Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 14
DanaRosu spune:
Revin cu starea vremii E super ok azi, altii ar vrea sa fie ceva mai canicular da' mie nu-mi place . Un pic de soare este, caldut este, vant nu este... deci, numa bini! Azi avem serbare, stem ratzusca, va pun mai tarziu poze , avem de recitat fo sase poezele... avem emotii, si-asa mai departe.
Duminica seara tragem o fuga la Zilele Humorului, la concertul Boney M. Mai vrea ciniva?
Pupam si we placut fetilor care nu mai intra pana luni!
Dana
And, yes, I am a blonde!
floarea de colt spune:
10:00 - 11:30 Salonul de Caricatura 2006 - Vernisaj;Lectura de epigrama si proza satirica Premiile editiei a XVI-a a Festivalului "Umor la... Gura Humorului"
10:00 - 16:00 Campionat Tenis de Masa 9 - 104 ani
11:30 - 13:30 Ateliere de arta plastica
11:30 - 13:30 Parada portului popular din bucovina; Parada cailor de rasa
13:30 - 15:30 Concursuri hipice, vanatoresti, forestiere;Demonstratie auto de trial
14:00 - 16:00 "Ivan Turbinca" - Teatrul Mihai Eminescu din Botosani
16:00 - 18:00 Hora gospodarilor; Rapsozii Botosanilor, Maria Macovei, Viorica Macovei, Luminita Croitoru, Angelica Flutur si Cristian Milici
20:00 - 23:00 Anna Lesko,Vama Veche,Boney M
iaca programul pe duminica la festivalul umorului de la gura humorului..vom si si noi prezenti..danaa....poate ne intalnim la un mic..si o bereee...
cine mai doreste?/cine mai pofteste???
meg..vezi..si noi avem parte de vama veche....
pupaturi de rigoare..
megbeng spune:
da ce alaturare...anna lesko, vama veche si..boney M?
si, mergeti?
eveline, nu ne-ai zis daca ai vazut pitica "live"..si daca da...cat de fortoasa in plamani e?
eveline spune:
Maine am un r***t de examen si apoi plec la ziua unei prietene....o face la Sadau, undeva cica la vreo 30 km de Radauti....n-am fost in viata mea....si colac peste pupaza barbata-miu a facut o boacana si in concluzie tre sa conduc eu...vai de mine....
As merge tare mult si eu la G Humorului, chiar vorbisem cu al meu sot sa mergem, dar iata ca a intervenit asta si nu mai avem cum....plecam de sambata pana duminica....pe cea mica o las la mama, mai "rasuflu" si eu!
Si azi iar dau de baut...poftiti.......suntem in sfarsit proprietari....dupa o gramada de probleme si refacere de dosar pe ultima suta de metri am semnat azi contractul final!
Uh....pana la urma a fost o saptamana buna....sper sa se si termine cu bine.
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
floarea de colt spune:
eveline..proprietari de cas de teren de ce anume??suntem curioase..si apoi unde e locatia?sa stim cum ajungem la berica aia de care spui ca faci cinste...
felicitari oricum pt achizitie!!!! sa o stapaniti sanatosi!!
meg.draguto...dar tu ai un mare secret pe care nu vrei sa ni-l spui daaa????
oricum , io iti urez sa fie cu ochisori ...si stiu sigur ca vei fi o mamica minunata!!! o sa fiti o familie frumoasa si implinita!!
felicitari si tie!!!
pupam iar..
megbeng spune:
proprietareala fericita!!! si petrecere frumoasa!
mi-e dor de suceava..nu am mai fost acasa de cateva luni bune..dar se pare ca am sa ajung pe la jumatatea lunii iulie
ralnied1 spune:
Floare de colt, multumesc mult pt lamuriri... Si am nunta saptamana viitoare, in Iasi, dar nasii sunt din Suceava si ei vor sa aduca de acolo lumanarile si buchetul. Ma gandeam ca poate sunt mai ieftine decat in Iasi. Dar nu, cam la acelasi pret am gasit si eu aici unde sa le fac, ba chiar un pic mai ieftine...
Era doar o curiozitate...
Multumesc inca o data pt informatii!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
eveline spune:
Proprietari de pamant in Ipotesti la intrare in zona de vile suntem!
Cat despre bere...hai fetelor sa ne mobilizam si sa ne adunam toate odata...poate cand vine si Meg acasa....si promit ca primul rand il dau eu...
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
si al doilea eu!!!!!