Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
Tocmai am vb cu viitoarea mamaica...se pare ca totusi ramane pe maine....ce naspa, ma gandesc la ea saraca cum e sa stai o zi si o noapte in spital (langa sala de nasteri...of course) stiind ca maine iti vine randul....eu n-as avea stare. Si nu face nika...sta pur si simplu...are prea multe operatii dr azi...eh, asta e. Si mai e stresata ca cica naste pe 06.06.2006 (marti)....auzi la ea ce prostii poti avea in cap cand e vorba de asa ceva...asta e....
Oricum mi-a transmis si mie emotiile de rigoare....ce sa-i facem....mai rabdam o zi.
Eu cu o prietena tot speram ca poate o apuca durerile si naste normal...si-i tot spuneam sa se plimbe, poate-poate....dar se pare ca nika....mai am o speranta in seara asta (poate o apuca si nu e dr si naste fata normal cu moasele)....caci ea a optat pt cezariana din....frica. Decizia fetei trebuie respectata dar mie tot mi-e ciuda ca poate naste normal si nu vrea....
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
floare, eu nu am sesiune..la noi e structurat altfel anul, pe module..adica fac un stagiu > dau examen si tot asa..mai am un singur examen, in jur de 23 iunie...ultimul din facultate
oricum, nu prea simt emotii sau nostalgii..eu tot cu gandul la ..nu stiu daca am ramas luna asta...fertilityfriend.com zice ca am oculat acu vreo 6 zile si ca am prestat in zilele in care trebuia, eu nush ce sa zic..uneori mi se pare prea frumos!
fetele care sunteti mamici, ..din a cata luna de incercari ati ramas? la mine asta e a treia luna..
ma incurajeaza cineva??
eveline spune:
Meg hai ca te incurajez eu....am ramas din a patra luna...serios!....chiar incepusem sa-mi fac griji dar cand imi faceam mai multe...hop surpriza (doua liniute)!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
deci "never give up!", eh?
multumesc...tare mi-ar fi placut sa fiu mamica tanara, adica pana la 25 de ani (dupa 25 e mamica-normala) :)
carmen spune:
Buna dimineata,
Hai sa tin prima pagina.
Eveline exact asa zicea mama mea inainte de a naste, poate poate ma apuca dureriele si nasc normal pana la urma tot cezariana a fost (in mare parte a fost alegerea mea). Sanatate multa nepoticii si cumnatei.
Turtitzo pe tine nu te-am remarcat dar cainele DAAAAAAA ca fugeau mandrele dupa el. Mai si cand te gandesti ca am fost la doi pasi una de alta, ptiii, poate alta data ne intalnim.
Meg la mine ANa a venit din prima si Daria eeeehee e copil facut "la calendar" asa ca i-o mi-s tare fertila.
Dandush te admir pentru curajul de a pleca in alta tara, straina si sa locuiesti printre straini si vorba ta sa ramani (aproape) normala.
Floricico e gospodina Ilincuta noastra nu-i asa? Poate ii facem o vizita neanuntata cand ne mai terorizeaza cu bunatatile pe care le are ea prin cuptor sau pe aragaz .
Simina banuiesc ca deja a venit pe lume puiul tau mic si mai sper ca totul e OK.
O zi fara ploie va doresc.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
da, si eu in septembrie ramasesem din prima...de aia cam am emotii acum
floarea de colt spune:
mai fetili..vad io ca azi e rost de scris pe net..oare cum de suntem asa harnice..
carmen..io nu ma dau in laturi de la viziteee..mai ales ca e rost de papat ceva bun...si mai ales de vazut un pui mic de zamfiruc...
meg mama...bafta multa pt ultimul examen...si inca ceva..parerea mea ca cele trei luni de incarcari..sunt prea putine..pt a va ridica semne de intrebare in ceea ce priveste bebelusul..fii linistita vei fi mamica tanara asa cum itit doresti...
simina..asteptam vesti cu noul bebelus...suntem tare nerabdatoare sa aflam daca sunteti sanatosi amandoi..
io prestat in wk..asa cum stabilit....sotul meu...nu se poate obisnui cu prestatu ista la program..cica el nu poate ..tocmai pt ca ii spun io ca acum e momentu...
si ca l-am inebunit..cu zilele mele bune si ne-bune..ca ar trebui sa ma calmez..si sa fac programari la medic in iasi..ca de acum..de ocupam de proiectu bebe la modul cel mai serios..asa ca..o sa vad cum pot face rost de cateva zile libere..si o prgramare la iasi..si fac laparoscopia aia..odata..
megbeng spune:
floare, si eu l-am inhibat la inceput pe-al meu..intra in casa si eu hop: "azi e ziua Z, mucusul e bun, hai in pat"..luna asta am fost mai subtila..il asteptam cu bunatati, imbracata intr-o lengerie cat mai sexi...il luam asa, la vrajeala ..si a fost mai bine
chiar daca eu tot nu-mi pot lua gandul de la potentialul rezultatal
megbeng spune:
wooow, am 5 stelutze..si acum sunt galbene..vaaai, cat de vorbareatza sunt!