Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, iaca aici sintem si noi !
cam rar, recunosc, da' sintem prinsi zilele astea, a venit cumnatul din SUA (e stabilit acolo definitiv) si am trecut la diviziunea sociala a muncii : tati se plimba toata ziua cu el, iar eu ii furajez !
Zamfiruc e in plina forma, ca de obicei doarme si eu profit ! In ultimul timp a avut parte de o multime de schimbari - i-am luat caditza mai mare, ca va povesteam eu cum dadea biata copchila cu capul in marginea caditzei anterioare (si cind nu dadea cu capul, ii ieseau piciorusele pe marginea cealalta, era comic de-a binelea), acuma face baie ca boier Tanase, tre'sa o fotografiez neaparat ca face o mutritza asa de nostima... numa'tre'sa fiu atenta cind o pozez sa nu i se vada dedesubturile, ca are mami o fetita tare sfioasa !
Intre timp i-am luat si patutz... ca dormea pe fotoliul pat si mi-era deacuma teama sa nu o ia la vale, ca nu prea sta locului, da din fundic si incet incet inainteaza ! ... noroc de unchiul Jan, americanul ... de mult imi propusesem sa fac miscarea asta, cumpararea unui patutz, insa un lucru de nimica ma oprea de fiecare data : am auzit ca pe la magazine le pazeste, si in rate nu se dau !!!!
e copil cuminte are mami, cum am pus-o in patutzul cel nou, s-a uitat atenta stinga-dreapta, s-a incrntat un pic si apoi a oftat, a stranutat de doua ori si a adormit... tun doarme copilul asta!
ce sa va mai zic ? mama nebuna, scot copilul in fiecare zi afara cite un pic, azi mi s-a parut cam exagerat vintul, insa tot am facut o tura prin obcini.. am descoperit un fel de parc mititel in fata scolii "Ion Creanga" din Obcini, fostul Liceu de Informatica... n-are copaci prea mari, dar are alei si banci si e curat, numai bun pentru zilele cind nu ma incumet sa merg pina la barba lui Kogalniceanu !
intre timp zamfiruc a inceput sa bea la greu suc de morcov si de mere, iar mami se multumeste cu pulpa care ramine in robot... (buna si aia, are fibre, celuloza)
si tot intre timp am reusit sa mai inchei un nasture la jeansii care mi-erau dragi annul trecut prin primavara... mai am un nasture, cel mai de sus, dar cu asta o sa am mult de furca, prevad multe exercitii, "abdomene", etc
cam astea-s noutatile
ar mai fi si faptul ca ma cam doare spatele de la o vreme, dar asta nu se pune si nu se spune !
va pupacim, iubitelor, si promitem ca mai bagam noi nasul pe aici

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor copilasilor de sucevence !!
Pup si mamicile, si sa va cresca puii mari , sanatosi si frumosi.

D.K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani pentru toti copilasii!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

La multi ani copiilor nostri! Si pe langa ei sa traim si noi, ca in fond suntem si noi copiiicuiva, nu?
La noi liniste si pace. Eu tot la aspirante, ca n-a iesit nimica luna asta.
Ioana, ma bucur c-ai gasit parculetul de la scoala, poate asa se cunosc si copiii nostri. Iti spun eu cand e intalnirea de gradul 0, ca Ilinca imi raporteaza cand vine de afara cine mai e nou, cine mai e obraznic...Si mai sunt in Obcine si alte parculete de copii, dar banuiesc ca deja le cunosti.
Va pup pe toate, toate si HAI LA CAFEA!
La altceva nu va invit, ca eu sunt in a zecea zi de dieta daneza si nu pot sa va tin companie.

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

neataaa
merci de cafea turtitoooo...bine ai revenit...
ilinco ma bucur ca zamfi are patut nou..si ca e asa un copil de cumintel...off..oftez e fiecare daca cand povestesti despre ea...ai un talent la povestit incat imi si imaginez scena...

meg ce mai e nou in bucuresti??festivaluri ,petreceri ceva??
eveline sanatate multa sotului.

io n-am noutati...doar munca...oricum va pupic pe toate si va doresc o zi insorita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata,
La multi ani! copilasilor nostri.
Noi suntem mai bine. La Daria a scazut productia de muci iar Ana deja nu a mai avut nici un scaun de marti seara (cred ca da in constipatie de acum) asa ca azi " o fo musai" sa o duc la gradi mai ales ca e o zi asa speciala.
Sper sa aveti o zi frumoasa.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Fetele....nu sunteti curioase sa vedeti expozitia din centru....eu de-abia astept, nu mai am rabdare, sunt direct interesata....poate ne vedem pe acolo.
Cu toate ca de 1 Iunie puteau sa faca si astia altceva...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR DIN SUCEAVA!!!

FLOARE, or fi ceva activitati prin oras-sigur ew un festival al berii- da asta pentru cine are timp...iar eu sigur nu intru in ategoria asta..pacat ca fix azi s-a stricat vremea in bucuresti si a cam stricat planurile mamicilor bunicilor si pisicilor care vroiau sa serbeze 1 iunie in aer liber..poate mai pe seara sa iasa soarele
ilinca, ma topesc citind povestile cu zamfiruca, sa stii!
carmen, ma bucur sa aud ca s-au "reparat" mandrutele!
turtitzo, imi era teama ca ai dezertat!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va place semnatura mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Imi place ....asa am aflat si eu ca pe 3 e ziua Iliutei...

D.K.

Mergi la inceput