiune si va dati seama de semnificatia cu totul aparte a acestui dialog. Sfatul dv. ii poate fi de folos celui care va cere sa-l ascultati au poate chiar dv. aveti nevoie de o eliberare de emotii ascunse.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata... am aterizat si eu pe aici... nu prea am avut timp sa scriu... v-am citit si atat

S-o iau pe rand... sper ca nu uit pe nimeni...

Crig am vazut pozele cu Mariuca... e o scumpa... cred ca ti-am mai spus

CRISMIR inca un pic si te racoresti Am citit de busitura lui Robert A mea a vrut sa se aseze pe marginea de lemn a patului si a pus fundu mai in spate si a cazut... a bubuit... da' n-a fost rau, ca a urlat putin
Legat de daramant, carat, jucarii etc. si noi la fel... jucarelele sunt neinteresante, in schimb orice altceva e numa bun de joaca... Zilele trecute a varsat cafeaua pe ea, noroc ca o face socara dimineata inainte sa plece la munci, si noi ne trezim ceva mai tarziu... asa ca e suficient de rece... Of... ma innebunese cand face cate o boacana si ce accidenteaza... Daca ai vedea ce picioare are domnisoara... mai rau ca un baiat... vanatai, julituri... deja

criss ai reusit sa faci rezervarile? Noi am fi frut Turcia, dar nu cred ca mai mergem, pt. ca nu pot sa chinui cupilu pe drum, avionu e prea scump pt. bugetul care-l avem de concediu... si nici fara ea nu vreau sa merg... asa ca ne-am reorientat spre Mamaia... Mai vedem pana in august... Abia astept sa am balacesc...

Dany Si io vreau in vacanta mai repede
Tinem pumnii sa-ti iasa exact cum ti-ai propus... sa ne spui ce si cum a fost

Acu' despre nunta... nu m-a impresionat f.f.f tare... a fost frumos... muzica mai putin Mandra n-a mai mers cu noi, ca a dormit ca putoarea si n-am mai trezit-o... in ziua aia fusesem si la mama, ca era si ziua ei... asa ca obosise... Da' nu mi-a parut rau ca n-am luat-o, pt. ca muzica a fost exagerat de tare si sigur ar fi deranjat-o...
Cateva poze... ca inca n-am intrat in posesia pozelor facute de fotograf...

ca ma intorc la ale mele, sa termin repede ce am de facut, sa ies cu mandra in parc

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna pestisori ce mai faceti?

am vazut pozele si sunteti toti f. frumosi , si ce va mai distrati , ma bucur si imi mai musc degetele
vai ....ce mi-e dor si mie de-o nunta , sau o petrecere ...
si la noi au inceput caniculele si sunt disperata, nu am AC , ca nu-l suport, invart 2 ventilatoare si degeaba
azi cand am ajuns acasa direct sub dus m-am bagat

nu stiu cum va fi vremea , dar sper totusi duminica asta sa ajung la mare

weekend placut la toata lumea

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor sunt baietii cu AC la mine,sper sa fie totul in ordine si gata cu caldura

ELIANA...super poze,tare frumusei sunteti amandoi...cat despre Meme,daaaaa,stiu si Robert are picioarele la fel,vinete,si julituri,pt ca alearga afara si cade mai tot timpul....am fost la doctor cu el la control si ne-a intrebat,"o,dar ce are pe picioare "...ne era si rusine,ca astia aici nu prea sunt asa,nu ii lasa...si sunt si disperati ca sa nu cumva sa maltratezi copilul... voua si concediu placut cand o fi!

DANY tinem pumnii

NANAMIsi bafta sa ajungi la mare!

Weekend placut pestisori dragi!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

ELiana , sunteti niste frumosi ! Rochia ta este superba !

In sfarsit AC ! Ma bucur Mirela ! :-)))

Nanami esti tristuta ! Imi pare rau !

Dany? Unde umbli? Si cine face horoscoapele? Concediaza-l!

Gata - va pup.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna pestisori!

mirela bravo, felicitari pt. AC , gata cu caldura de acu sper sa te racoresti pt. toate zilele care-ai suferit de cald chiar m-am mirat , ca vorba aia , doar e america

fetelor la noi sunt niste calduri de te sufoci , merci de incurajare , sper sa ajung maine la mare sa ma racoresc putin , cu picioarele in apa , ca altceva nimic nu pot face

sper ca tina vremea cu noi, luni e ziua marii , e un fel de srabatoare la ei si toti sunt liberi, numai eu lucrez

o zi buna si un wek, placut

G.K.R

Mergi la inceput

Buna pestisori!

Nu am fugit nicaieri, mi-as dori ...sa ma ascund undeva , sa nu mai vad lasitatea si ipocrizia unor oameni....

Dar sa fiu optimista ...

Aseara am adormit devreme , pe la 22.00 , si m-am trezit matinal, la 6.30.

MIRELA IN SFARSIT AC .URAAAAAAAAAAAAA ! Pupici !

Nanami, sper sa ajungi sa te balacesti cu picioarele in apa!Wk-end fain!Pup!

Charlie, tu ce program ai azi? Sportiv? Pup si la fata !

Cu horoscoapele ce sa zic...nu s-a intamplat nik extraordinar .Nici macar nu am spus ce credeam ca trebuie spus.Asa am considerat ca e mai bine.

HOROSCOPUL de WEEKEND 15-16 IULIE - Aveti nevoie de confirmari, certitudini, asigurari concrete din partea celor din jur pentru a va elibera de teama sau de indoiala. Nu credeti ceva pana nu aveti dovezi palpabile, de aceea veti cere informatii din mai multe directii sau nu credeti ceva pana nu va convingeti cu ochii dv. Degeaba isi dau unii cuvantul, pentru ca suspiciunea dv. e mare.

Dany

Mergi la inceput

Scuze Elyana, am vazut pozele si am admirat tinuta ta !Eleganta !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Pentru EMiLY : CASA DE PIATRA !!!
Te asteptam sa ne povestesti totul despre aceasta zi. ! Si poze.. vrem pozici!

Pentru restul fetelor un weekend frumos! Eu am musafiri.

Va pup !

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

CASA DE PIATRA!EMILY

Sa aveti ani multi fericiti impreuna!

Duminica placuta fetelor!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput