Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Giova bine ca ai avut chef de calcat Aici a inceput un vaaaant....azi toata ziua a plouat si bineinteles ca iar nu am iesit afara
Am vazut pozele de ieri din parc, super frumoase
Bebelinii sant superbi iar voi aratoase
March, astazi am vazut-o si pe Ioana pletoasaDoamne sa nu o deochi ce frumoasa este si ce par are
Anda m-ai intrebat ieri ce mai face Dixi cu Angelo, cred ca a inceput sa il iubeasca, vine la bebelin si il miroase dupa care il pupa pe manuta sau pe fatza Giorgos ar vrea sa nu il las sa il pupe dar zic si eu ca asa isi formeaza anticorpi
Nu vreau sa il tin departe de catel pt. ca mai e putin si va merge prin toata casa iar atunci chiar nu am cum sa-i separ.Angelo se uita la Dixi cand il vede si intinde manutele la el sa il apuce
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maraki spune:
se uita cineva la Lacrimi de iubire ? pana la urma cine e combinatorul? am intrat pe site la ei si nu am gasit raspuns...
Monica
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Maraki dar vad ca nu ai somn. eu nu ma uit la telenovela asta. cam la nici una in ultimele 2 luni.
Ce fain, sa-i filmezi pe Dixi si Angelo.sa vezi mai incolo, cand creste si pricepe ce misto va fi.
aici a fost urat pana la amiaz, pe urma s-a indreptat vremea, dar tot nu mai sunt caldurile alea ca zilele trecute.
Gata, la somn cu mine, Clau e deja in pat. maine avem treaba multa, asa ca tre sa gfiu fresh.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
maraki spune:
Giova bafta la cumparaturi noapte buna
Eu nu am somn dar cand stiu ca ma scol la 8.30 si nu am sanse sa mai dorm pana seara, ma duc si eu la nani
Monica
utocatalina spune:
Neata fetelor..eu am inceput ziua plina de nervi, ca Bia, dupa ce a papat la 1:30 cam 100, pina la 7:30 nu a vrut si pace sa manince, in conditiile in care am depasit ora ei de masa de la 5 ca am atipit la loc dupa ce a sunat tel..desigur ca m-am umplut si eu de toti dracii de-mi venea sa dau cu ea si cu mine de pamint
..am apucat-o usor de falcute si desigur ca si-a dat seama ca nu e de bine si a inceput sa plinga
..nu stiu cum a facut ea diferenta, ca si alte da-ti am apucat-o de falcute, dar in joaca, treaba e ca din intonatia vocii, pusese un bot mai mare ca ea!
In fine, in scirba a papat 100 si s-a culcat..Sunt cu supa pe foc, sper sa nu o ard si pe asta!
Acum vestile bune...cica socru s-a deci sa-i cumpere scaun de masa si carucior de vara, chiar si Chicco, daca vor muschii mei..ieri din intimplare ne-am intilnit cu el in piata si i-a zis lui Dan ca-i da banii sa le ia, iar asta al "destept"a zis ca sa mergem toti 4 sapt. viitoare sa le luam..eu preferam banii sa nu fiu cu coada dupa mine, dar si asa, tot o sa ii iau ce este mai bun
Acum..Moni, vazut Diana care zic ca seamna cu tine cind erai micuta ca 2 picaturi ..Bia nu mai este pasionata mai deloc de jucarii, pentru ca noua ei pasiune cu ridicatul in fund si intorsul pe burta sa inainteze ii ocupa tot timpul!Nu pot sa zic ca ma deranjeaza, ca parca e mai greu pentru mine sa ma maimutaresc cu jucariile astea care la virsta lor nu ma fascineaza deloc (mai vad eu mai incolo la papusile Barbie ca astea imi plac de mor
)si mai bine sa stea o data in fund, poate reusesc si eu sa o hranesc mai bine, ca afara nu i-am dat nimik in afara de laptic, din cauza pozitiei nasoale in carucior unde si laptele mi se pare ca nu-l poate bea cum trebuia..Giova l-am vazut pe Marco cum iti scotocea in geanta..a gasit si el ceva lovele sa-si cumpere ce vrea?
Am vazut ca Marco sta bine drept in carucior in pozitia ridicat, mei Bia mi se pare ca sta naspa la 45 de grade, dar eu cred ca e de vina si caruciorul, iar pozitia de 90 de grade oricum nu o incerc deloc..sa vedem la noul carucior cum va fi ca-l iau musai pe probate cu Bia in el!
Silvi super bine aratai si arati...are cu cine sa semene Alain!
Avem acu aceleasi kg, si vad ca tu vrei 57, eu ma multumesc cu 58..ca la 56 cit aveam inainte, nu cred eu ca mai ajung..atunci faceam multe exercitii, acum nu pot ioc de ea, ca toata ziua ma cheauneste..poate mai incolo cind o incepe sa mearga!
Fug la cratita si apoi la vizionat niste poze..
Apropo, am luat de la Farlin o trusa misto cu recipiente pentru masuta bb...sa vad cum e borcanasul care se termina cu lingurita ca sa pape bb usor..suna bine..!
poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
utocatalina spune:
Si apropo de scaune de masa..mie imi place Polly Pois!
poze noi - 25 mai - Bia cu bunicii
Ciresica Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Vad ca e cam liniste pe aici, Catalina si au am aceeasi poblema cu sportul, ma oboseste Alain intr-un hal incat bye bye miscare, dar din iunie mi-am propus sa merg o dta pe saptamana la bazin si o data la sala. Nu-i mult dare un inceput, mai demult alergam de doau-trei ori pe saptamana cate 20 ture de stadion. Acum...ma alearga Alain, lasa ca ne revenim noi cu putin ambitie.
pupici pt Bia cea suparaciaosa
poze
Giova spune:
Neatza!!
Am intrat scurt sa va salut, merg sa ne pregatim de vizionari si cumparaturi. ca salariul l-am terminat .
Cata nu te mai stresa atat, lasa ca Bia papa ea cand vrea, sta bine cu kg si are de unde da jos. nu e ca altele care sunt slabute si e bai mare daca nu papa la o masa, doua.Vezi ca a luat foarte bine in greutate, lasa ca o avea si ea zile mai proaste. marco papa tot, dar varsa o gramada. eu nici nu-l mai cantaresc, decat o data pe luna, nu are rost sa-mi fac probleme. oricum si el sta bine cu kg, si are de unde da jos, daca nu ar manca. Marco pe pozitia inclinata a caruciorului, nu mai prea vrea sa stea, se ridica el in fundic. chiar se vede intr-o poza cu Diana si Filip, ca el incerca sa se ridice.
Si eu tre sa caut un carucior usor, dar nu stiu ce firma. am vazut care sa-mi placa, dar mai mult de 3 mil. nu dau pe el, asa ca tre sa ma reprofilez.
Silvi si eu am vb. cu calm cu al meu sot, si daca inainte nu vroia sa stea cu cupilul sa merg la fitness, acum mi-a zis ca de luna urmatoare, sa se mai elibereze cu proiectul.
e o sala super misto langa mine, daca merg cu masina ajung in 5 min., pe jos in 15.cu dus,, drum imbracat, etc, lipsesc de acasa 2 ore, doar n-o fi foc. si asta de 3 ori pe sapt.
Maraki noi nam adormit dupa 2 azi noapte si acum sunt zoombie.
Marco s-a trezit la 7.30, dar a stat cuminte in patut o ora, iar la 9 si-a primit si lapticul. acum tot incerc sa-l adorm, dar nici o sansa. se cearta cu mainile.
gata am plecat. si spor la treburi.
pe mai tarziu.
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
utocatalina spune:
Silvi si cu cine il lasi pe Alain cind mergi la gym? Eu nu am cu cine!Si nu pot sa le fac nici acasa..eu asa eram obsnuita ca nu ma lasa, iti dai seama! Giova, yap noi suntem grasune, dar ne hranim cu aer!
Macar acum, mare minune, a papat 40 de fructe si 100 de lapte..ma imbat..parca vad ca la prinz maninca un rahat supa!
Tu la ce ora ii dai fructele?
Am pus si eu poze cu mindra la semnatura, ca doar asa ne ocupam toata ziua cind stau in casa!
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
Ciresica Bianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna dimineatza!
MARAKI am ras cu lacrimi
SILVI sa stii ca eu cam foloseam MONTI fara sa stiu ,adica paine putina sau deloc si mai mult neagra,dulciuri doar cioco,dar nu neagra...etc.
De prin luna a saptea si chiar si acum bag insa si napolitane,prajituri (uscate mai ales) ,stafide etc. cred ca-mi cere organismul sa nu pierd lapticul si cele 6 kg in plus - dar eu chiar nu vreau sa le pierd! E bine 58!
GIOVA sa stii ca sala de gimnastica am chiar in blocul de vis-a vis ,dar n-am servit niciodata Am o coarda si doua gantere.Cu coarda nu prea pot acu din cauza de tzatze si cu ganterele pentru facut bratze mai grose...o sa incerc s-o folosesc pe Diana
Cata tot ca naiba merge netul asa ca nu pot vedea pozele
Am ridicat caruciorul la verticala la pozitia stat in fund si culmea ca sta! Dar da cu mainile in masutza in draci! Se mai sprijina de laterale sau cu mainile! Am lasat-o la loc dar a inceput cu tzipetele,am zis ca de la dintzi....dar acu daca am pus-o iar in fund,nu mai are nimic la dintzi
MONI care
DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
ALBUME DIANA