Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 3
floarea de colt spune:
neata fetili....vad io ,miscare pe aici putina....si nu pricep...daca era frumos afara mai intelegeam ca e lumea la aer , dar cand e asa o vreme doar de stat in casa in virfu patului si voi tot nu scrieti...ehehee...bataita...
meg mama...esti norocoasa ca in buc se pare ca e totusi frumos , in schimb la noi , e un peisaj dezolant , ploi, nori...vant...mai ca as zice ca suntem in luna noiembrie...(luna care nu imi place mie deloc)
ilincoo...ce mai faci zamfi nostru??creste frumos???
iliuta cum merge cursul pt gradi e gata??gasit si job??
dandush ce fac copilasii???ce a primit frumos erin de ziua ei..??
carmen nu-iiiii si gata.....
danarosu ...vad ca mai compenseaza din absentele altora...
turtita ...iar o pun absenta...ca de vreo cateva zile incoa...imi beau singura cafeaua...
petru toate io trimis cate un pupic...astept confirmare de primire...
haide o zi buna va doresc...altfel decat vremea de afara...
pozici
carmen spune:
raspund si eu scurt PREZENT; noi am fost la Oradea in we si ne-am intors ieri; Daria e racita si piscata de tantari, Ana are enteroclita (cu scaune apoase si chiar cu sange aseara) dar e pe tratament si sper sa fie ok;
am sa mai revin ca acum sunt la servici.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
megbeng spune:
si eu prezent scurt pe aici...carmen, trec si aventurile astea ale copilariei!
turtito, unde esti? cum mai stai cu aspiratul?
ilinca, pup scumpica de fetitza!
floare...eu la cafea nu o sa iti tin companie zilele astea, ca ma scol de la 7 si plec la scoal, asa ca nu imi arde de nici o cafea nimic
DanaRosu spune:
Fetili cucuietili, ce-ati pregatit la pui pentru 1 iunie?
Dana
And, yes, I am a blonde!
megbeng spune:
pagina 4, mai fetelor??
si dupa ce azi am chiulit de la scoala ( sa recuperez ce nu am invatat ieri) zic..hai ca beau cafeaua cu sucevencele astea scumpe si haioase..si cand colo..sunt singura!!!
carmen spune:
Meg hai sa mai aduc eu subiectul pe prima pagina.
Dana probabil ca le vom cumpara fetelor o tricicleta dar dupa 1 iunie (mai bine zis dupa ce luam salariul).
Ilinca probabil ca referitor la medicii pediatri sunt tot atatea pareri ca si la medicii ginecologi. Eu una pana acum m-am dus la dr Spanu si la dr Mocrei (cu Daria ca am avut ceva probleme mai deosebite). Nu stiu daca e cea mai buna alegere dar chiar m-as bucura sa mai aflu si alte opinii.
Eveline cum se mai simte Bianca?
Floricico ai amutit sau esti ocupata?
Turtitzo tot aspiranta sau schibi statutul in ? Sa te ajute Dumnezeu.
Dandush ma gandesc eu cum te-ai adaptat tu printre japonezi?
Ramonaa greu cu greturile, nu?
si sa nu uitam de SImina.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
floarea de colt spune:
buna sucevence....da..la mine incepe sezonul..cum da caldura..cum navaleste treaba multa peste mine..si ce sa fac..daca numa io fac toate..adicalea io centrez io dau cu capu...
din pacate abia apuc dimineata sa va citesc..cafeaua mi-o beau ingropata de hartii...si cand iau pauza de masa..dacao iau..vin repejor la voi sa mai scriu cate ceva..
va urez de azi..la multi ani pt puiutii vostri..sa va traiasca,sa fie sanatosi si voiosi...
io...daca as avea un strumf mic...i-as organiza o petrecere supriza..cu tort suc prajituri si multe baloane...as invita copii de vecini..sau alte rude..si i-as lasa sa se joace in timp ce io stau la o sueta cu mamicile..
meg...gata examenele?afisat examenul ala la care am prezis nota 10??
ilincuta unde esti??si zamfi nostru ce nazbatii mai face/?
iliuta intra mai rar..
carmen ce mai fac mogaldetele tale frumoase??
io azi ziua 7...duminica e zi mare...de mult asteptam io ovulatia in wk...acu se nimeri..asa ca...va da-ti seama ce dea treaba o sa avem noi wk asta...
eveline spune:
Carmen....Bianca e bine, se pare, nu mai are nici un simptom insa isi doreste cu disperare sa iasa la plimbare, are indata o saptamana de cand sta in casa si eu parca nu indraznesc s-o scot cand vad ce vant e afara....insa tati de Bianca e jaaalleee....are un gar rosu-visiniu (pe dinauntru), il doare groaznic si nu poate vorbi. Aseara iar a avut febra si i-am facut frectie ca la copii mici cu apa si otet ca nu aveam altceva in casa....i-a trecut febra da-l doare gatul....si are si un ganglion umflat. A luat pana acum vreo 4 tipuri de antibiotice si 2 de antiinflamatoare si parca e mai rau ca inainte....stiti voi de cand ma plang eu de el, de cand a fost plecat (tot cu febra plecase). Nu stim ce sa ne mai facem, azi a fost la dr si dr n-a putut veni....mai mereg odata maine....eu una m-am saturat parca nu-i mai trece odata...
Vestea buna e ca am facut un precontract de vanzare-cumparare asa ca saptamana viitoare daca da Dumnezeu si-s toate bune si n-avem probleme...vom fi proprietari...da Doamne sa fie bine!
Dar mai ales sanatosi sa fim.
Uite ca am tot vorbit despre mine si ale mele, dar Ana si Daria ce mai fac?
Floare de colt iti doresc we placut si fructuos...
ilincalif ce mai spui, ce mai face zamfiruca...cam rarutz pe la noi
ramonaa sarcina usoara in continuare!
megbeng spor la invatat!
Si uitam sa va spun.....se pare ca martea viitoare am sa fiu din nou matusa....asta daca nu se intampla sa vrea viitoarea nepotica sa vina mai repede...pana una alta cumnaticai mele i s-a spus sa vina luni pt internare, asa ca marti se pare ca va fi ziua cea mare...poate saptamana viitoare va fi una buna si pentru mine pana la urma...
Ana si Bianca-iubita
iliuta spune:
Sucevencele mele sunt aici. Intru mai rar ca mai treburi de facut. Astept sa ma sune sa-mi zica rezultatul cu gradi.......pana vineri..
La noi am inteles ca ploua, si aici ploua de 2 zile si e destul de frigut pentru luna iunie(maine).
Va pup pe toate si .LA MULTI ANI pentu toti copilasii din lumea asta si cate un pupic dulcic pentru ei.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
Sucevencelor, suntem ba pe pag 4, ba pe 3........rusine..
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela