Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daaaa..viata mea e toata o realizare, ce sa mai!

eram doar f f fericita ca am luat (bine chiar!) ultimul examen la care asteptam nota cu mari emotii...sotul meu imi zice ca mereu ma subevaluez..las' ca-i mai bine asa, sa ai surprize palcute, decat sa te crezi prea mare si tare si sa nu faci doua parale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

bravo tie! eu nici in ziua de azi nu stiu ce nota am luat la ex dat pe 20....si sambata deja am altul

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si eu am un examen dat acum 7(!!) saptamani la care nu stiu rezultatul, da n=am emotii, ca acolo stiu ca am facut bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Meg, felicitari pentru stelute!
Fetele, eu plec acasa, de unde nu pot sa va mai "supraveghez", ca nu e loc. Asa incat, va rog sa fiti cuminti, da' tot vorbarete!
Hai pa si ne vedem dimineata la cafea.

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Hai sa ne intoarcem unde ne e locul

In afara de faptul ca un minunat trasnet mi-a lecuit placa de retea acasa, si mi-a bagat cupilu-n boale cu ditai flama, dar si de faptul ca duminica a fost super in escursie , nu am ce sa va mai povestesc.

Pupam

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

MULTUMESC TUTUROR DE URARI, VA PUP DULCE DE TOT. De distrat....mai putin, am lucrat vineri, sambata si duminica. Am avut musafiri, si am primit cadouri...a fost totul ok. Sper ca anul acesta sa primesc cadoul ce mi-l doresc cel mai mult de la viata........

Astazi am fost la plaja. Sper sa reusesc si maine sa meg.Sunt fff alba, si vreau si eu sa pot purta o fustita. Aici e cald, comparand cu vremea din Romania, si cu ploaia de acolo.

A, m-a sunat mami de ziua mea. fratele meu, matusa mea, verisoara......

Va pup dulce de tot inca odata, pe TOATE, si va doresc tot binele din lume.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele,e trecut de miezul noptii da'nu ma pot abtine sa nu va salut... si cum adica, sa nu va pupacim noi oleacaasa, de luni ? (e drept ca e aproape marti, da'nu se pune de data asta)

sintem cuminti, zamfiruc doarme de rupe iar eu (ca de obicei) n-am avut net pina mai inainte... ooooffff

care vine miercuri pe la noi ? ca daca tot facem 4 luni, mami de zamfiruc se gindeste sa face ceva bun de papa... si cum zamfiruc liorpaie numa'Milumil si ceva suc de fructe, e datoria noastra sa radem solidele si eventual ceva lichide cu un pic de grade, nu ? asa ca am ocupatie, vreau sa fac ceva deosebit si scormonesc retete !!!! (mai tineti minte principiul meu de baza ? Efect maxim cu efort minim !)
deocamdata am in minte un chec aperitiv si o rulada cu brinza de vaci frecata ... si tare m-as apuca de o salata de fructe, ca am vazut ca slava Domnului e plin de capsuni, caise, piersici, de citrice si banane nu mai spun, parca de mult n-am vazut asa abundenta in magazin... pacat ca le pazeste , iar in rate nu da, cu siguranta !
in rest, plimbari... ne-a prins ploaia, ne-au speriat descarcarile electrice, dar am supravietuit si de data asta !

astea sint noutatile !

o intrebare, dragelor : stie cineva unde as putea gasi ceva materiale textile la metru care ar merge pentru lenjerie de pat ? as vrea sa ii iau cu motive de desene animate, sau in orice caz foarte colorate, sa ii fac lu'zmfiruc o garnitura-doua! numai nu pronuntati cuvintul "bazar", ca am oroare... ma maninca pielea numa cind ma gindesc ca as putea fi nevoita sa merg acolo, niciodata nu mi-au placut incursiunile la bazar, prea mare viermuiala, ca de obicei ajungeam sinmbata sau duminica, in timpul saptaminii eu fiind la servici dis de dimineata.

ma doboara somnul ! continuam miine ? (adica azi, nu ?)
va doresc tuturor o noapte linistita si, vorba unei prietene, "ce visezi sa stringi in brate !"

pupicei frumusei...si ce daca-s mititei ?

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Hai din nou la cafea dragele mele! Sper sa fie buna si de data asta!

Eu tot cu emotii....intra fata in operatie in cateva minute....uh....ma ia cu transpiratii! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Nu mai vrea nimeni o cafeluta....haideti, ca mi-am mancat toate unghiile de stres?!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata Eveline! Hai ca-ti tin eu companie la cafea. Chiar ma tineam sa intru si sa-i urez multa sanatate si nastere usoara (sau operatie reusita) cumnatelei tale, si sa -i ajute DD sa dea viata unui ingeras sanatos si nu prea plangacios . Cu care doctor va naste? Sora mea a anscut prin cezariana si a fost foarte multumita de dr-ul respectiv, dar i-am uitat numele(na! acum 4 ani)....
Te pup si stai calma , ai sa vezi ce matusica mandra vei fi.

D.K.

Mergi la inceput