Poate un om intelept sa fie RAU?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by michelle7

Un rau nevoit mai poate fi numit prostie.Nu?
deci..e mai periculoasa prostia pina la urma?

Pai n-as indrazni sa generalizez ca sunt multi oameni mai putin inteligenti care sunt painea lui Dumnezeu.

Michelle

ai pierdut firul, se poate??
tztztztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

hahahahaha.........fain, imi place. stii ca ai dreptate? dar a fost misto maneaua ei . "foaie verde trei surcele........"

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

nanami , nu am deschis link-urile date de michelle, inca.O sa le descopar mai incolo,poate ma inspira .Devin poeta instantaneu.

Mergi la inceput

nanami ,tu ai inteles maneaua ei ,ca eu nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by KSorana

nanami ,tu ai inteles maneaua ei ,ca eu nu.

nu trebuie inteleasa. trebuie "gustata"

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

renunt... iar a ajuns un subiect interesant un fel de loc de insultat si aruncat jigniri. De ce (craciunitza) luati personal o parere sau un mesaj care face referire la cuvintele voastre? Cum altfel putem raspunde la o idee, daca nu o citam?! Asta nu inseamna ca avem ceva cu omul care a scris-o...
Cum am spus si mai devreme, se pare ca voi vreti sa dati exemple concrete de rautate! De ce va tot impungeti pe forum?!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

ksorana! nici eu nu am inteles , dar primul vers mi-a placut. si nu cred ca am insultat noi asa de rau incat tre sa se retraga lumea. daca gasesti ceva misto de ras oare tre sa plangem? nu cred ca a fost cu vreo intentie prea rea din partea nimanui. nu-i asa fetelor??? in fine,,,, daca am gresit asa tare eu una imi cer scuze.

mamica de terorist

Mergi la inceput

KSORANA ! pe pagina 1 sunt linkurile trimise de michelle, eu am stat 2 ore pe ele azi-noapte . Sunt misto iti doresc o inspiratie cat mai bogata

mamica de terorist

Mergi la inceput

Le-am vazut,dar din pacate nu am putut sa le "gust "cum trebuie se auzea/vedea cu intreruperi.
la teroristi

Mergi la inceput

si la mine tot cu intreruperi dar eu le-am gustat ffffffff..... bine hai ca prima e misto rau. stii ce delicioase au fost!!!???

mamica de terorist

Mergi la inceput