Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna dimineata, beau cafea fara cofeina. Sa aveti o zi frumoasa si insorita.
pentru Zamfiruc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineata!
Zamfiruc, la multi ani!
Fetelor, mi-am luat si eu cafeaua si acum va astept.
Sa aveti o zi minunata!

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Turtita spuneai ca tii dieta daneza? Cum te impaci cu ea (si cu tine)? Mi se pare destul de drastica. Eu nu cred ca am atata vointa.

Meg tu inca esti la pachetul de bunatati ca nu te dai la vedere.

Mergi la inceput

Carmen, am terminat luni daneza. N-am slabit extraordinar(vreo 4 kg, ca aveam de unde), dar mi s-a format o disciplina in alimentatie si am mai multa grija ce si cat si cand mananc. Si am bagat de seama ca mai dau jos in continuare. Oricum, urmatoarea perioada e importanta, sa vad daca e ok sau ma fac la fel.

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor...eu apar un piculetz mai tarziu caci n-am avut net dar se pare ca acu s-a rezolvat.
Aseara am avut un invitat si am baut si eu doua berici (si pt nepotzica si pt invitat) asa ca azi de dimineata parca eram impuscata....cred ca m-am ramolit rau de tot, daca de la doua beri nu mai sunt buna de nimic.
Acu sa vad eu cum is in stare sa mai retin ceva din cursuri.
Cumnatzica mea e super de bine, o dor toate dar a mers pe picioarele ei pana in salonul cu copii...wow....eu tin minte ca a doua zi pe mine m-a luat o tanti pe un scaun cu rotile si m-a dus in salon unde am zacut toata ziulica....asa ca se pare ca se recupereaza super....iar isi spune cuvantul varsta....
Va pupam pe toate!

Ilinca....nu ne mai spui ce face Zamfiruca? tuturor ne e dor de ea!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Fetele, ati plecat afara? Ca e o liniste pe-aici!...

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

am trecut doar sa va salut si sa va aduc pe prima pagina!!
sunt contra cronometru...scuze..

la multi ani pt zamfirucul nostru!!!!

pupam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

carmen, nu la bunatati eram ci la scoala..sunt cam chioara de somn, ca am stat aseara sa vedem un film pana la ora 1..dupa care mi-am dat seama ca trebuie sa imi calc o fusta pentru azi...e si vremea destul de pacatoasa pe aici, e cam inchis, asa ca nu e exclus sa trag un foarte mic pui de somn, o jumatate de ora, asa

eu cu regimul am lasat-o mai moale...daca in perioadele in care invat mai mult nu mananc, am asa o stare de agitatie si nervozitate ca nici nu se intelege nimeni cu mine, dar nici nu retin cat ar trebui...important e ca ma mentin pe la 55, nu fac salutri in sus prea mari
imi monitorizez in continuare si temperatura bazala, dar nu prea-mi palce cum araata graficul meu..in fine, vedem peste cateva zile daca s-a prins ceva luna asta

va pup pe absolut toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Dragele mele, ma bucur ca nu m-ati uitat si ca sunteti alaturi de mine cu ganduri bune si incurajari.
Multumesc pentru urarile facute mamei mele, azi a fost externata din spital, este in regula, asta imi mai da un pic de putere sa merg mai departe.
Eveline, sa-ti traiasca nepotica, sanatoasa si cu mult noroc si nu in ultimul rand, multumesc pentru suport.
Floare de colt, iti doresc sa nu ajungi la FIV, sa ai un bebelas fara sa fi nevoita sa treci prin acest tratament...destul de traumatizant ( nu fizic ).Eu am facut protocolul scurt, cel lung nu stiu in ce consta, am inceput in mai cu anticonceptionale mycrogynon din z1 a CM, dupa ce le-am intrerupt a 4a zi am inceput a face 4 fiole de menogon/zi, 11 zile, dar aceasta concentratie este in functie de cum raspunzi la tratament, cati foliculi s-au format, cat sunt de mari....dintr-a 7 zi de menogon am facut si cetrotide subcutanat ( aceste injectii previn spargerea foliculilor ajunsi la maturitate ), in aceasta seara la 23.00 fac pregnylul, iar vineri dimineata punctia, apoi duminica ET.
Megbend, draga de tine, multumesc, in week-end voi fi in focuri, voi fi........Dumnezeu stie cum, oricum va voi tine la curent pe cat posibil.
Imi poti trimite nr tau de tel si poate ne auzim, dupa ce plec din Bucuresti, plec pentru o saptamana la Iasi si nu am internet acasa la prietenul meu, iar apoi la Radauti sa stau cu mama mea, asa vom putea tine legatura si sa-ti dau vesti......bune sau rele, cum va vrea bunul Dumnezeu.

va sarut pe toate si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

dragele noastre fetitze cochete,
multumim frumos pentru urari, zamfiruc e de-acuma detita mare... azi a primit de la nanutza ei o pereche de jeansi !!!! cind ma gindesc ca eu am capatat prima mea pereche pe cind terminam liceul, iar ghemotoaca mea are deja asa ceva la patru luni, nu stiu daca e cazul sa ma bucur sau sa ma ingrijorez !!!! (glumesc !)
si tot nanutza ne-a sunat in seara asta sa ne anunte ca i-a luat copchilei cercelusi... asta inseamna ca trebuie sa caut pe unde se fac gauri in urechiuse de artista ! presuoun ca pe la centrul comercial "zimbrul", nu ?
apropo de gauri, eu mi le-am facut tirziu, aveam deja peste douazeci de ani si le-am facut la policlinica din arini, si azi mi-amintesc cum a pocnit cartilajul, era sa ma ridic si sa fug, nici nu-mi mai trebuia a doua gaura !!!
eveline, de cind te-ai apucat de invatat nu mai are farmec parcul "3 barbosi" pentru mine, ma duc acum direct la scoala "ion creanga", m-am invatat acolo ca e aproape de casa si cu exceptia celor zece minute de pauza cind zumzaie elevii pe-afara, e liniste de-a binelea... da'la primul tau semn ma intorc cu placere la obiceiurile vechi si abia astept sa numaram impreuna cu bianca iubita firele din barba lui Kogalniceanu !
mi-e un somn de vad dublu... ma duc sa pupacesc zamfirucu si apoi ma bag sub plapumioara.
pupicei, mici da'multi, tuturor !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput