Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 6
Dandush spune:
Hey!! Ce faceti scumpelor?? Eu ,la fel de ocupata ca de obicei si mi-e atat de ciuda cand vad ce frumos e afara si eu stau in scoala unde e racoare (chiar frig as putea spune)...
Imi pare rau ca vremea e urata la voi...........de la caldura de saptamana trecuta (?) pana la temperaturile de azi e o cadere mare si brusca; aveti grija sa nu raciti nici voi, dar mai ales ingerasii vostri.Aici vremea e buna in general, cu exceptia sezonului ploios care incepe la mijlocul lui Iunie si se termina la mijlocul lui Iulie...in rest nu am de ce ma plange. In 10 ani de cand sunt aici n-am prea avut ce sa comentez in legatura cu vremea (cel putin), ca in rest..........abia m-am obisnuit. Mi-a fost foarte greu la inceput , mai ales ca nu cunosteam limba si eram si tinerica si prostuta, dar dragostea pentru Tom si mai apoi pentru familie m-a ajutat sa rezist si nu-mi pare rau .Si sotul dar mai ales socrii (DD sa le dea sanatate) mi-au fost alaturi si datorita lor nu (prea) am luat-o razna.
Picii mei sunt ok, ocupati si ei cu scoala, gradinita si asteptam sa vina ziua de maine; mergem intr-un parc de distractii la mare ,iar Duminica suntem invitati la niste prieteni la bere si gratar.
Ma duc la patut ca mi-e somnic .
sucevencele si puii lor.
D.K.
megbeng spune:
..de una singura pe aici...
megbeng spune:
..tot singura ..chiar singura de tot, ca sotul a trebuit sa mearga si astazi la servici, si are si un examen la master...
megbeng spune:
LA MULTI ANI, ILIUTA!!!!!
sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai o viata cat mai lunga si mai implinita
SA ITI DEA DUMNEZEU CE ITI DORESTI TU CEL MAI MULT!!
ilincalif spune:
fetelor cochetelor, am deschis larg geamurile, am invelit-o bine pe zamfiruc, i-am indesat manuselele ca are o circulatie periferica execrabila (mostenita de la mami ei, cu siguranta... ca eu si in luna iulie dorm cu sosete de bumbac in picioare, doar pe la o bucata de noapte ma mai incalzesc si eu si le arunc cit colo, iar dimineata le caut cite un sfert de ceas...)
am o prajitura in cuptor (a pronuntat cineva cuvintul "silueta"?sper ca nu...), un bors de sfecla pe aragaz (acuma sa nu credeti ca nu stiu sa fac altceva, ultima oara cind vorbeam de borsuri, tot de sfecla faceam, eveline cred ca tine minte ...) si o fasole batuta... de batut !!!!! mmmm !
Iliuta draga noastra, de fapt cu tine aveam noi treaba azi ! Zamfiruc mi-a dat tema acasa sa iti scriu neaparat, si sa iti uram LA MULTI ANI ! LA MULTI BANI ! LA MULTI FANI !, sa fii sanatoasa, vesela si luminoasa, sa ti se inplineasca toate visurile, sa ti se indeplineasca toate prouectele, si sa ne tii si pe noi la crent cu unul dintre ele, stim noi care, da'nu spunem, ca sa se implineasca !!!!!
miroase a ars ? de la noi ???? aoleuuuu, cuptorul !!! revin !
pupaciuni, intii si intii pentru iliuta, apoi pentru toate celelalte fete cochete, am fugit !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
Dandush spune:
Iliuta La Multi Ani, multe bucurii si sanatate iti dorim si noi (eu , Erika si Kein).
Cum te-ai distrat ??
D.K.
eveline spune:
Buna dimineata fetelor! Poftiti la cafea!
Eu una n-am mai putut dormi...am emotii...pana la urma s-ar putea sa am nepotica azi nu maine....eu stiu daca mai sta o zi in spital degeaba?
La 9 tre' sa fie acolo si s-ar putea pe la 11 sa fie gata....uf....parca n-as fi trecut si eu prin asta....
Ana si Bianca-iubita
turtita fermecata spune:
quote:
Turtitzo in care parc ai fost? ca si eu si Eveline ne-am intalnit in parc la BCR (la steaguri) si poate erai si tu si nu am stiut. Poate si-ri fi imprumutat copiii nostri bicicletele sau mingile.
Pai sa stii ca drept la steaguri am fost si noi. Nu stiu daca ai bagat de seama, eram cu un catel negru, un soricar, dupa care alerga o gramada de copii .
In rest, buna dimineata si hai sa bem cafea cu Eveline!
irina
Poze
megbeng spune:
da,da, ti-e iesit foarte buna cafeaua in dimineata asta, eveline! hai ca mi-ai transmis si mie emotiile! tin pumnii sa fie sanatoasa si nepotica si mama nepoticii sa se refaca repejor!
p.s.: ma dezobisnuisem sa gasesc subiectul nostru pe prima pagina!
floarea de colt spune:
buna dimineataaaa..si hop si io la cafeaaa....
iliuta la multi multi ani!!!! sa ai parte anul acesta de realizarea celei mai mari dorinte ale tale...sunt sigura ca vei fi o mamica minunata..!!!
ai vazut iliuta..ca noi ti-am urat la multi ani de vineri pana luni...hihih..ca sa compensam lipsa urarilor din anii precedenti...
ilincuta cum fu prajiturica???ia mai da aici niste retete..ca as vrea si eu sa incep sa ma specializez in prajiturele...da pt inceput..de alea simplute..
meg cand termini mama sesiunea ???ca io una o luam razna de mult..de la atata invatat!!
dandush..vad ca japonezii astia se pot lua la intrecere cu romanii in ceea ce priveste gratarele si berica....apropo se fac si pe acolo micii nostri autohtoni?
eveline ,turtita,danarosu, carmen ...multi pupici
..si o sapt.usoara...
aaa...si cu vreme frumoasaaaa...