ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Ioana, te rog nu fi suparata, o sa vezi ca totul v-a fi bine pina la urma. Noi toate de aici trebuie sa fim rabdatoare si sa avem incredere in deciziile pe care le luam. Nu trebuie sa depunem armele orice ar fi, dar asa cum ziceau fetele mai trebuie sa luam cite o pauza din cind in cind ca altfel suntem prea obosite.
Eu sunt in aceiasi situatie, mai sunt 9 zile si intru in a 30-a zi de la ultima injectie. Am citit ieri prospectul de la diff. si m-am cam inspaimantat cid am vazut ca prima ovulatie apare la cca 58 zile de la ultima injectie menstruatia la 70 zile. Of doamne cite zile mai sunt! Uneori ma gindesc daca asi putea dormi pina atunci, dar apoi ma iau cu lucrul si mai uit. In ultima vreme pe linga bufeuri de caldura mai am si stari de greata. Si in legatura cu contactul sexual nici nu poate fi vorba, nu pot si gata. Sper sa ma mai suporte sotul meu inca un pic.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana... daca sunt suparata, nu sunt pe tine scumpa mea, ci pe ghinioanele astea care tot apar si ne strica planurile cand ne e lumea mai draga. Daca imi pare rau de ceva, imi pare rau ca esti trista, dar nu vreau sa insist acum, stiu ca e o perioada trecatoare, ca iti vei reveni singura, si vei lupta din toate puterile, si mai ales stiu ca vei reusi. Cunosc senzatia pe care o descrii tu, si eu aveam momente in care nu-mi puteam stapani lacrimile, simteam ca nimeni nu ma intelege cu adevarat (uneori parca nici sotul nu rezona cu mine, el avea ideile lui fixe), uneori ma gandeam ca poate asa ne e dat noua, sa nu avem niciodata copiii nostri. Ma crezi sau nu, nici acum nu am scapat de obsesia asta, desi sunt insarcinata, nu indraznesc sa imi fac planuri de viitor, legate de copil. In fiecare dimineata mi se pare ca a fost doar un vis frumos, pana ma conving de realitate, si ma rog la DD sa imi tina puiul acolo unde este. In fiecare zi Il rog sa nu va uite, sa va ajute si pe voi cat mai repede, fiindca stiu atat de bine ce inseamna chinul asteptarii...

Chiar daca voi avea copilul acesta, iar Dumnezeu mi-e martor cat de mult mi-l doresc, nimeni si nimic nu va putea sterge cu buretele acele amprente dureroase, clipele de disperare, sentimentul de zadarnicie pe care l-am trait in ultimii ani, plangand si rugandu-ma pentru bebe. Poate ca se vor vindeca, poate ca fericirea va fi mai puternica, dar cu siguranta nu voi uita niciodata.

Dar nu voi uita nici sa va incurajez, sa va ridic moralul, tocmai pentru ca stiu cat de mult inseamna fiecare reusita, am sa ma bucur pentru fiecare in parte si am sa va tin pumnii in continuare, pana reusiti toate

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetelor! Am trecut pe la voi, sper ca nu deranjez, sa va incurajez. Pe scurt povestea mea suna asa: aveam 19 ani cand am mers la doctor si mi-a spus ca am un chist imens pe un ovar si endometrioza si numai printr-o minune voi putea avea copii. Nu va spun ce am simtit, sa-i spui unei fete de 19 ani ca e condamnata la o viata fara copii, mai ales ca imi doream copii din totdeauna. Banuiesc ca stiti de fapt ce am simtit. Mi-a dat tratament pentru chist si mi-a spus ca daca scap de el prin tratament discutam si investigam si endometrioza. Nu va mai povestesc obsesia pe care am dezvoltat-o pentru copii. Banuiesc ca stiti. Dupa 3 luni de tratament am facut o criza de ovare, am ajuns la Urgenta, mi-au facut ecografie si mi-au spus ca acel chist a disparut. Nu m-am mai dus la doctorul meu caci il uram. Poate datorita faptului ca el mi-a dat vestea, ca nu a facut-o mai bland, si in mod sigur si inconstienta varstei m-au facut sa ignor problema. Am renuntat la protectie de comun acord cu partenerul meu, am devenit amandoi obsedati de copii si am asteptat. Medical nu am facut nimic in privinta asta. Apoi am avut ocazia sa intalnesc un chirurg care din vorba in vorba i-am spus problema mea si mi-a spus sa iau vitamina B (tot complexul de vitamine B) ca regleaza glandele. Nu pot sa va explic exact ce mi-a spus (era acum 6 ani). Eram deja disperata, nu ne protejam de 3 ani si eu nu ramaneam, cateodata nici nu mai stiam daca doresc un copil atunci, daca e momentul potrivit, sau e doar fructul oprit. Dar il doream nespus! Dupa ce am luat vitamine cam 2 luni s-a intamplat minunea. Nu stiu daca de la vitamine sau nu cert este ca am ramas insarcinata, am avut o sarcina fara probleme, si am acum o mandrete de baiat de 5 ani. Asta este povestea mea de succes.

Va doresc si voua mult succes si nu disperati, Dumnezeu decide cand e timpul sa vina minunea.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Luna1 multumim pentru incurajari si ma bucur mereu cand aud ca cineva a invins endometrioza asta. Sa-ti traiasca baietelul mare si sanatos!!
Amely ce vesti aduci de la eco??? Cum e bebe, i-ai vazut inimiora batand??
Delfinas cum e testul???
Fetelor se pare ca totusi Dumnezeu nu ne lasa sa suferim prea mult, ne arunca mereu o raza de soare in viata, pentru ca noi sa putem spera in continuare!! Asta mi s-a inatamplat mie dupa saptamana de cosmar pe care am avut-o de la aflarea vestii cu sansele noastre mici. Am fost ieri la dr. T si i-am dus spermograma sotului, i-a dat bineinteles tratament, dar nu a dramatizat rezultatul si ne-a spus sa facem inseminari. Si cum eram prin z8, am zis sa incep si monitorizarile, cu toate ca ma gandeam ca e prea devreme si totusi surpriza, aveam endometrul 8.00 si doi folicul pe ovarul stang, adica pe cel cu trompa buna, unul de 18.9 si unul de 14.8 si prin urmare o sa fac o inseminare zilele astea. Maine merg la Elias pentru o noua ecografie si daca se apropie ovulatia o sa fac inseminarea maine, sau poimaine. Nu credeam ca o sa pot spera din nou, atat de repede si nici ca durerile de cap vor trece vreodata. Uite ca de la aflarea unei vesti bune, se pare ca mi-am mai revenit, m-a mai lasat si durerea de cap si sunt pregatita sa o iau de la capat. Insa nu mai vreau sa-mi fac sperante desarte, vreau sa ma detasez cumva de gandul obsedant ce nu-mi da pace si sa las lucrurile sa mai curga si de la sine. Asta e ce-mi doresc si bine ar fi sa si reusesc!! Amely, Delfinas, Daciovi, Felicia, Piticul, AndradaP., Luna1 va multumesc pentru incurajarile voastre si va urez numai zile fericite!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia22 spune:

Dragelor,
sper ca am nimerit bine de data asta pe forum. Incepusem acelasi subiect in alta parte, am fost directionata in alta parte...etc. Pina ma obisnuiesc, mai "bantui" dintr-o parte in alta. Sint "veche" de 1 zi pe forum, imi exprimam ieri dorinta de a gasi un remediu pentru toate "belelele" care m-au napadit: endometrioza, anovulatie, uter retrovers, iar Tia si Catty au fost foarte dragute zi mi-au raspuns imediat la mesajul meu, lucru pentru care vreau sa le multumesc inca o data. Catty, m-am interesat despre medicamentul pe care mi l-ai recomandat. Voi merge la un Whole Food store sa vad daca-l gasesc, ca nu prea as vrea sa-l comand de pe internet, ca am vazut mai multe surse si nu stiu in care sa am incredere. Daca e Catty pe forum, poti sa-mi spui, te rog, cumva de unde se poate procura, de la alte magazine de profil, poate.
Mi-a recomandat doctorul ginecolog sa ma decid sa fac laparoscopie si sa-mi curete "mandretea" de endometrioza. Am tot citit depsre laparoscopie, dar e cineva care sa ma dumireasca si pe mine, cit e de riscanta procedura, efecte secundare etc? Ca tot asa mi s-a "garantat" ca si histerosalpingografia e floare la ureche si am facut o reactie asa de nasoala, de am ajuns la urgente imediat dupa radiografie. Si cum am "lipici" la experiente din astea, macar daca ma decid sa o fac, sa stiu la ce sa ma astept. Mi-a intirziat si ciclul 4 luni (poate fi si pe fond nervos, mi-am schimbat slujba) sau cine stie. Numai sa nu intru la menopauza...
Va pup

Mergi la inceput

Delia22 e bine sa faci laparo, mai ales daca ai endometrioza, vor curata ce vor gasi pe acolo si pe urma o sa-ti propuna un tratament, sau nu, depinde cat de avansata este. Efecte secundare pot fi un bebelus, eventual, eu nu am auzit la nimeni de probleme dupa laparo. Si eu am facut-o si e cea mai buna decizie pe care am luat-o, asa ca sa nu-ti fie frica de ea, nu ai de ce! Mult succes i-ti doresc!

Sa va spun despre mine: ieri am avut o zi plina de evenimente! de dimineata am fost la Elias la dr. T la monitorizare si mi-a spus ca am doi foliculi mari: unul de 27 si unul de 29 si ca cel de 29 sta sa se sparga, asa ca trebuie sa fac inseminarea cat mai repede. M-a programat la ora: 13:00, iar eu la acea ora trebuia sa botez un baietel, asa ca am vorbit cu dr. Matei sa-i duc sperma sotului inainte de 12 si dupa botez sa fug la spital pentru inseminare. Asa ca m-am impartit intre biserica si spital toata ziua, iar seara am sarbatorit cele doua evenimante: botezul si 6 ani de casnicie cu sotul meu. Am avut o zi incarcata de emotii, asa ca nu sper la mare lucru din aceasta inseminare, am facut-o pentru ca era momentul, era pe trompa buna si singura sansa de a obtine o sarcina. Acum am de asteptat doua saptamani si daca nu va fi sa fie cu ochisori o vom de la capat din nou. Va doresc si voua sa fiti mereu optimiste, pentru ca doar astfel vom putea spera si obtine un bebe!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Ioana, o sa vezi ca v-a fi bine, dar nu te agita prea mult si odihnestete cit mai mult. Abia astept sa mai citesc o veste buna de la colegele mele de suferinta.
Delfinas, nu ne spui nimic? Doamne ajuta sa fie II.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Fetelor ce sa va spun, am avut trei zile de intarziere, si seara a treia cand vroiam sa-mi fac testul, ca era de toata ziua, mi-a venit. Am zis ca mor de necaz, mai ales ca mie nu prea imi intarzie. Apoi mi-a curs sange doar o zi si s-a oprit. Mi-am facut totusi testul ca sa fiu sigura si a iesit negativ. Am inceput sa iau Diane 35 poate asa imi regleaza organismul si mi se ingroasa endometrul, si poate voi reusi si eu.Ca eu cred ca de-aia imi curge si asa putin, pt ca am endometrul f subtire. Voi ce ziceti s-o ingrosa endometrul de la anticonceptionale?
De suparare nici nu v-am mai scris. Dar asta e, imi trece si o iau de la capat. Ce sa fac.... acum 3 luni sunt in pauza ca am zis sa iau 3 luni Diane. Vom vedea.
Pupici si vb cand o sa fiu mai vesela.

Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1

Mergi la inceput

Buna fetelor!1
Daciovi multumesc de incurajari, asa intentionez sa fac, sa nu ma mai gandesc prea mult!
Delfinas nu fi trista iubita, o sa vina si la noi bebe mult visat, trebuie doar sa speram in continuare! Acum ce faci cazi tu in butoi?? Doar ce m-ai scos pe mine si ai intrat tu in locul meu??? Hai, te rog priveste partea buna a lucrurilor si lasa loc in inima ta pentru o raza de speranta si ai sa vezi ca va fi bine!
Si mie mi-a spus dr. T ca endometrioza inca mai e acolo, desi m-am operat, dar nu e un impediment mare, se poate si cu ea si vezi ca nu sunt trista! Ma agat in continuare de orice sansa si nu vreau sa mai vad partea neagra a lucrurilor, pentru ca nu-mi fac bine!! Incearca sa faci la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia22 spune:

Draga Ioana,
iti multumesc pentru incurajari si iti doresc din tot sufletul sa-ti indeplineasca Dumnezeu dorinta, sa ramii insarcinata si sa ai un copil sanatos si cuminte.
Numai lucrurile bune se lasa asteptate mult, dar cind vin sint cele mai bune.Te vad foarte optimista si asta ajuta foarte mult.
Sa auzim numai de bine si te pup,
Delia22

Mergi la inceput