Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Cu foiala noaptea, poate merge sa nu te duci la el, sa nu se invete cu “societate”!

Dassy, dar de ce ai semnul masculin? Esti tatica?

Camelia, merci de info!

Xandra, sanatate lui Vladutz!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

daca vreti sa vedeti:www.dropshots.com/day.php?userid=120909&cdate=20060528" target="_blank">victorash la antrenament

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

ADDYA SI NEGARACRISTINA- -multumesc pt raspunsuri cred ca a visat urat ,acum am invatat lwectia daca mai face nu o sa ma mai sperii asa repede,in general ea are un somn linistit si se trezeste chicotind,de ex caum e trezita de o ora si nu vrea sa pape ca are ora de conferinta cu jucariile,si de supt degete de la picioare

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hopa, Ilenutza, vad ca Victorash ii calca pe urma Saralei lui Noki... de mici invata prostioare...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

XANDRA- sanatate multa piticului,se intampla sa se mai si imbolnaveasca asta insa nu inseamna ca noi nu suntem niste parinti buni,si nu suntem mame denaturate,eu NU sunt de acord cu titulatura asta pe care vad ca fetele o folosesc uneori ,ce daca dariuta a fost bolnavioara de 3 ori pana acum inseamna ca eu nu am ingrijit-o?dar asa sunt copii se mai imbolnavesc,asa ca nu te face responsabila de asta.
Noi la mucisori am aplicat ser fiziologic de cate ori se infunda nasucul,dimineata si seara cate o picatura de vibrocil,care zic eu e ffff bun,la noi da rezultate,si inca ceva vitamina c/o fiola pe zi

multa sanatate

la 15 ne ducem si noi la vaccin

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Buna dimineata pe racoare....
Iar v-ati harnicit in week-end.
Noi suntem bine, Maria are cercei de sambata!! Va rog sa-mi spuneti si mie la cate zile i-ati miscat si cu ce ati dat urechiusele!!!

Ieri a suflat mami in lumanarica de pe tortul de 6 luni. Tati nu a fost pe faza sa ne faca poza, in schimb am facut eu doua filmulete de pomina in parc, acum incerc sa le incarc si eu, sa ma laud, ca tare-s mandra!!!!

A plouat tot week-endul, vreme de toata bafta, asa ca am stat in casa si am avut musafiri.
Revin cu filmuletele!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

hai ca acum venim si noi de la vaccinul de 6 luni; cuminte luca, a plans la intepatura, l-am calmat cu sanul, pe urma a plans cand l-am scos de la san ca cika are digestia lenta de la antipolio, l-am calmat cand l-am scos afara, pe urma a plans cand l-am pus in masina, pe urma l-am calmat cu muzica ...
acu nu mai are nimic; sta in patut si se trage de vata si leucoplastul de la un piciorush.
in schimb eu mor de cald. ma uit la AC care troneaza in mijlocul sufrageriei, pe jos... de cand l-am adus e casa cu fundul in sus. ca dan a trebuit sa-l desfaca, dom'ne ... am citit si cartea din interiorul cutiei, in care scrie ca daca desfacem cutia inainte sa ajunga aia care il monteaza pierdem garantia (!) ... ati auzit ineptie mai mare ? asta scria pe la jumatea cartii aparatului, pe care am gasit-o IN cutie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

va rog mult dati mai departe

un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza,
are
nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai
aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei
legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon:
0723-232.147.

Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog
sa
trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a
gasi
donatori vor creste. Multumesc.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!!!
Vad ca v-au placut filmuletzele noastre , in afara de IOANA77 si CRISTINANEGARA nu s-a uitat nimeni la ele, nu va mai stresez cu altele noi.

Ieri am facut prima baitza in cada mare cu mami, ne-am balacit nevoie mare, am papat delfinasii si ratzustele si am luat si o gura mare de apa, ne-am innecat, dar ne-a placut

In alta ordine de idei, eu am de vreo saptamana o stare super tampita, ma doare capul, am simptome de raceala incipienta, ba ma lasa, ba ma ia, stiu ca stau cam nasol cu sistemul imunitar ca mi-au iesit leucocitele alea cam putine, dar ce sa fac? Adica ce sa iau sa ma pun pe picioare ca ma enerveaza rau. As dormi intr-una si sunt obosita mereu. Se pricepe careva?
Gata fug sa-i fac branzica fetei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Alina,multa sanatate lu'bebe mic!
Ai bagat anuntul si la "umanitare?"
Eu o sa-l dau pe mssg!

Mergi la inceput