Suceava - (nota) 10!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

fetele cochetele, va dorim o duminica insorita si fara vint !
noi indata iesim in drum !

meg iubita, ce-ar fi sa incercam si noi sa facem capitolul de 20 de pagini ?

pupam pe toata lumea, fetite cochete, mamici, burtici, pitici

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele....sunt si eu aici. Nu prea mai intru pe forum ca sunt ocupata cu serviciul....sunt nervoasa, iarascibila, sotul meu zice ca sunt din ce in ce mai greu de suportat......Stiu ca are dreptate, nici eu nu sunt multumita de mine si vad ca merg din ce in ce mai rau.

Marti am de umblat pe la medici sa-mi fac o Histeroscopie, apoi sa vad daca reusesc sa-mi scot reteta donantei de 1000€ la 200€.......

Inca nu am raspunsul de la astia cu educatoarea....

Mi-e greu cand stiu ca vine vacanta si nu voi merge in tara.....nu am pe nimeni aici...doar sotul, dar cateodata ai nevoie si de altcineva cum ar fi mama,fratele....etc..Unde mai pun ca ftrateleui i s-a stricat calc. si tre' sa-si ia alta placa de baza si alt procesor.....

Cristina 38 te pup dulec si-ti doresc toata bafta din lume. Iti tin pumnii.

Crengu75, ai vazut cum sunt....mai sus. Zi-i Andreei( de fapt banuiesc ca va citi ea), ca si mie mi-e tare dor de ea, ca e o persoana deosebita, si ca ma bucur din suflet s-o am ca prietena.

In rest va pup pe TOATE fetele si ma duc sa mananc ceva.....

Imi astept sotul de la 8 dimineata....s-a dus la sora lui.....cum naiba sa nu ma enervez????

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Scuzati-mi greselile, dar la starea pe care o am......

Si cica azi e duminica.........si eu stau singura in casa........

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Poftiti poze cu ratusca

In rest, pupam pi tata lumia!

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Iliuta...hai nu mai fi suparici . (rade ciob de oala sparta!!). Si eu azi m-am trezit cu in sus si inca nu mi-a trecut. Habar n-am de ce, dar las' ca-mi trece.

Va pup si eu ...chiar daca e a doua oara pe ziua de azi. Sper sa nu va iritati. Na! .....

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vai, fetelor, cat ati scris! si ce de lume noua!!! bun venit, MP si crengu..ramanei pe la noi, va pot trece pe listuta sucevencelor? daca da poate ne dati si datele voastre...
cristina, chiar e o mare bucurie pentru mine sa le anunt pe fete de evolutia ta..ti-am tinut pumnii si o sa ti-i tin si maine, la ET
iliutza, dandush...va cam inteleg, ca si eu am inceput sa stau tot mai mult singura, desi, desigur, "dezastrul" nu e la aceesti scara..la sotul meu a fost a doua sambata consecutiva in care a trebuit sa mearag la servici, program normal, asa ca tot singurica am fost..iar azi cand a fost si el acasa ce credeti ca am facut..am mancat si dormit la greu!
carmen, stiu cum e cu colaceii vara, ca si eu, parca d-a naibii vara ii am mai evidenti
dana, ratusca!!!
ilinca, de 20 il facem! mai, cum sa dormiti voi cu geamul deschis, la parter? cu mouse-ul..si mie mi s-a bulit, mi l-a dat barbatul pe al lui...dar acum are el treaba la calculator, asa ca sederea mea de azi pe DC va fi foaaarte scurta

fetelor, eu o sa vin in suceava cel mai probabil pe 8 iulie (sambata)..cand ziceti sa organizam o mica intalnire? duminica, pe 9 sau in timpul saptamanii?
v-am pupat pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Vreau si eu pe lista. Ce date iti trebuie ca sa le trec de urgenta!
crenguta 27.01.1975, mami de Cristian 30.05.2003, si posibil aspiranta din nou. ( ma mai gandesc)

Mergi la inceput

sa aveti o saptamana minunata!!! ( si eu sa am o saptamna minunata , desigur)
nu am somn (daca am dormit 4 ore la pranz...) si in 6 ore tre sa ma trezesc, in 7 ore plec din casa si in 8 ore tre sa fiu la scoala
pe mine vad ca ma lasa memoria..asa ca, cu riscul de a ma repeta...v-am zis ca am luat examenul ala, de care-mi era groaza ca am sa-l pic? yeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetele! Bine ati venit Crengu75 si MP!

CRISTINA38 multa multa bafta, tinem pumnii stransi....sa ne tii la curent!

Iliuta, si tie multa bafta, sunt cu sufletul alaturi de toate aspirantele!

Mey fetelor, indata e mijlocul verii si la noi nu mai vine o zi insorita de dimineata pana seara....asa ce m-am saturat...
Am fost la petrecerea asta in we si l-am vazut si eu pe barbata-miu ametit pentru prima data anul asta....si ce credeti ca a zis omul la betie....ca mai vrea un bb. Concluzia: tre sa-i dau mai des omului de baut....
In rest toate bune si frumoase, pana la urma a fost o saptamana reusita pentru mine, am dat si acel examen si-s multumita....mai am 2 si gata!

Va pup pe toate si fug la bucatarie ca am oalele pe foc...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

crengu, te-am trecut pe listutza
fetelor iar era sa nu va gasesc..erati pe pagina 3

Mergi la inceput