ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Ioana, iti multumesc mult pentru sprijin
eram atat de ametita cand m-am externat si am vorbit cu dr., incat am uitat sa-l intreb cand anume sa incep tratamentul, dar ma duc luni la scos firele si-l intreb atunci. Cred ca daca imi spunea sa-l incep imediat dupa operatie nu o faceam, nu stiu de ce...
O sa-l intreb cand ma duc si daca pot sa renunt la el in favoarea unui tratament naturist, si daca nu si nu o sa-l fac ce sa fac
Oricum la mine e bine ca am un ciclu mai lung, intre 30-33 uneori chiar 35 zile,asa ca mai am timp in cazul in care imi spune ca trebuie inceput inainte de ciclu, care ar trebui sa vina incepand cu 6 oct.Din cate am inteles, endometiroza nu era f.avansata si a spus ca a eliminat orice urma, atat cat a putut vedea si era situata la nivelul sacului Douglas. Cat despre uter si trompe au spus ca sunt toate in stare f.buna...macar atat
Amely, te rog sa-mi spus daca tie ti-a spus sa faci Diphereline si ai hotarat tu, de la tine putere sa nu faci, sau nu ti-a recomandat, si daca da, de ce nu ai facut?
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Cicicuta, decizia de a incepe sau nu tratamentul iti apartine. Asta doar tu decizi dar eu iti spun ca dc il incepi o sa vezi ca timpul trece repede, nici macar nu iti dai seama. Si eu am urmat tratamentul si nu este asa rau. Eu, iti spun sincer ca am inceput tratamentul a 2-a zi dupa operatie, fara sa ma gindesc, cel putin dr meu nici nu mi-a spus ca asi putea alege si nu imi pare rau.
Oricum, ai citit ce a scris Ioana, sunt fete care au urmat tratamentul si au reusit si fete care nu au urmat tratamentul si tot au reusit.
Va pup pe toate si va urez succes la bebici.
Daci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetelor,
De doua zile am aflat si eu ca as fi suspecta de endometrioza.Trebuie sa merg sa fac laparoscopie.Imi puteti spune si mie ce este endometrioza?
Pupici

Mergi la inceput

M-am hotarat, am sa urmez tratamentul, mai rau decat este nu cred ca va fii, asa ca nu am nimic de pierdut, mai ales ca in timp ce eu urmez tratamentul incerc sa-l pun pe picioare si pe sotul meu care nu prea sta bine cu spermograma...putini si lenesi
Sper sa dea rezultate tratamentul asta ca am auzit ca la unele fete care l-au urmat nu si-a facut efectul
Am vorbit cu dr. si mi-a spus ca trebuie inceput in a 2-a zi de ciclu, deci mai am timp sa-l procur.
Pupici la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cicicuta felicitari ca te-ai hotarat pina la urma la ceva. Mult noroc i-ti doresc! Care-i diagnosticul sotului tau??
Jubica parerea mea e ca nu-i un diagnostic de speriat, poti ramane gravi, dar mai greu decat femeile care nu au endometrioza. Oricum poti citi ce s-a scris pe aici si link-urile referitoare la endometrioza.

Fetelor stiti ca eu am fost convinsa ca cea mai mare problema e endometrioza si ca din cauza asta nu raman, sau raman si pierd sarcina prea repede. Se pare ca nu e asta principalul motiv ci sotul. I-am facut o spermograma si nu e stralucita deloc: Oligoastenozoospermie moderata cu 7 mil., nu e deloc imbucurator, asa ca acum incepem altfel de investigatii, masculine. Nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin. Pentru inceput vom merge la un urolog: dr. Calomfirescu, asa mi-a recomandat dr. Matei si pe urma, nu stiu ce mai avem de facut. Sunt iarasi intr-un mare butoi de disperare, pentru ca nu ne asteptam la un asemenea rezultat si mi-e ciuda ca nu am facut analiza asta a lui, mai devreme. Noi femeile, ne place sa ne consideram mereu vinovate pentru ca nu putem avea copii si cand afli ca de fapt nu tu esti cauza, sau nu doar tu, ci si sotul e si mai deprimant. In sufletul meu am stiut mereu ca enodmetrioza nu e inamicul nr.1, pentru ca am ramas de trei ori cu ea, simteam ca e altceva, dar nu stiam ce. Si mai ales acum dupa ce am scapat de ea, nu se intampla minunea mult asteptata, de ce oare?? Sotul e mai optimist decat mine, insa eu nu stiu ce sa mai fac!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Cicicuta sunt alaturi de tine in caz ca ai nevoie si imi pare bine ca te-ai hotarat intr-un fel s-au altul.Iti doresc sa te simti cit mai bine si sa treci cit mai usor si repede de aceasta etapa.
Ioanatugs imi pare sau pt voi, dar nu dispera ca si noi am facut o spermograma anul trecut care nu arata prea bine. Dupa citeva zile a repetat spermograma si am constatat ca totul era OK. Cica aia micii sunt influientati de o serie de chesti, inclusiv de stres. Sotului mei i-a spus dr sa nu prea umble in blugi sau in pantaloni f stamti ca se supra incalzesc.
Sunt alaturi de voi si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by Cicicuta
...
Amely, te rog sa-mi spus daca tie ti-a spus sa faci Diphereline si ai hotarat tu, de la tine putere sa nu faci, sau nu ti-a recomandat, si daca da, de ce nu ai facut?
Multi

Cicicuta, scuze ca raspund asa tarziu... da, iubita, mi-a zis din prima sa fac diphereline, dupa laparo m-a chemat la el, mi-a dat nr. de tel al unei dr-e de unde sa cumpar diphereline-ul si mi-a zis sa-l incep imediat. De ce nu l-am facut? nu stiu... am vrut sa imi mai dau o sansa cateva luni, sa incercam natural. M-am apucat si de regimul naturist si nu-mi pare rau deloc. Vreau sa-ti spun ca, chiar daca nu as fi ramas insarcinata, tot nu-mi parea rau ca am tinut acel regim, pt. ca m-am simtit extraordinar de la el.

Ioana, pentru tine iubita un special, si speranta ca in curand te voi vedea din nou optimista si vesela asa cum te-am cunoscut. Adu-ti aminte de cate ori m-ai incurajat si mi-ai redat optimismul, cand eu eram cu moralul la pamant... ei bine, eu sunt sigura ca nu mai e mult si va veni bebe la tine. Este un feeling al meu si eu nu ma insel prea des

Va pup pe toate si va doresc din toata inima sa reusiti sa ramaneti insarcinate, in ciuda endometriozei. Pentru ca se poate, sa fiti sigure de asta

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Daciovi multumesc pentru incurajari! Dupa o consultatie la urolog o sa repetam si spermograma, noi am mai facut la dr. Moisa la cabinet, acum 6 luni in urma si era bunicica. Asa mi-a explicat dr. fara alte detalii si am banuit ca e normospermie, dar se pare ca nu era asa. Oricum atunci a+b=45%, iar acum a+b=35%, iar nr. de 7 mil. e oricum micut, poate sa iasa in alta zi putin mai mult, dar in nici un caz stralucit. Iar sotul meu lucreaza langa foc, in bucatarie si de acolo i se trage. Asta e, vom face orice posibil si sper sa reusim pina la urma, pentru ca ne dorim prea mult.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Salutare gagicutelor!
Amely, nu-i problema stai linistita ca mie oricum mi-a spus sa-l incep in a 2 zi de ciclu, si mai am timp, asa am zis si eu la inceput sa nu-l fac fiindca daca il incep mai pot sa sper sa ramande abea peste 4-5 luni, dar pe urma mi-am zis ca pe langa 1 an jumate inca cateva luni nu mai conteaza si sa ma simt cu constiinta impacata ca am facut tot ce am putut!
si ai mare grija de tine si mai ales de bebic!
Daciovi, multumesc mult iubita
Ioana, pai sotul meu a facut cam 4 spermograme care aratau cam asa:
prima in octobrie anul trecut-oligoastenoteranospermie moderata-12 mil.-a urmat un tratament homeopat 1 luna dupa care a avut astenoteranozoospermie usoara-14mil.-ne-am bucurat ca da roade tratamentul si am continuat inca o luna, dar nu s-a imbunatatit, tot astenozoospermie usoara dar cu 14,2 mil.
Am zis hai sa incercam cu naturiste si dupa 4 luni cu tribulus terrestris si branca ursului rezultatul a fost dezastruos-o, cred ca cel mai prost de pana atunci oligoastenoteranozoospermie moderata cu doar 7 mil...de parca mai rau i-au facut celebrele produse naturiste decat bine
Asta se intampla in mai si de atunci l-am lasat in pace, nu l-am mai stresat cu nici un medicament..dar stai ca incep iar sa-l
Sper ca nu v-am innebunit,multila toate!

Mergi la inceput

Amely acum am vazut mesajul tau, multumesc de incurajari iubita, dar sa stii ca eu nu mai sper in minuni!! Cred ca Dumnezeu mi-a dat mai multe minuni pina acum, insa nu am stiut, sau nu am putut sa le tin langa mine!! Asta a fost: i-mi rasuna in cap doar vorbele dr. Matei: "accidente fericite", pacat ca nu au tinut!! Din butoiul in care am cazut acum, nu cred sa pot sa ies asa usor!! As vrea, dar ma trage prea adanc in jos ultima veste si nu vreau sa treaca nimeni prin ce trec eu acum. Nu ma poate scoate nimic din acesta stare, sper si ma rog la Dumnezeu, doar sa nu-mi pierd mintile, atat vreau pentru inceput!! Deocamdata nu-mi mai doresc nimic nou de la viata, m-am saturat de surprize, vreau sa treaca totul cat mai repede!!

Mergi la inceput