Despre HSG si nu numai (3)
Raspunsuri - Pagina 4
aniast72 spune:
Avalon, caaat? Eu am avut internare pt o zi ca asa a vrut dr meu (Niculescu) care nu primeste absolut nimic, chiar se crizeaza daca vrei sa-i dai, iar in ziua HSG-ului am dat 200.000 la doctorita care a facut si 100.000 la radiolog si am fost certata ca stric piata, ca de obicei se da 100.000 si 50.000. Cred ca de-asta nu m-a durut . Si eu sunt la fel de mana sparta...pentru nu tinem cont de bani.
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
Avalon spune:
Ai dreptate, Aniast, stiu ca am dat mult, pt ca am vazut si eu cat au dat celelalte fete... dar nu-mi pare rau, oamenii s-au purtat frumos cu mine... Uite, Dj Mama, ai mai multe pareri acum si poate iesi mai ieftin .
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Liana30 spune:
eu nu am dat nimik..pe vremea aia era dc numai miere
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Viata-i nimic... si din toate putin,
un vas poate gol... s-au adesea prea plin...
dar tece-ntr-o clipa de parca n-a fost ...
si...atunci oare viata mai are vreun rost...
Viata ta va avea rost, doar daca tu il vei da...
Nu ati vrea sa-i dam sens impreuna?
"Nimic nu-i imposibil!"
ayna spune:
la toate fetele LA MULTI ANI de ziua copilului si de Sf. Inaltare a Domnului HRISTOS S-A INALTAT!!!
Va dulce pe toate si va ofer si cate o
Corina
Sheritra spune:
Am facut si eu HSG-ul la Giulesti, sunt de aceeasi parere cu Aniast, Avalon a dat f mult, strica piata! Eu am auzit in salon de 100 si 50, am luat la mine 200 ca sa fie, si i-am dat pe toti de la inceput radiologului pentru ca am crezut ca face el imparteala mai departe. A fost super dragut, mi-a facut si cafeluta, mi-a dat si o tigara sa-mi treaca ameteala (de, cafeluta fara tigare! nu merge). Doctorita s-a purtat super si ea cu toate ca nu i-am dat nimic si din cate am inteles nici nu a primit nimic de la coleg, nu mi-a dat cu nimic a intelege de vreo cotizatie.
Pe mine m-a durut, cu toate ca a iesit f bine filmuletul, de panica probabil, cu toate ca luasem 5 supozitoare - unul de dimineata, urmatorul la juma de ora de frica ca a trecut efectul primului, al treilea cand mi-au spus sa cobor, ca sa fie, al patrulea cat am asteptat pe hol, iar pe-al cincilea mi l-a dat doctorita. I-am zis cate am luat dar cica nu-i nimic, ca pe-acolo intra multe!
Si tot m-a durut, ca daca-mi intrase mie in cap ca doare, apai nu mai iesea cu toate supozitoarele din lume!
Sheritra
nucutza spune:
Si eu am facut la giulesti si nu am dat aproape nimic. Am dat la asistente (2) cite o suta si la dr. care era fff draguta, n-am mai apucat, ca m-a luat repede si cind am coborit eram prea ametita de frica, desi nu m-a durut asa cum am crezut.
Cit despre singerare, si eu am avut aproape o zi.
Auziti, ca tot mi-am amintit, ce inseamna proba COTTE?
elenya_m spune:
fetele
Numa vesti incurajatoare la voi aici Si eu tre sa fac HSG si recunosc ca mi-e f frica
As vrea sa stiu dc la Polizu a facut cineva HSG?
Multumesc!
Sheritra spune:
Nucutza, proba Cotte se face pt a evidentia permeabilitatea trompelor, merge mana in mana cu HCG-ul.
Test pozitiv inseamna trompe ok;
Proba Cotte negativa inseamna ca fluidul radioopac NU a iesit prin orificiul abdominal al tubelor uterine. Cu alte cuvinte, acestea sunt undeva obstruate.
Proba Cotte este aparent negativa si in cazul efectuarii incorecte a HSG: o presiune prea redusa sau o cantitate prea mica de fluid injectata pot fi cauze de rezultate fals negative.
Cam atat am gasit si eu, ca pana acu 5 min habar n-aveam cine-i domnul.
Sheritra
nucutza spune:
Saru“māna, SHERI. Ca ma temeam ca daca-i pozitiv e de rau. Ca pina acum, doar testul de sarcina era de bine daca era pozitiv.
Avalon spune:
Fetelor, promit solemn ca nu stric piata... hi-hi... din simplul motiv ca eu alt HSG nu mai fac in viata mea... si nici pe asta nu l-as fi facut daca nu ar fi fost obligatoriu pt fiv...mi-am spus parerea vis-a-vis de aceasta analiza, si anume ca o consider inutila si nerelevanta.
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.