Poate un om intelept sa fie RAU?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by She

Michelle..imi place!
Nici eu nu cred ca un om Intelept poate fi rau.
Nu are cum.Cind faci rautati deja intelepciunea e disparuta.
Eu ma intreb ce este mai periculos?un om destept si rau sau prostul?

Daca cineva face un "rau" nevoit, nu mai vorbim de rautate ci de altceva.

si tot asa...

Evident ca un om inteligent si rau e cel mai periculos. Pt ca stie sa-si ascunda adevarata personalitate si de cele mai multe ori ajunge lider. Hitler, Sadam Hussein, Ceausescu ,Fidel Castro, Ted Bundy (criminalii in serie in general ) sunt/au fost toti oameni inteligenti

Evident ca si un om prost poate sa faca rau mult daca i se da ocazia. De ex George W. Bush

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Michelle,

iti raspund la intrebarea pusa de tine:

DA

proof: numai in particular

Nema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by She

si tot asa...

Uite mie de raul nevoit mi-e cel mai teama ca e cel mai frecvent. Ziceam in mesajul initial ca omul mai putin inteligent e ca animalul incoltit- musca pt ca nu cunoaste. Lipsa de informatie e cea mai periculoasa. Ai vazut Hotel Rwanda ? Ai vazut cata cruzime poate exista in oameni din acelasi popor? Sa omori copilul vecinului fara remuscari..... Sau ce se intampla in Sierra Leone. Toate astea se intampla din cauza lipsei de educatie a celor multi si a rautatii si a poftei de putere a liderilor. Un om educat ( nu ma refer la scoala ci la cunoasterea informatiilor care il fac capabil de analiza) nu poate fi manipulat usor. Un om simplu devine arma celui care-l conduce.Omul simplu se muleaza pe personalitatea si pe faptele creierului central . Parerea mea

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

michelle !!!!! sarumana nu a fost o insulta , din contra eu sunt manelista inraita si mi-a placut mult. mai ales ca suntem departe de tara te mai alini putin , si cand nu poti plange daca bagi o manea....... merge nu? merci tare mult .

mamica de terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by She

Uite mie de raul nevoit mi-e cel mai teama ca e cel mai frecvent. Ziceam in mesajul initial ca omul mai putin inteligent e ca animalul incoltit- musca pt ca nu cunoaste. Lipsa de informatie e cea mai periculoasa. Ai vazut Hotel Rwanda ? Ai vazut cata cruzime poate exista in oameni din acelasi popor? Sa omori copilul vecinului fara remuscari..... Sau ce se intampla in Sierra Leone. Toate astea se intampla din cauza lipsei de educatie a celor multi si a rautatii si a poftei de putere a liderilor. Un om educat ( nu ma refer la scoala ci la cunoasterea informatiilor care il fac capabil de analiza) nu poate fi manipulat usor. Un om simplu devine arma celui care-l conduce.Omul simplu se muleaza pe personalitatea si pe faptele creierului central . Parerea mea

Michelle

Un rau nevoit mai poate fi numit prostie.Nu?
deci..e mai periculoasa prostia pina la urma?

Mergi la inceput

Cand studiem istoria romaniei invatam ca suntem un popor pasnic. Eu cred ca putem sa-i multumim pt asta taranului roman care a dat dovada de-a lungul timpului de mare intelepciune.( cel putin asta am inteles eu din literatura noastra) Suntem un popor intelept per total zic eu, de aceea nici noile religiile organizate n-au avut mare trecere pe la noi, nici alte popoare nu au reusit sa ne invrajbeasca cum si-ar fi dorit.

Michelle

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

Michelle,

iti raspund la intrebarea pusa de tine:

DA

proof: numai in particular

Nema

esti sigura ca persoana era si inteleapta? sau doar intelijenata

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Da

intelepciunea infinita

intelepciunea by default

Mergi la inceput

Un rau nevoit mai poate fi numit prostie.Nu?
deci..e mai periculoasa prostia pina la urma?

Pai n-as indrazni sa generalizez ca sunt multi oameni mai putin inteligenti care sunt painea lui Dumnezeu.

Michelle

Mergi la inceput

) nanami,

Merge cum nu . Acum am citit mesajul lu` Akuma de fapt ea s-a enervat ca nu e manelista si am jignit-o indirect cu linkurile. e ca si copilul alintat ,daca ii dai ceva ce nu-i trebuie , face crize de nervi si da cu cadoul de pereti ( auzi tu , sa vrea sa ne viruseze maneaua nationala ). Oricum de cate ori o sa deschid un subiect ii dau un PM Akumei ca mesajele ei au ceva special - atrag masele

Michelle

Mergi la inceput