ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
am citit tot ce ati scris, felicit pe fetele care au reusit sa ramina gravide.

si eu am fost diagnosticata cu endometrioza , am fost operata de 2 ori, am facut tratament cu diphereline 6 luni anul trecut din februarie pina iulie. si, tot nu am ramaa insarcinat, desi tare mult as vrea.
sa dea Dumnezeu sa reusim toate sa avem bb mult dorit.
sanatate multa va doresc

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Pusichet deci tu ai facut Difereline si cum te-ai simtit dupa ele?? Nu ai simtit nici o modificare??? Nici macar la menstra?? Consider ca nici un medic nu-ti poate garanta ca acest medicament sigur va stopa focarul de endometrioza, eu cred ca ni-l dau preventiv. Ca endometrioza daca vrea sa se refaca, se reface si fara Difereline. Dar poate o s-o invingem noi odata, daca au reusit atatea fete, inseamna ca se poate, sa nu disperam!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

In a new study of 59 women with endometriosis, a common cause of infertility, 43 percent of those who took 1,200 IU of vitamin E and 1,000 mg of vitamin C daily reported decreases in pain, and tests indicated they had less inflammation compared with those who got placebo pills.

Coincidentally, 15 percent of the women in the supplement group became pregnant during the study; none in the placebo group did. "Decreased inflammation may help eggs and sperm find each other more easily," says study author Celia Dominguez, MD, a reproductive medicine researcher at Emory University. Be sure to check with your doctor before supplementing.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Pusichet, imi pare rau ca a trecut atita timp si nu ai reusit. Cum ai suportat 6 luni de tratament, cred ca a fost destul de greu? Eu am facut doar 3 luni si nu mi-a fost indiferent. Spune-mi te rog la cit timp dupa ultima injectie ti-a venit menstruatia? Stiu ca a venit destul de greu ca am citit postarile dar nu mai tin minte exact.
V pup, daci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li69 spune:

madaS scuza-ma ca iti raspund cu intirziere,abia acum am citit,sorryeu s-ar putea sa am endometrioza[asa a zis doc. mea]si nu am avut dureri la ciclu si tot timpul am avut ciclu de 28 zile,mai putin acum{26}de cind iau vitex{mastodynon}pa mai vb.

Mergi la inceput

Li69 nici eu nu am avut nici un fel de dureri si un CM foarte regulat de 28 zile! Deci sunt mai multe fete cu endometrioza fara simptome, sau o fi o forma mai slaba de endo???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos

Mergi la inceput

Li69, si eu ma numar printre fetele care nu au avut simptome de endometrioza si un ciclu regulat de 28 zile cu exceptia lunilor in care am facut stimulari. Acum sunt curioasa daca v-a fi altfel.
Mai sunt 2 saptamini si incepem sa prestam, poate avem noroc.
Va pup.

Mergi la inceput

Ioanatugs, Doamne ajuta sa reusesti si sa ne tragi pe toate dupa tine. Te pup si iti doresc ceia ce imi doresc si mie, adica II liniute.

Mergi la inceput

Daciovi mult noroc i-ti doresc si tie si mi-ar place sa va trag dupa mine, daca va fi cu ochisori !!! Sa dea Domnul la toate cat mai repede o bucurie!!
Eu sunt in z27 si nu am nici un fel de semn, nici de rushi, dar nici de bebe, doar ceva dureri de mijloc, mai ales noaptea, cand sunt obosita! Ca niciodata nu-mi vine sa ma reped intr-un test, am o liniste sufleteasca, poate unde nu m-am mai stresat atat de mult ca in alte luni si am inceput sa visez frumos. Intr-o seara am visat doi porumbei galbeni, pe care-i hraneam din palma, iar azi noapte am visat ca eram sus pe munte si desi era totul verde in jur, am gasit zapada si ma bucuram de ea! Nu stiu ce inseamna aceste vise, dar ma bucur ca mi-am gasit un pic de liniste sufleteasca, ceea ce va doresc si voua!! Va pup si nu uitati ca vom reusi noi cumva!!

Mergi la inceput

Buna fetelor!!
Am intrat deja in z29 si rushii inca nu au venit! E posibil oare ca utrogestanul sa intarzie foarte mult menstra?? Mi-e asa de frica de testele de sarcina, de fapt de celebrul negativ mi-e frica! M-am saturat sa tot vad doar o liniuta, incat m-am hotarat sa mai astept cateva zile si daca intre timp nu apar rushii, o sa fac unul! Cel mai lung CM al meu a fost de 29 zile, asa ca inca stau ca pe ace, pina nu trece si ziua de 19.10.06, care abia incepe!!

Mergi la inceput