Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

La multi ani tuturor copiilor din lumea asta, iar pentru cei de sucevence cate un pupic special de la mine.

P.S. Dandush, de obicei nimeni nu-si aduce aminte de ziua mea......, eu ii sun pe toti si-i felicit, sau le trimit mesaje, iar eu......

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

iliuta, pana anul asta nu erai in grupul asta minunat de sucevence! las' ca de acum nu mai uita nimeni de ziua ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

si eu care tocmai vroiam sa va amintesc ca pe 3 e ziua Iliutei !!!! Mi-ati stricat placereaaaaa !
Ce-o fi facind Simina noastra ? Alaltaieri a fost ziua Dianei ei, a facut trei anisori ghemotocul !
Urmeaza Turtita, nu ?
Ma dor talpile, da'nu ma las.. insa se pare ca iar ne asteapta citeva zile ploioase.
Pupicei multi multi multi, si ce daca sint mititei ?

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,

Iliuta uite ca sa-i compensam pe cei care uita de ziua ta iti vom spune La Multi Ani! si azi si maine.
Cred ca cea mai mare dorinta a ta e sa ai si tu un samburel in burtik asa ca iti doresc sa-ti asculte Dumnezeu rugaciunea si sa-ti dea si tie sanatate.
Simina La Multi Ani! pentru Daria, sa va fie sanatoasa si creasca mare impreuna cu fratiorii ei sa va bucure sufletele si sa va lumineze vietile.
Eveline cum te simti dupa ce ai vizitat targul? tu ai alt chef ca abia incepi eu cum nu am bani sa termin nu prea imi vine sa merg pe acolo.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Deci...
1. la Suceava ploua, ploua si iar ploua. si mai e si frig pe deasupra.

2. ieri, la petrecerea de 1 iunie de la camin fi-mea m-a facut de ras mai degraba pe taica-su. Doamna catre Ania: Dar de ce nu maninci si salata, Ania? Ania catre doamna: Pai stiti, eu nu sunt obisnuita sa mananc salata. Cand face mama mea salata, tata o mananca el toata si mie nu-mi mai ramane

3. Intrebare: Cum e mama ta? Ania: Mama mea aduce cadouri in fiecare zi, cadouri mici, numai cand merge la Iasi sau la Bucuresti imi aduce cadouri mari.
sa va mai spun ca la tati descrierea a fost mult mai ampla si mai cuprinzatoare?

4. Mergem duminica la Cacica, la salina. Mai vrea cineva?

Pupam

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pupici energizati (am baut un burn, sunt o bomba de energie pe care mi-o canalizez in intregime spre toceala in scop de rezi)

va pup, nu am stare sa scriu mai mult!!!

Mergi la inceput

Meg spor la toceala.
Dana inca ce ploaie si ce frig de zici ca e noiebrie brrr.
Cupiii astia sunt teribili uneori, spun tot din casa. Ana ii spune mamei mele: kika, tie iti face kuki masaj asa cum ii face tati lu' mami? sau "nu l-am vazut niciodata pe kuki sa te pupe pe tine" (kika si kuki sunt bunica si bunicul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Salut, fetelor!
Si la multi ani, Iliuta, de azi, ca eu nu mai apuc in week-end sa mai intru pe la voi.
Mai, ieri dupa masa am fost in centru in parc, unde era o armata de copii cum n-am vazut niciodata. A fost super fain. Atat erau de simpatici, umblau ca albinutele !
Cam atat pe azi, am lipsit de la cafea!
Va pup pe toate si ne mai auzim pe luni!

irina

Poze

Mergi la inceput

Turtitzo in care parc ai fost? ca si eu si Eveline ne-am intalnit in parc la BCR (la steaguri) si poate erai si tu si nu am stiut. Poate si-ri fi imprumutat copiii nostri bicicletele sau mingile.
Ce vreme e afaraaaaaaaaaaaaaa.
Dana m-as duce eu la Cacica dar vreau sa doooorm duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iliuta LA MULTI ANI! iti spun si eu caci s-ar putea sa nu pot intra in we....sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput