Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutare, salutare. De cand n-am mai intrat cred ca ati si uitat de mine. Am avut niste probleme, apoi am fost plecata, iar de vreo 2 zile nu mai mi-a mers netul. Dar vad ca v-ati pus pe scris, nu gluma! Mi-a trebuit ceva timp pana sa citesc din urma!
Deci sa va spun in primul rand ca m-au lasat greturile, rar mai am arsuri, am luat vreo 2 kg, dar am o burta de parca as avea 2, uneori ma intreb daca o fi vazut aia bine la eco, sa nu fi fost vreunul pitit p-acolo
Am fost si la control joia trecuta, mi-a spus ca-i totul ok, col inchis, uter cam mare- m-a intrebat cat au avut copiii mei la nastere. Am intrebat-o de citomegalvirus, de triplu test si m-a intrebat ca de unde stiu atatea, si a-nceput sa rada cand i-am zis ca de pe forum. Maine ma duc la medicul de familie sa-mi dea trimitere la ecografie, ca mai e mult pana pe 10 iulie cand m-am programat la tridimensionala.
Bun venit fetelor noi!
Bine-nteles ca am uitat ce mai vroiam sa scriu, dar mai revin!
Va pe toate

Roxana14+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotica spune:

mersi mult Cristina,cred ca am reusit.pupici.. piscotica. 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bravo,Lorena! Ma bucur ca ti-am putut fi de folos.

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

exact - Cristina a explicat fff bine.
Cand dai la profil ... mai tre sa introduci parola si apoi vezi datele tale de inregistrare.

ia priviti ce semnatura shmechera am ... am un zbenguit .. ca ma-sa.

Miro16+
am o nepotica talentata, si un BB zbenguit

Mergi la inceput

Mirona, sa-ti traiasca zbenguitul! Si sa fie sanatos, si cuminte, si sa te umple de bucurii. Mi-au dat lacrimile, e primul copilas pe care-l vad, in ipostaza asta, inafara de ai mei.
Si tu sa fii sanatoasa,si sa ai grija de puiut.pup

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirona, m-am uitat la al tau bebe, m-a emotionat.
De fapt eu vroiam sa va cer ajutorul: m-am deranjat tare la stomac, nu stiu de la ce, fapt e ca de la calculator pana in baie m-am scapat pe mine. Asa, am baut socata azi, oare de acolo sa fie? Stie cineva, face rau la bebe? Si ce sa iau, am luat un varf de lingurita de cafea, mai mult n-am putut, ce altceva sa iau, ca vreau sa plec si pana-n Metro? Stiu de furazolidon, dar in sarcina nu iau ca nu cred ca-i bun. Altceva naturist ce sa iau? Help!!!!!!!!!!

Roxana14+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Roxana, bananele fac bine la chestia asta. Si branza de vazi, degresata, si ceaiul de menta. Insa,cel mai bine, iti fierbi un pic de orez,si mananci zeama aia in care a fiert si un pic de orez, si dupa aia iti faci ceai de menta, ca asta ajuta foarte bnie. Sanatate! , si ouale fierte sunt bune, daca nu ai colesterol prea mare, si ma rog, daca nu sunt in pericol de aviara, ca vad ca se poarta la greu prin Romania.

14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor

miro sa iti traiasca nazdravanul si sa fie sanatos. Mie mi-au dat lacrimile de emotie. eu doar pe bebelina mea am vazut-o pana acum in ipostaza asta. data viitoare am hotarat ca o inregistram si noi.
iti raspund in seara asta cu siguranta. De fapt am inceput deja sa iti scriu.

eu azi m-am certat cu colega mea - de fapt ea s-a descarcat pe mine pentru toate nemultumirile ei si pentru ca eram constienta ca nu o face din rautate am tacut si am lasat-o. dar apoi asa m-a luat o durere de cap ca mi-am promis ca nu o mai las alta data.

va pupic pe toate

Raluca 16+ si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor, si eu maine merg la control. sper sa fie ok, ca in ultimele zile am avut niste dureri de cap...

si eu ma inscriu in clubul celor care vor sa nasca natural. inca nu m-am gandit daca sa aleg sau nu epidurala, dar am tot timpul sa ma decid.

11+
http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici ,

si eu astept sa merg la dr sapt asta la eco . azi m-am simtit putin mai bine dar sunt tot ametita de cap . si voi la fel ?
pupici

BeBelusca

Mergi la inceput