Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Merci, Simina!

Ce-i drept, asa e, are fata de ardelean, are un verisor la Gherla cu care seamana leit ! Adica m-a socat anul trecut cand am ajuns pe acolo, fara copilul meu, am intrat in casa si am dat de ... Sebi. Un Sebi cu 2 ani mai mare, identic !!!

Abia acum am reusit sa pun noile poze...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pisi, cat e de frumusel Boscu... Blondutz cu ochii albastri... Cred ca o sa franga ceva inimi cand o mai creste...

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pisi-si-boscu

Merci, Simina!

Ce-i drept, asa e, are fata de ardelean, are un verisor la Gherla cu care seamana leit ! Adica m-a socat anul trecut cand am ajuns pe acolo, fara copilul meu, am intrat in casa si am dat de ... Sebi. Un Sebi cu 2 ani mai mare, identic !!!

Abia acum am reusit sa pun noile poze...

Ce faze k lumea! Sa lesini si alta nu...

Eu tocmai ce am vazut 3 pozici, 2 cu Sebi si Luca (al Dienutzei?) si una cu TV-ul - parte din familie.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Al treilea album nu se vede?

Scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul...
(mama cum suna, ca atunci cand tai painea cu foarfeca !)

Mergi la inceput

Cristina...[icon cu fata care se inrosheshte de placere...] l-am scris eu ca nu am gasit un icon adecvat...

Merci mult, trebuie sa marturisesc ca cel putin inima mea mi-a frant-o definitiv...
Apropo de asta; am auzit azi intr-un film una buna: sotia ii spunea sotului, ca reinnoire de juraminte: tu esti chiriasul inimii mele; cam intarzii cu chiria dar esti imposibil de evacuat... cam asa e si cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Gata, am vazut si al treilea album. Pozele-s chiar bune pentru unele facute cu... telefonul. Inseamna ca te pricepi sa tai si painea cu foarfeca...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

SILVIA- si la noi a avut mare succes marul copt,de acum vreo 3 saptamani,de fapt amestecata cu mar a papat dariuta branzica la inceput,acum o tot tinem de vreo 3 zile pe branzica cu banana si nectarina ca ii place mult de tot ar manca de nu s-ar mai oprii,dar de maine se schimba meniul,M a bucur ca te-ai odihnt si ca stefanutul a fost baiat cuminte

Negaracristina-asa fac si eu branzica -2 pastile la 250 ml-dar eu dupa ce pun pastila las pe foc inca vreo 2 min ca sa se separe bine,eu folosesc lapte milli 1,5%

Dariuta mea doarme de vreo 2 ore si acum vreo 30 min a inceput sa planga in somn,de fapt tipa mai mult si respira sacadat si scotea sunete tare ciudate,tare rau m-am mai speriat ca dormeam si eu langa ea! a mai PATIT cineva asa???

PISI-frumos baiat aisi ochii-ce sa zic SUPERBI

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare fetele dragi!
Acu ne-am intors si noi de la terasa, a fost ziua unui prieten si ne-am ospatat .
Am pus si eu niste filmuletze cu Mirunica pitica si anume www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060528&ctime=095401" target="_blank">batausha, www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060520&ctime=214640" target="_blank">broscutza, www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060427&ctime=165616" target="_blank">ce face foamea din om si in final "the masterpiece" www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20051206&ctime=225730" target="_blank">burtica zapacita. Sper sa va placa...vizonare placuta!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

M-am luat cu filmele si am uitat esentialul: azi am facut si noi ptr prima data branzica cu piersici si a balotat pitica 25 gr pe nerasuflate. Daca ar manca asa si piureul de legume ce fericire pe mine...
Ela felicitari ptr mancacioasa! Ne luam de mana, o sa ne manance si urechile mandrele astea
Pisifrumusel foc Boscu' al tau! Sa-ti traiasca.
Are veleitati de fotograf..cine stie..stii tu vorba aia pasiunea de azi..meseria de maine... Pupicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 5 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
VARSTA MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!
noi mai rarut.... ca... deh... timpul!
dar cu cititul sunt la zi!
sunt un pic deprimata ca am reusit sa-mbolnavesc puiul! zicea cineva ceva de mama rea? iat-o! vineri seara am iesit in parculet si l-am imbracat in maneca scurta, desi era friguta si de vineri noaptea haraie, tuseste si stranuta!
slava domnului ca nu are febra, are in jur de 37 cu 5, pofta de mancare iarasi nu ne lipseste, dar azi a fost cam marait si e clar ca-l deranjeaza ceva. dra (cea de la cta, contactata telefonic) mi-a zis sa-i dau doar nurofen seara la culcare si picaturi de nas ziua plus oscilo coccinum... dar.... sunt eu deprimata ca nu-i mai trece.
voi ce parere aveti?
offffff.....

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 5 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput