Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 15
megbeng spune:
dupa ce ca il dau!!!calul de dar....
il dau ca va cunosc, ca termin facultatea...etc
megbeng spune:
nu e nici un huhurez in noaptea asta pe aici? ca eu nu prea am somn..
floarea de colt spune:
neata fetili....hai la cafea...si azi la munca...
io semnez de pe acum condicuta daca o punem de-o intalneala..si fac si o cinste...da la viitoare mamici...doar un suculet fara acid..atat...
ralnied casa de piatra dragutoo...sa fie intr=un ceas bun !!!
eveline inca odata felicitari pt achizitie...sa va bucurati de ea si tot ce v-ati propus sa se implineasca!!
meg nu ai somn ???tii mintea undeva anume nuu???
stai linistita..de data asta totul va merge bine...rabdare...si speranta...
dana unde esti cu starea vremeii???
carmen dandush...ce mai spuneti voi??
pupam..si nu am uitat..maine tin pumnii stransi pt cristina!!!
va doresc din nou un wk placut!!
megbeng spune:
e o conspiratie aici, clar! sunt spionata!!!!
carmen spune:
Fetelor ce vreme, ce vreme. AM stat in casa de dimineata si am zis ca dupa ce dorm fetele ies pana in centru macar la o scurta plimbare. numai ca planurile ni le-a stricat..cine credeti????? PLOIA ooooofffff ooooofffffff Oare vine si la noi vara? Fetele sunt super plictisite iar eu ca sa imi mai tai din oftica m-am dus si am smuls niste buruieni prin curte.
Astazi am probat o rochitica de vara si aratam penibil in ea. Ceva trebuie sa fac sa imi scada colaceii. Nu vrea nimeni sa mearga la gym? Mi-ar fi mai usor cu inca cineva.
Cristinuca sa dea Dumnezeu maine sa fie totul OK si te asteptam cu vesti.
MP spune:
Buna ziua,dragi sucevence!
Intru si eu sa va salut cu drag si cu dor si sa va spun ca si eu sunt o suceveanca ratacita prin lume vreo 6 ani;m-am bucurat mult cand am vazut ca aveti un club asa de bine inchegat si de activ! M-am simtit mandra.
Eu locuiesc de mai multa vreme in Bucuresti si deja au trecut vreo 5 luni de cand nu am mai fost pe acasa(Suceava).Speram sa putem ajunge pe la sfarsitul lunii,poate de Sanzaiene.
Va pup si va mai urmaresc asa,cand pot...eu activez mai mult pe la mamici de martie-aprilie(atat cat imi dau voie piticutii).
Un weekend minunat va doresc!
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
Pozele noastre
CRISTINA38 spune:
buna seara, dragi sucevence!!!
Vin cu vesti destul de bune, ieri la punctie din 16 foliculi au rezultat 9 ovocite bunicele, dupa punctie a fost cam nasol, m-a durut burtica de nu-mi gaseam locul, azi sunt mai bine, dar nu conteaza atata timp cat imi pot vedea visul implinit, nu are importanta prin ce trec si ce trebuie sa indur.
Azi am fost pe la clinica si mi-au spus ca din 9 ovocite s-au divizat doar 7, ma rog bunului Dumnezeu sa se divizeze in continuare.Nu stiu cati embrioni imi vor transfera maine la 11.30.
Multumesc ca v-ati gandit la mine.
Va voi tine la curent cu ajutorul lui meg, dupa Et plec spre Iasi daca medicul imi permite, acolo nu am net, sper ca peste 2 saptamani sa va dau vesti POZITIVE.
Multumesc din suflet , fetele mele dragi!!!
ilincalif spune:
Fetele cochetele, hop si noi !
N-am dezertat chiar de tot zilele astea, apucam din cind in cind sa intru si sa citesc ca sa ma pun la curent cu ce-ati mai facut, cu ce s-a mai intimplat, dar cred ca mi-a fost un pic lene sa ma apuc de scris.. ei bine, da, am recunoscut tot asa ca astept sa fiu pe jumatate iertata !
Ce mai e nou pe la noi ?
- zamfiruc a facut ceva pe limba, se cheama afte probabil, si e suparata pe mine ca la fiecare masa o raspaluiesc pe limba cu glicerina boraxata.. o placere si-un parfum de tei !
- si daca tot a trecut, mi-a facut cadou un eritem fesier.. acuma nu stiu, c-o fi de la sucul de portocale, c-o fi de la pampersi, da' nu-mi place deloc cum arata, asa ca o dau la greu cu Bepanthene si cu unguent cu galbenele.. ghemotocul nu protesteaza, ba chiar am impresia ca putin ii pasa, de vreo doua zile gingureste intr-una si ride de se prapadeste !!!
- pe vecina mea de palier au calcat-o hotii azi-noapte pe la unu, au intrat pe geamul de la baie si au iesit pe cel de la bucatarie... stam la parter si nu-i greu sa patrunzi... acu' mi-a dat in sfirsit dreptate tati de zamfiruc, cind il criticam ca doarme vara cu geamul deschis si riscam sa ne trezim cu vreun admirator secret in dormitorul conjugal
- calculatorului meu i-a murit mouse-ul, iar cind am mers prin oras sa caut altul, am constatat ca mie imi trebuie cu mufa dreptunghiulara insa pest tot se gasesc numai cu mufa rotunda ! lucky lucky me !
- altceva ? dati-mi o meoda, cum sa stau cit mai departe de frigider in special si de bucatarie in general...
- in rest, plimbari in fiecare zi, mai putin azi cind am deschis larg geamurile si am profitat de aerul curat.. am profitat intr-adevar, ca m-a pocnit somnul in crestet si am dormit beton in timp ce ma rugam de zamfiruc sa faca nani !E miezul noptii ... gata, merg la nani si eu, ma dor ochii si iar mi-am amintit ca inca nu m-am dus la control si inca nu mi-am facut ochelari noi.. of, of, of, obraznica fata are mama !
pupaciuni, iubitele noastre fete cochete
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
Dandush spune:
Monica (MP) bine ai venit si mai treci pe aici cand mai ai timp .
Cristina...asteptam vestile bune ..........
In rest va imbratisez pe toate si va doresc o Duminica placuta
***oare ce mai face Iliuta noastra?? dar Simina??
Gata am plecat ca ma apuca dorul de toate si nu mai scapati de mine
D.K.
crengu75 spune:
Buna fetelor!!!
Scriu si eu de putin timp pe DC , mai mult pe la calatorii ca vreau sa plec in concediu, si am zis sa vad dac este vreun club cu sucevence. Si ce sa vezi? Chiar este!!!!
Iliuta si Cristina38 va stiu de la FIV, si va astep cu vesti , mai ales Cristina am citit acum ca azi vei avea puiuti in burtik, sa fie de bine, sa auzim vesti de la tine.
Iliuta, Andreea moare de dorul tau! Unde esti fetita, ca nu mai dai semn de viata?
Pentru restul fetelor: duminica placuta!!!!
Apropos!
Voi unde mergeti in concediu?