Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim de aprecieri!
Toata lumea se bucura ca e bb-le rozut....taticul de bb e cam negrutz la fata si ff brunet...mamica e si ea bruneta, si cum fetitzele seamana cu taticii ne gandeam ca iese o chestie mica neagra si cu ochii mari....dar se pare ca e mica roza si cu ochii mari......deja o iubeste toata lumea ...(nu ca n-ar fi iubit-o daca nu era roza)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutiii...eii felicitari pt bebic parintilor!!
sa creasca mare si frumoasa si santoasa si sa le aduca doar bucurii!!

chiar asa meg..am avut parte de o nastere on line....

apropo..din poza se mai vade si "mita"....
pupam

Mergi la inceput

Am remarcat si eu banutzii....da nu stiu a cui e mana...tre s-o identific!
Oricum nu era pentru doamna care a adus-o pe cea mica....ea e o cunostinta personala si oricum am impresia ca i-a dat ceva aseara....a ramas femeia pana acum cu toate ca trebuia sa iasa din tura pe la 7 dimineata....tot respectul pentru ea (e mamica unei colege de birou de-a sotului meu).
Chiar ma intreb si eu pentru cine or fi fost banii....mai sunt multe pe acolo, oricum...
Am vb cu proaspata mamica la telefon....vorba lui Carmen....parca era calcata de masina....dar asta e o cezariana...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Si ca sa fiu si eu in ton cu Meg....iata ca am mai primit si eu o steluta cu ocazia nasterii...he he he....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daca mai urmeaza ceva nasteri ajung toate sucevencele cu stelute galbene
eu nu observasem mita, eram fascinata de pitica..
am tras cu ochiul pe lista de mamici de ian-feb '07 si sunt cel putin 2 sucevence! taare m-as duce si eu acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Meg, Dandush doar banuiesc ca a nascut SImina. Ultima oara cand a intrat pe DC spunea ca daca e OK peste doua saptamani va fi cezariana si au cam trecut 2 saptamani. Scuze de dezinformare.

Eveline nepotica seamana cu Bianca, sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Maine vine la spital s-o viziteze nasul ei de cununie (si viitorul nas al celei mici - e Catalin Mireuta de la Divertis)...si poate o mai destinde caci maine tot de masina o sa i se para ca-i calcata...cel putin asa am patit eu.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Eveline, am vazut si eu poza....ptiu, ptiu nu fi deochi. Multa sanatate si crestere usoara!!

A!... Meg, Eveline...felicitari pentru stelute.
Carmen, cred ca ai dreptate. Acum nu ne ramane decat sa asteptam confirmarea.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

degetzelele sucevencelor sunt la odihna acum, dupa agitatia de la pranz
eu am primit pachetelul si acum ma bucur de el(adica am primit bunatati si carti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata Suceava!!!! V-ati pregatit cafeaua??

Va astept pe-aici .

D.K.

Mergi la inceput