ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Chivutamonica multumim pentru artiole, sunt f. interesante.
Fetelor vroiam sa va intreb ce parere aveti despre stimulare in cazul nostru, al celor cu endometrioza?? Ne ajuta, sau ne face mai multe probleme??? Mie mi-a recomandat dr. mea sa fac stimulare cu Clomifen pentru a face o IA si mi-e cam frica, sa fac stimulare. Eu am ovulatie, ca si voi, luna de luna, la un CM de 27 - 28 zile, iar acum sunt in z23 si am semne ca ar veni rushii, asa ca pina in z3 trebuie sa iau o decizie. Sa fac sau nu stimulare???
Amely asteptam sa vii cu vesti de la monitorizare!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

fetelor dragi,ma bucur ca v-ati doc,sa speram ca ne ajuta pe toate si sa trecem peste asta cu bine sa reusim sa ne implinim visul de mult asteptat.
incercati sa luati aceste pastile:ulei de catina,primula,vit.E,mincati cit mai multe legume si fructe...etc
ce sa va spun ca la mine nu a fost CM.dureros dar cind vine...sa stiti ca parca se rup ceva bucati si intotdeauna m-am intrebat ce-or mai fi si astea doamne.O sa mai vedem ce se va mai intimpla dar trebuie sa fim mai optimiste si o sa reusim.
Va ,pe toate si va doresc un week-end placut.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna, fetele, la mine se pare ca Maca a dat rezultate bunicele, ziua 11 folicul de 19 pe stangul si endometru 7,6 mm.

Ce am aflat: ca desi am ovulatie buna, trompe bune, analize bune etc, intrucat endometrioza a fost localizata pe ovarul stang (iar eu ovulez preponderent cu stangul, din pacate) este foarte probabil ca ovocitele mele sa fie de slaba calitate, de aia nu se fecundeaza/nu se prinde nimic. Dar asta nu putem sti sigur decat la o punctie ovocitara, pt. FIV.

Dr-a a mai zis ca pt. noi timpul este foarte pretios, din cauza endometriozei, si daca in cateva luni nu se intampla nimic, trebuie sa trecem la FIV. Parca mi-a dat cu ceva in cap...

Va pup pe toate

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinas spune:

Sabineta nu sti cat regret pentru tine, dar fi tare, am trecut si eu o data printr-o faza ca a ta, am fost distrusa, dar in timp mi-am revenit, si am invatat multe. Capul sus si fi tare, ai incredere ca totul va fi bine pana la urma.
Fetelor ce ati scris voi aici despre endometrioza asta. Eu stiti ce m-am hotarat? Sa uit de ea. Sunt, si cred asta cu disperare, un om sanatos si apt sa faca copii. Asta pentru ca daca e sa ne luam dupa toti doctorii, dupa articolele de pe net s.a.m.d. nu ajungem nicaieri. Haideti sa combat un pic ce se spune despre endo, pentru cazul meu:
- nu am avut niciodata dureri insuportabile, iar la ciclu doar o amorteala aproape nesesizabila;
-nu am avut niciodata dureri la CS;
-ma imbolnavesc foarte greu, si imi revin foarte repede, atunci cum se spune ca avem un sistem imunologic prost, nu e logic cel putin nu in cazul meu;
-chisturile la mine apar, dispar ca fata morgana.
Asa ca de aia m-am hotarat sa las deoparte ideea ca am ceva, ca sunt bolnava. Nu sunt bolnava! Refuz sa cred asta.Sunt o femeie sanatoasa si voi face cati bebici voi dori. Si veti vedea ca asa este. Nu mai credeti toate parerile, ca va faceti rau psihic.
Vreau sa aud de voi gravidutze.
De mine veti auzi sigur. Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Pozele mele
http://foto.neogen.ro/delfinas1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

si mie imi spune homeopata mea sa mai astept cu fiv-ul ...

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Delfinas, ce pot sa spun decat... si felicitari pentru modul cum gandesti, am sa incerc sa il aplic si eu. EVIDENT ca suntem toate niste femei sanatoase, frumoase, sufletiste, iubitoare si perfect capabile sa faca bebici, doar ca ne trebuie un picut mai multa rabdare...si mult calm

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Delfinas ai mare dreptate si eu ma regasesc in spusele tale. Chiar sistemul imunitar al meu e foarte bun. La orice raceala sau gripa, ma vindec in mai putin de trei zile, orice rana deshisa se vindeca repede, chiar si taiaturile din buric si de linaga el, de la laparo s-au vindecat foarte repede, deci se pesupune ca am sistemul imunitar bun, nu??? Nu am niciodata dureri insuportabile la ciclu, ci doar pima zi sunt molesita si ma doare mijlocul, iar dureri la CS eu nu am avut niciodata, ce fel de endometrioza avem noi?? Doar cu chisturile stau mai prost, am avut doua chisturi in viata mea si am scapat de fiecare doar prin operatie. Unul mai recent pe ovarul drept de 4cm si unul de acum 6 ani foarte mare de 10cm, cand eram gravida. Pe cel de 10cm mi l-au scos chirurgical, dupa un avort terapeutic la o sarcina de trei luni. Acum ma simt foarte bine, in curand se fac 3 luni de la laparo si vreau sa fac o IA pe ciclu stimulat de data asta. Nu ma consider bolnava, vreau sa cred ca sunt o femeie absolut normala si sper sa raman gravi cat mai repede. Tabitha si multe alte fete stiti de ce au reusit?? Pentru ca aveau mereu o atitudine optimista, indiferent de situatia in care erau si iata, ca minunea a venit. Credeti si voi fetelor si veti reusi!! Eu asa vreau sa cred!!

Mergi la inceput

Eu nu am mai facut nimic din ce-mi programasem, pentru ca peste tot e concediu, chiar si dr. mea a plecat la mare, asa ca toate planurile mele au cazut!
Voi ce mai faceti fetelor si voi a-ti plecat in concedii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciovi spune:

Eu sunt prezenta dar nu am nici o noutate.Miercuri dupamasa merg la control si dupa reteta pt a 2-a injectie.Ati citit la "Povesti de succes" povestea fetei care a avut endometrioza si este insarcinata in 5 luni? Doamne ce ma bucur cind citesc asa ceva.
in concediu plec abia peste 2 saptamini asa ca pina atunci mai am de asteptat.
Va pup si va doresc o saptamina cit mai placuta si vreau sa mai citesc mesje de la fete care au reusit.

Mergi la inceput

Daciovi ai mare dreptate avem nevoie de reusite printre noi, ca sa putem spera si noi la un copil! De multe ori simt ca innebunesc, cand ma gandesc ca totul e ok, am ovulatie, sotul e bine si totusi nu se intampla. Acum de ex. cand vroiam sa fac stimulare si pe urma o IA, mi-a plecat medicul in concediu. Azi fiind z10 am vrut sa fac o monitorizare, sa vad pe ce ovar am ovulatie luna asta si abia am obtinut o programare pt. miercuri z12, ceea ce s-ar putea sa fie dupa ovulatie, pt. ca luna trecuta am ovulat prin z11. Eu cred ca luna asta ovulez in sfarsit pe ovarul stang, pentru ca am simtit ceva balonare acolo, dar voi afla mai multe miercuri. Deci miercuri vii si tu cu vesti noi, bafta la cea de-a doua injectie, sa nu mai simti nici un efect advers. Ma bucur ca inca o fata cu endometrioza e graviduta...fug si eu sa citesc povestea ei...

Mergi la inceput