Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Gandindu-ma eu la un piure de cartofi cu branzica pentru Elise, am tras un ochi in frigider sa vad de unt. Am gasit LaDorna, 82% si parca-mi mai aduc aminte ca se mai gaseste pe piata ceva no name gen "unt de masa" cu 60 % grasimi. Voi de care folositi si cat de gras?
Xandra, insanatosire grabnica puiutului! Mergi totusi sa-l vada si un medic, ca tratamentul dat dupa ureche...
Madau, inca nu am vazut filmuletele ca sotul meu se uita la un film de pe calc la tv si-i bruiez sonorul... dar sunt sigura ca o sa ma amuz. De-abia astept. Eu azi am reusit sa o filmez pe Elise cand isi baga degetele de la picioare in gurita insa era in fundul gol ca tocmai o schimbam (si se vad toate alea in toata splendoarea lor) si nu am facut public filmul. Astept o alta ocazie...
Si daca Mirunei ii place branza, poate o pacalesti amestecand si legume pisate. Ca eu asa am procedat cu marul pe care simplu nu-l vroia si pace! Si cand i-am adaugat para si banana... Haplea, nu alta!

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Ela, eu am mai patit cu piticu' meu faza cu somnu' si sunetele, mi-a zis doctora ca viseaza urat si de unde ii ziceam "dormi mami dormi" sa ma fi auzit cu "scoala' mama, scoala".
np, se mai intampla, daca mangai putin puiu se linisteste imediat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

heheheh 13 msg..numar cu ghinion...hai sa mai pun unul
UNt romanesc 60% --fff bun, nu mai stiu firma, ala cu ambalajul alb cu rosu. Mie brazna "calcica" mi-a iesit o porcarie cu lapte degresat sau semidegresat, asa ca fol mili rosu (3%) si iese o bunatate. fac tot kilu' odata pt ca asta nu e branza de fermentatie s tine 3 zile la frigi fara probleme...
si, apropo de mere coapte..i-am fct piticului "placinta" adik: 2 mere + 1/2 banana (atat ne da voie doctoru') + 5 mas cereale si laptele aferent + un pic de zahar vanilat, bagate la blender, mai pus apa si un pic de unt si toata combinatia la microunde. Culoarea e groaznica (de la banana) dar gustul e suuuper. A mancat piticul meu tot-tot, credeam ca o sa am si a doua zi...
poate place si la copii vostrii, cine stie???

Pupaturi de la Adina si bb Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:))
bau
intru si io pe fuga
am vazut toate pozele, filmuletele, ce s-a mai pus. f frumushele toate.
branzica se face din lapte integral - dak o faci din lapte degresat sau semidegresat iti iese doar mai putina. teoretic, nu iese mai slaba.
din lapte degresat 0,1 cred ca nu prea iese nimic, ca ala e un fel de zer...
c
nb, vp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Uitam, Ela, Elise cred ca e sefa printre piticii din gasca noastra la urlat prin somn. Bine, de multe ori se trezeste si se uita ingrozita in jur. Dar azi chiar m-a speriat pentru ca s-a intamplat de doua ori sa inceapa sa tipe si sa-i tremure mainile, ca si cum ar fi tras o sperietura zdravana. Noi locum 6 persoane + 1 catel la etaj si e multa galagie (ba latra cainele ca aude nu stiu ce pe-afara, ba tuseste socrul, ba vorbeste tare cumnata...) si are motive berechet sa tipe mititica... Dar o iau in brate, o mangai, ii vorbesc usor si se calmeaza repede.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna, nu am timp sa citesc din urma dar mi-am amintit ceva de zilele trecute : de vaccinul antirujeola, noua doctorita ne-a zis ca nu da nicio reactie si ca e ok sa-l facem pana intr-un an. Am citit ca alt doctor ar fi zis ca da reactii mari...acum ce sa inteleg ?!? Il mai face cineva pana intr-un an? Noi ar trebui sa-l facem cam la 8 luni, o fi bine...sau nu?

Pupici la bebelusii mancaciosi si la mamici.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Roxi cred ca am vazut cartea de retete pe bblusul tau, uita-te acolo.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata, mamici !

addya - mistoaca budincutza voastra, o sa incercam si noi; deocamdata noi am papat grisuletz cu lapte (formula) si banana; buuun, i-a placut.

ieri am fost la strand; uau, nici nu-mi trecea prin capatzana ca luca e asa de ageabil cand e multa lume in jurul lui; sta si se joaca cu toti, e cumintel, ce sa mai vorbim; peste 2 saptamani ne ducem 3 zile la mare, sigur nu vom avea probleme. ieri am fost de pe la 9-12 si de la 3 la 7 seara, ne-am intors. pe la 12 i-am dat un colt de croissant, ca ma gandeam ca ii e foame, si pana ajungem acasa .. (1 statie, cu masina ...)... si l-a papat tot, ii puneam bucutele in gurita si el mesteca si inghitea. am stat numai la umbra, si l-am uns cu nivea 12; dar el oricum are pielea mea si nu se arde usor, se bronzeaza; n-am vazut sa fi prins culoare mai puternica decat avea ...
eu cu tati am facut si baitza :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

... bucatele ii puneam in gurita, bucutele n-a reusit inca sa si le duca la gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

haioasa foc cu bucutele lu luca-n gurita...dienuto!

Mergi la inceput