Despre HSG si nu numai (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Hristos s-A inaltat!

La multi ani viitorilor bebei
despre ce supozitoare vorbiti? n-am stiut sa-mi iau ceva; ce sa-mi iau in afara de cele ale spitalului si ma gandeam de vreun algocalmin fiole ... ? ca maine sunt programata;
ce supozitoare?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

hai ca m-am lamurit citind in arhiva
mai, dar eu mai am ceva sangerare in z5 azi; mie in z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Am uitat sa-ti spun, DJ Mama, si te rog sa ma ierti... mi-a iesit din minte total... inainte de HSG dr. iti da 2 supozitoare cu scopantil pt atenuarea durerii... eu am facut o injectie cu scobutil cand am plecat de acasa, asa, preventiv pt ca stiam ca nu suport supozitoarele si ca nu le voi pune... si cred ca mi-a prins bine, ca m-a relaxat...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

fetelor ajutati-ma si pe mine...vreau sa ma programez pt HSG, este de ajuns sa vb cu medicul ginecolog sau trebuie sa ma programez si la spital? Medicul mi-a zis cand ma hotarasc sa merg la ea sa-mi dea trimitere...dar mai mult nu stiu.
Si imi trebuie si trimitere de la medicul de familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27 spune:

salut.am prins curaj sa scriu desi va citesc de jumatate de an.as dori si eu o informatie Sunt programata vineri pt. HSG SPUNE-TI VA ROG ce trebuie sa cuprinda bagajul meu(adica trebuie sa-mi iau pijamale,papuci,etc.)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

ela27, bine ai venit si sedere scurta la aspirante. Pentru HSG, depinde. Daca ramai internata peste noapte trebuie sa-ti iei pijamale, papuci si tot ce trebuie pt o noapte afara din casa. Eventual vata, daca o sa ai usoare sangerari dupa. Te sfatuiesc sa iei si 1 supozitor pentru relaxarea musculaturii, pe care sa-l pui cu 30 min inainte de procedura. La Giulesti se dau dar nu stiu unde faci tu HSG-ul. Daca nu ramai internata, nu ai nevoie decat de halat si papuci, pentru lejeritate. Iti tin pumnii, sa nu fii incordata si sa nu-ti fie frica.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

alexia28, in mod normal medicul ginecolog iti face trimitere catre HSG dar nu e vorba de...cand te hotarasti tu. HSG-ul se face in ziua 7-a de CM, daca il ai normal, de 28 zile. Apoi, depinde de medic. Daca te interneaza iti trebuie adeverinta de salariat si trimitere de la medicul de familie, daca nu...o sa-ti spuna el ce iti trebuie. Bafta multa.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27 spune:

ANIAST72 multumesc pt. raspuns.
fac HSG la Giulesti sinu ma internez
am citit ca inainte e bine sa iau un no-spa.ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetelor ati facut vreuna dintre voi HSG la Universitar ca acolo imi zise dr mea sa ma duc (acolo lucreaza ea)?

Mergi la inceput

aurel_cris, eu nu. Eu am facut la Giulesti.

Andreea

Mergi la inceput