Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Monica, tu chiar nu trebuie sa slabesti deloc, plus ca esti f activa cu serviciu, casa, copil..ce gimnstica sa-ti mai trebuieasca.
Giova f bine, trebuie sa mergem si noi la sala, sa ne mai ajute si taticii ca si ei au "contribuit" la asta.
Catalina, in aczul meu s-a oferit Jean sa stea cu bebe sa merg la sala si soacra mea e dispusa sa stea o dupa-masa pe saptamana, oricum ea trece aproape zilnic si se joaca cu Alain, asa ca din iunie ma duc si eu la sala si la bazin. Tu nu ai cu cine sa o lasi pe bia?Bunicii nu se ofera?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

maraki, "combinatorul" era tatal Soniei, Cornel Ghitescu ...
Mai fetele, de la cate grade se considera ca e febra ? Am fost la vaccin ieri cu bebe si i-am masurat acum temp in fundulet cu termometrul obisnuit si are 37.7 ! Se scad 4 liniute, sau cum ? Ca mi se pare ca arde tot, saracu'....
Pediatra mi-a zis sa-i dau Panadol baby in 3 doze - 5, 2,5 si iar 5 ml (si i-am dat ieri) dar nu stiu pentru cate zile ? Eu am crezut ca in 24 ore ii trece orice efect secundar, dar vad ca nu ....
Zace in continuu, se mai trezeste, scanceste, papa 3 minute, iar cade in zacere ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA 71 la termometrul meu pt.fundutetz scrie ca de la 37,7 incepe febra. La noi, la vaccinul de la 2 luni mi-a zis pediatra sa-i dau timp de trei zile paracetamol supozitor de doua ori pe zi si tot a facut in prima noapte 38,3.Era mai somnolenta si a mancat bine.Acum la asta de patru luni a facut doar 37,3 si i-am dat doar in prima zi si a doua zi,a doua seara nu i-am mai dat ca nu mai avea febra deloc.Acum a si vomitat lichidele a doua zi dimineatza si a fost tot mai bleaga...

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mersi, Monica !! Noi l-am facut pe ala gratuit, si voi la fel ?
Off .... si sambata viitoare avem botezul ... sper sa-i treaca pana atunci !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Irina, se scad 4 liniute la masurarea temperaturii in fundic. Pune-i un supozitor eferalgan pediatric sau paracetamol pediatric, trebuie sa-i scada ferba si da-i sa bea mult ceiut. Sa va treaca repede,
Silvi si bebe Alain

poze

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun Irina sa-i legi si o compresa cu apa statuta la picirulul unde i-a facut injectia, mai ales daca l-a facut pe cel de la stat ca s-ar putea sa-l doara locul injectiei.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata si de pe la noi. A fost mai racoare ieri dar azi iar s-a incins atmosfera, nasol. Ioana mea s-a trezit pe la 8 si contrar programului ei normal, n-a mai vrut sa adoarma pana acum. Cred ca incepe sa doarma si ea mai putin. hai ca intre timp nu mai este deloc dimineata, a bagat un somn de vreo 2 ore cu mine langa ea ca altfel se trezea si acum am pus-o in centrul de activitate si face cam ca Chwbaka din razboiul stelelor, semn ca nu-i convine deloc sa stea singurica.
Am vazut si eu pozele de la intalneala timisorencelor, ma Giova da tu nu apari in nici o poza! Misto cu piticutii pe paturica.
Dupa o alta lunga intrerupere incerc sa finalizes postarea asta.
Am remediat lipsa rochitelor din garderoba ca am fost ieri la cumparaturi si ne-am intolit. O pereche de pantofi 400 000 mii lei
Acum plecam la plimbare ca-i vreme faina, va pupicim si poate mai intram cand o avea piticul somnul de dupaamiaza

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi din oras, am papat si acum ne jucam.

Am gasit o cada de baie care ne place, dar cand ne-a zis pretul sa cad pe spate nu alta:4.000 euro . Poate in alta viata mi-oi lua cada dintr-asta.

Am comandat rochia de mireasa, la 440 uero, din Italia sunt aduse. Misto, cel putin mie imi place. nu e rochia traditionala si nui-mi voi pune voal in cap. caut poza pe net cu ea si nu gasesc.

Daniela pai eu apar in pozele puse de Canda in albumul lui Filip de pe contul comun. plimbarica placuta.
Moni tu nu ai nevoie de sala draguto.la corpul tau.... as vrea eu sa-l am asa.
Cata eu ii dau suculet de fructe, aproape toata ziua, in loc de ceai. apa nu prea bea. Fructe ii dau doar combinate cu branzica. si mai nou ii dau la pranz: o zi supica sau piure de legume, o zi branzica+fruct din borcanasele Hipp.

revin dupa ce mai caut modelul rochiei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA 71 da pe cel gratuit l-am facut si cred ca de data asta a cam durut-o piciorul cu tot cu compresa,pentru ca doua zile a facut "aerobic" cu celalalt picior,desi preferatul era cel cu vaccinul!
Am facut poze caruciorului "umbrela" si Dianei in el si in celalalt in fund,plus inca ceva pe acolo Acu le descarc si o sa le pun!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rochia de mireasa:
http://www.viicollection.com/styleDetail.aspx?code=VT094

Moni hai pune, ca ma pun la vizionat poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput