Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
dolores spune:
Miro super bebe ......ce frumos..ce dragutz...ce se agita el acolo in burtica....ma bucur sincer....sa fiti sanatosi.

dolores
13+
m_monique spune:
danita, si eu am mici ameteli, de la durerile de cap.
sper sa se mai stabilizeze vremea, ca schimbarile astea vreme m-au terminat.
11+
http://photos.yahoo.com/micumonica
almo spune:
ktrinel vezi ca mie doctorul mi-a scris altfel de vitamine pe care el le recomanda in timpul sarcinii se numesc Pre-gVit. Se dau doar pe reteta, asa ca intreaba-ti medicul.
uite ca a venit si in Canada caldura. si ce caldura! peste 30 grade! dar nu-i nimic ca trebuie sa ne dezghetam dupa iarna asta lunga, nu?
Moni
15+
dolores spune:
si eu am avut aceeasi problema ca si tine saptamana trecuta. am baut ceai de menta. la mine bananele nu au efect....asa ca doar ceaiul a fost bun.
quote:
Originally posted by roxana c.
Mirona, m-am uitat la al tau bebe, m-a emotionat.
De fapt eu vroiam sa va cer ajutorul: m-am deranjat tare la stomac, nu stiu de la ce, fapt e ca de la calculator pana in baie m-am scapat pe mine. Asa, am baut socata azi, oare de acolo sa fie? Stie cineva, face rau la bebe? Si ce sa iau, am luat un varf de lingurita de cafea, mai mult n-am putut, ce altceva sa iau, ca vreau sa plec si pana-n Metro? Stiu de furazolidon, dar in sarcina nu iau ca nu cred ca-i bun. Altceva naturist ce sa iau? Help!!!!!!!!!!
Roxana14+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dolores
13+
TOMALAVINIA spune:
Merci ca m/ati trecut in lista. Acum am si medic care imi supravegheaza sarcina. Cu primul copil am avut o capra de doctorita ca ma durea burta cind veneam de la control. Si acum am un medic gineco, jos cu palaria. Nu am simtit aproape nimic la control. Si am ajuns la concluzia ca ginecologul si stomatologul trebuie sa fie barbat!
Am o intrebare pentru voi: ce prenatale luati? ce marca?
Mamica MARIEI
TOMALAVINIA spune:
Draga Mirona, sa/ti traiasca bebeul si sa fiti sanatosi!
. M-a emotionat filmuletul vostru si abia astept sa mai creasca si bb meu. Sanatate! si 

Mamica MARIEI
dolores spune:
va pup..noapte buna...maine trebuie sa fiu fresh ca ma intalnesc cu bebele meu pe ecran ![]()
dolores
13+
flavia maria spune:
Dragele mele,
Va multutmesc ca v-ati amintit de noi chiar daca eu va scriu atat de rar
.... sa-mi fie rusine..
Azi am avut o zi plina...plina cu de toate incepand cu raul de dimineata, cel de amiaza si incheiat cu cel de seara nu am ratat nimic ...am avut si musafiri azi ..copilasi dragalasi cu parintii lor..am sarbatorit un pic..nu foarte mult pentru ca situtia mea nu prea permite mare chef dar sper sa recuperam la anu`...
Asa cum v-ati dat seama m-a "napadit" raul
..daca acum cateva saptamani ma plangeam ca nu am nici un simtom si ma temeam ca bb nu e bine...acum ma gandesc ca bb e "prea bine" la cat imi e de rau
..asta ca sa nu ma mai plang...
Am fost si eu la eco...si bb e bine s-a fixat bine si se dezvolat normal...am intrerupt tratamnetul cu trhombo ass si cel cu utrogestan si sper ca nu mai foe nevoie sa mai iau...
Va multumesc inca o data tuturor pentru urarile de bine si promit sa intru mai des sa va scriu!
Pupici si muuulta sanatate la burtici!
9+ si mama lui bebita(29.05.2004)
dandusa spune:
Buna seara,fetelor.Am ajuns tirziu si deacum tot asa am sa ajung...si cind v-am citit am avut impresia a nu vorbisem de multtttt,asa multe mesaje ati scris...!
CRISTINA,esti tare norocosa ca ai o casa in EFORIE.Noua ,a inceput sa ne placa mult acoo si ne gindeam sa ne facem si noi o casuta dar ,mai vedem.EFORIE s-a schimbat foarte mult in bine si daca vezi ce case au rasarit pe acolo...n-ai zice ca esti in EFORIE.Pe 10 IULIE pleci ,unde?Cind ai fost acasa ultima data?
Eu am sa incerc sa nu muncesc mult pe acolo,dar mie imi place tare mult ordinea si curatenia si nu pot sta cind vad praf sau dezordine mai ales cind este afacerea ta si vrei sa faci bani si mai mult sa ai clienti.Am fost si noi plecati prin lume si cind am revenit acasa am constatat cu stupoare ca noi nu avem ce americanii numesc"coustumer service".Tot timpul ma enervam cind vedeam fetele acre ale tipelor de la posta sau de la alimentara si niciodata un zimbet sau un multumesc!Ei noi asa sintem si va dura multttt pina ne vom schimba.Cu soarele stiu ca nu este bine si am sa evit sa stau la orele de prinz ,dar oricum sotul meu este cu ochii pe mine si este tare cicalitor cind vine vorba de bebe:"nu face aia" sau "nu ai voie aia"!
INGERAS,mie dr mi-a spus ca nu am voie sa iau mai mult de doua kg pe luna ,asa ca ...te incadrezi.Stai linistita,unele slabesc altele se ingrasa dar este impropriu spus .Tu pui pe tine ca sa creezi un mediu adecvat ca bebe sa se dezvolte in conditii optime ,deci totul pentru binele lui.
MIRONA,ne-ai dat o idee super....,sa-l filmam si noi pe bebe.Noi ne-am uitatamindoi la filmulet si ne-a placut ft mult de bebe cel nazdravan.Il simti?
DOLORES,multa bafta la dr .Sa ne aduci eco s-o vedem si noi .
Acum chiar trebuie sa plec la somn,miine avem o zi grea si tot pe seara am sa ma intilnesc cu voi.As sta asa sa va scriu intr-una ,dar as incepe sa aberez asa ca ma retrag cind inca sint OK(cred)!Sper sa-mi simtiti lipsa si sa stiti ca o sa-mi fie dor de voi.
dandusa 17+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
dandusa spune:
MIRONA,mie dr mi-a spus ca la 18 sapt voi avea patru luni in cap.Acuma' D-zeu samai inteleaga.Oricum daca tu stii sigur ca nu este asa...,lasa-ma sa visez frumos ca acum eu stiu ca mai am putin ,putin si facem patru luni si m-am pregatit sufleteste pentru asta.Si la 22 de sapt voi face cinci luni in cap!Asta e ce stiu eu!
SOMN USOR,DRAGUTELE!
dandusa 17+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd

. Asa, am baut socata azi, oare de acolo sa fie? Stie cineva, face rau la bebe? Si ce sa iau, am luat un varf de lingurita de cafea, mai mult n-am putut, ce altceva sa iau, ca vreau sa plec si pana-n Metro? Stiu de furazolidon, dar in sarcina nu iau ca nu cred ca-i bun. Altceva naturist ce sa iau? Help!!!!!!!!!!