ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ioana... poate sunt mai emotiva in perioada asta, dar ma faci sa plang... Te rog din suflet, nu gandi asa! Nu stiu ce sa-ti spun si mai ales, cum sa-ti spun ca trebuie sa depasesti tristetea. Tu esti tauroaica, te cunosc foarte bine, stiu cat esti de tenace si de puternica. Trebuie sa privesti doar inainte. Lasa trecutul, lasa regretele, fa DE ACUM tot ceea ce poti, da-i sotului tratament naturist (eventual consulta-te, cum spuneau si fetele, cu dr. Soare), ai mare grija de tine, mananca sanatos, ia naturiste si mai ales, aveti grija sa nu ratati nici o luna. Nu-ti pierde speranta, Ioana, stiu ca e o perioada grea, dar va urma una mult mai buna. trebuie doar sa gasesti calea, cu rabdare, cu intuitie... fara incrancenare. Stiu ca poti, doar te cunosc destul de bine. Si lasa regretele, nu e timp de asa ceva. Nu ai gresit cu nimic, asa a fost sa fie. Dumnezeu te iubeste, nu te va lasa prea mult sa astepti dupa bebe, trebuie sa crezi asta, da?

Fetelor, credeti in voi, in sansa voastra si chiar daca va detasati (ceea ce e foarte bine) nu depuneti armele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna gagici!
Cred ca imilipseste o doaga si pana iau o hotarare ma razgandesc de n ori...acus vreau acus nu vreau si aici ma refer strict numai la chestia cu tratamentul cu Diphereline, adica sa-l fac sau nu. Pana acum am zis ca-l fac, azi nu mai vreau sa-l fac, simt ca innebunesc si pana imi vin uratii,atunci cand trebuie sa fie ori alba ori neagra, cred ca asa o sa fac.
AMELY,am o mare rugaminte la tine si anume sa-mi spui ce tratament naturist ai urmat tu sau sa-mi dai pagina unde ai scris despre asta.
Si are careva idee, in caz ca nu incep acus tratamenul ci peste cateva luni e vreo problema, adica nenorocita asta de endometrioza poate sa reapara asa repde, sau reapare intr-un interval mai mare de timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Amely draga, eu stiu ce vorbesc, nu pot sa spun ca nu-mi doresc un bebe, dar sunt foarte realista, si-ti spun ca nu mai pot sa sper luna de luna ca inainte, pentru ca realitatea e alta! Acum ma preocupa alte probleme, durerea de cap si depresia care se pare ca pun stapinire pe mine. Am luat azi Magne B6 si nu a avut nici un efect. Am inceput sa experimentez niste dureri de cap fantastice, nu stiu ce sa ma mai fac! Sper doar sa treaca durerea din sufletul meu, care stiu sigur ca ea e vinovata pentru durerile mele de cap. Inca nu mi-a trecut socul vestii de sambata, vreau doar sa treaca si nu stiu cum!! Tu ai grija de tine acum, lasa-ma pe mine, ca o sa-mi revin eu candva, intelege-ma, te rog, ca pentru moment proiectul bebe e un capitol inchis si nu mai vreau sa discut nimic.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Ioana, nu stiu de ce de aici de pe forum eu te-am indragit si m-am atasat mai mult de tine decat de celelalte fete, desi va iubesc pe toate, pentru tine am ceva mai mult. Asta poate pentru ca am vazut cum gandeai, cat de optimista erai, cat de mult ridicai moralul la celelalte fete si acum ce faci? Draga mea viata e grea, si crede-ma ca stiu ce spun, ca trec prin niste momente acasa de nu ti-ar veni sa crezi daca ti-as spune, dar nu avem incotro, trebuie sa mergem tot inainte, iar daca ne pierdem si speranta cu ce mai ramanem?
Eu sunt in a 2-a zi de intarziere si mi-e foarte greata. Diseara o sa fac un test si maine va spun ce mi-a iesit. Eu am facut stimulare cu clostilbegyt din ziua 5 pana in z 10, 1 pastila pe zi timp de 5 zile, si din ziua 15 pana in z 25 am luat 1 pastila de utrogestan pe zi. Acum sa speram ca s-a prins ceva si ca o sa fie bine, desi si eu am sufletul negru de suparare si de probleme. Dar nu ma las, asa ca Ioana fruntea sus si fa si tu o stimulare si vezi ce iese si ai grija mare de tine scumpa mea.
Hai ca maine vorbim si va spun ce mi-a iesit la test. Pupici multi

Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cicicuta, o sa dau "paste" la un mail pe care i l-am trimis mai de mult Danutei:

Am incercat pe cat posibil sa evit alimentele daunatoare: conservantii, grasimile, e-urile, alcoolul, dulciurile (in special ciocolata, care imi place atat de mult).

M-am axat mult pe legume si fructe proaspete. In special pe: varza, broccoli, conopida, ceapa, usturoi, morcovi, telina, fasole pastai si boabe... Primavara verdeturi la greu, apanac, urzici, leurda, am facut efectiv cura de verdeturi. Si celelalte sunt foarte bune, dar astea in mod special.

Carne: de evitat carnea de porc, carnea grasa in general. Incearca mai mult peste oceanic, contine omega 3 si e ff bun (somon, sardine, ton, cod, merluciu..)

Lactate: NUMAI iaurt viu (Prodlacta - Bifidus) din pacate orice alte lactate/branzeturi sunt interzise, chiar si ouale. asta chiar ca a fost greu. Eu insa am substituit ouale de gaina cu cele de prepelita, renumite pt. proprietatile lor terapeutice, si mi s-au parut chiar mai gustoase. dar nici cu alea n-am exagerat...
Iaurtul il manacam (si acum mananc) dimineata cu fulgi de ovaz, sunt ff sanatosi si contin fibre. Plus o banana/mar/alte fructe.

Fibre: paine integrala, cu cat mai multe fibre, fulgi de ovaz. de evitat alte fainoase.

Naturiste: Mastodynon, Maca (pt. endometru), extract din mladite de zmeur.

Imunitate: ulei de primula capsule, extract din suc de orz verde, omega 3, ulei de in (flax seed oil) - capsule gelatinoase, 2/zi DS.

Vitamine si minerale: vit. E (dar cu pauze), vit. C + minerale: seleniu (1 cp. dim. inainte de masa), zinc (1 cp. seara, dupa masa), complex de vit. B, magneziu, calciu (ultimele 2 doar din cand in cand)

Am scris ce am facut eu, nu inseamna ca fix asa trebuie, ca nu-i batut in cuie, dar poate sa dea o idee cam ce ar trebui respectat.

A, si sa nu uit, am luat vreo 2 luni produse apicole: apilarnil, propolis, laptisor de matca (cu asta nu tb exagerat!), iar in loc de dulciuri - cate o lingurita de miere naturala.

Totul am gasit la plafar.

si sa va ajute DD sa va impliniti visul!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

AMELY, saru'mana mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana, ma doare sufletul citind ce scrii...
Uuufff... daca as putea sa te ajut sa iesi din starea asta... sper sa gasesti in tine puterea si sa nu te lasi prada depresiei! Cred ca zici bine, ar fi bine daca ai putea sa te detasezi un pic , sa ai grija de sanatate, de durerile de cap...
Pupici si sper sa auzim de bine...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Ioana, draga mea, inteleg foarte bine prin ce treci pentru ca si eu am avut o perioada asemanatoare atunci cand voi ati sarit cu toatele si m-ati certat si incurajat.Se apropia Pastele si eu aveam o stare vecina cu nebunia, nu ma mai puteam bucura de nimic si nu ma mai interesa nimic. Am ras si am plans de atatea ori impreuna.Voi m-ati inteles cum nu ma putea intelege nimeni altcineva. Tin minte seara cand tocmai te intorsesesi de la operatie ( era un sfarsit de saptamana )si am stat pana noaptea tarziu si ne-am scris. Stiu ca doare, stiu ca e frustrant, stiu ca sunt zile intregi cand nu te mai poti gandi la altceva . Nici nu poti si...nici nu vrei. Dar pana la urma daca cadem in depresie ne facem noi singure rau. Ok. sa luam partea cea mai neagra: poate nu o sa reusim niciodata sa avem copilasul nostru. Dar sunt atat de multi copii care asteapta sa fie adoptati, copii frumosi si singuri, copii care ar da orice sa spuna cuiva mama.Daca ne imbolnavim nu rezolvam lucrurile in niciun fel.Si eu visez copii in fiecare noapte si mie mi-e greu. Dar nu mai vreau sa cad in depresie. Viata e frumoasa, suntem femei tinere, avem atatea lucruri bune inainte. Si apoi...atata vreme cat e o speranta cat de mica, merita sa luptam. Nu te lasa, Ioana. Nu ceda, hai sa luptam impreuna. Stiu ca Dumnezeu ne vede toata suferinta si ca intr-o buna zi ne va rasplati.Capul sus. Sterge-ti lacrimile. Noi te iubim si suntem aici pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Delfinas draga, i-ti tin pumnii stransi pentru testul pe care-l vei face in curand! Hai da-mi tu o veste buna, sper sa se fi prins un bebe mic la tine!! Multumesc pentru vorbele tale frumoase, o sa-mi revin eu!! Momentan......mai bine tac, pentru ca stiu, sunt multe alte fete cu probleme si mai mari!!
Felicia i-mi pare sincer rau, cand intristez si pe altii, nu vreau asta! Dar nu m-am putut abtine si v-am spus exact ce simt in acest moment! Daca nu as mai avea chiar nici o doza de optimism, nu as mai intra pe forum, sper sa fie ceva trecator! Te pup si treci la treaba cu sotul, ca acum e momentul cel mai propice!!
Amely nu fi suparata pe mine, i-ti multumesc ca te gandesti la mine si ca ma incurajezi, dar trec printr-o faza tare grea si simt ca nimeni nu ma intelege! Nu mai pot fi la fel ca inainte, cand debordam de optimism pentru ca nu mai sunt probleme care tin strict de mine, ma depasesc cumva. Sper sa trecem cu bine analizelor si tratamentelor la care va fi supus el. Multumesc pentru grija
Piticul ai mare dreptate iubita, asa e, ar trebui sa vedem mereu si partea buna a lucrurilor, ca sa nu cadem prada nebuniei, dar e foarte greu! Tocmai cand credeam ca suntem aproape de punctul in care am facut toate analizele posibile si imposibile, constat ca ne-am intors de unde am plecat, pentru ca l-am sarit pe sot. E bine, doar ca el e foarte otimist, in comparatie cu mine si ca e de acord cu orice analize, numai sa ajungem sa putem avea un copilas. Simt ca-mi pierd rabdarea pe care am avut-o odata. I-ti multumesc ca-mi esti aproape si-mi place ca esti mai realista decat mine!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Ioana draga imi pare rau ca esti in starea asta. Nici nu stiu ce sa-ti spun. Ai curaj! Sunt sigura ca are rezolvare. E foarte important ca sotul tau e optimist si ca-si doreste bebe la fet de tare ca tine. Eu sunt alaturi de tine!
Azi e Z1 pentru mine. Nu stiu de ce luna asta am sperat mai mult ca-n alte luni. Nu ma mai invat minte si sper ca o nebuna, pentru ca in fiecare Z1 sa cad la fel de tare si de brusc ... pe pamant. Si in fiecare Z1 ma simt extrem de obosita si mi-e groaza sa o iau de la inceput...

Andrada

Mergi la inceput