Suceava - (nota) 10!!
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
Buna ziua fetelor....cred ca iar fac eu cafeaua astazi...poftiti!
Ilincalif sa stii ca nu numai invatatul e de vina (ca n-am nici un chef si am inceput sa nu ma mai complic)...ci si vremea....pe asa o vreme nu ieseam oricum....si mi-e asa mila de Biancutza....isi ia adidasii si se duce la usa de la intrare....ea nu intelege de ce nu mai iesim.
Azi ma duc sa vad papusa mica pe viu cum se spune....abia astept sa o pupicesc un piculetz.
Va pup si pe voi pe toate fara exceptie!
Ana si Bianca-iubita
floarea de colt spune:
salutare....fetili..am venit la cafeluta..
ilinco mi-ai amintit cum mi-a povestit mama mea cum mi-au facut ei mie gaurici in urechiusi...eram cred ca de varsta zamficului si , la tara la buni meu ,eram toti , si cineva din sat , o femeie batrana , au chemat-o sa faca operatiunea...si mama si cu tata , le era mila sa vada sau sa ma auda plangand..asa ca au fugit amandoi in fundul gradinii si mama statea cu mainile la urechi ....
si apoi mi-au pus cerceiuti mici mici...o bobita mica simpla de aur...primiti tot in dar de la nasica , si , i-am purtat cerceiii aia pana in clasa 2 sau 3 ..cand deja nu mai incapeau in urechi...si mi-a luat mama altii...
meg ,eveline ,va pupic..si va doresc o zi insorita... chiar daca nu prea se anunta asfel...
cristina...tinem pumnii duminica pt et.
bafta multa..mult succes...o sa fie bine!
despre mine nik nou ..ziua 14 de cm , am avut senzatia ca ovulatia la mine a avut loc in 12 13 zi...adicalea marti miercuri..adica...va da-ti seama....iar am muncit degeaba in weekend...
anyway...
va pupic..va doresc spor la toate..si mai vb
megbeng spune:
floare, pai daca ai prestat INAINTE de ovulatie (eu asa am inteles) tot e bine!
hai ca tre sa mai vina ceva vesti bune pe aici! curaj! sunt sigura si de cristinica noatra, ca o sa reuseasca cu FIV-ul!
si simina o sa vina cu puiutul nr.3 in brate...
inca putin si o sa putem schimba numele subiectului in "mamici si burtici de suceava"
eu merg in seara asta la concert "VAMA VECHE"..SUTN TARE NERABDATOARE..si fericita in continuare :)
ralnied1 spune:
Fetelor din Suceava, am si eu o rugaminte la voi!!
Imi puteti spune si mie... cam cat costa aproximativ, 2 lumanari pt cununie si un buchet pt mireasa la voi in oras??? Fiecare cu cate 7 trandafiri... Multumesc din inima!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
carmen spune:
Ralnied poate te ajuta cineva care a avut nunta mai recent ca eu am uitat de cand s-a intalmplat evenimentul.
megbeng spune:
eu am avut nunta mai recent, adica vara trecuta, dar de lumanari si buchetul miresei s-au ocupat nasii, asa ca nu am idee..oricum, arabjamentul a fost facut la floraria IRIS din centru..statia de autobuz de vizavi de mcdonalds si a fost f frumos.
v-am zis ca merg la concertul vama veche? pai..am fost...si a meritat..desi la un moment dat m-a luat un sooomn..am cumparat si CD-ul, am zis macar pe romani sa nu ii ascult piratati de pe net
floarea de colt spune:
salutare suceavaaaa!!!
sa raspund repede lui ralnied , stiu preturi recente ,adica de la viitoare miresica sapt.viitoare.
ia a fost la florarrii sa isi comanda buchetelu , deci preturi sunt cam asa
tradafirii costa 60-70mii firul
plus lumanarea propriu-zisa vreo 150-200mii buc
plus verdeata aferenta
ajung lumanarile pe buc.sa coste intre 700mii si 1 mil lei vechi.
pe miresica buchetul cu 9 trandafiri si verdeaza o costa 900mii.
asa bun...acum revenind pe la fetili meli...dana ai fost dulce..cu mesajul tau..am ras..hihihi
ilinca noastra nu si-a revenit din bairam..a sarbatorit pe zamfi...intr-o veselie...
meg as vrea sa fiu asa de optimista..dar din pacate nu am nici un simptom de insarcinare..
insa am vesti bune..m-am programat la iasi pt consultatie sapt.viitoare si pe 26 iunie pt laparo...pt mine asta e cel mai mare pas inainte..catre viitorii mei copilasi..
eveline azi e zi frumoasa..asa ca puteti iesi la plimbareala...
turtita noastra azi e ea cu fusele la plimbare..ca noi ieri am lasat=o singurea..
carmen,dandush ceva noutati cu prichindei??
cristina multumesc de ganduri bune..inca odata ne vom gandi la tine duminica...o sa fii mamicaaaa!!!!
simina ..simt io ca in acest wk ne da vesti proaspete...abia asteptam ....
pupam... si weekend placut fetili..