Despre HSG si nu numai (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

oana, multumesc pentru raspuns, iti doresc sanatate si tie si sa ni se implineasca marea dorinta!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Andreea eu cunosc 2 persoane care au ramas in luna care au facut HSG: Madana si o colega de birou. Madana avea un 1 jumate de cand incerca, a facut HSG cu Moisa, apoi TPC care a iesit negativ si a urmat testul de sarcina pozitiv. Daca esti hotarata sa o faci, nu ezita!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Bubulina,
poti sa-mi dau mai multe amanunte despre Madana? Ca si mie mi-a iesit TPC negativ, tocmai am facut si HSG, trompele sunt ok,spermograma ok si ne gandeam sa facem IA chiar luna asta ca ... poate poate... Ea a ramas in aceeasi luna in care a facut HSG? natural sau cu IA?
Mercisi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Bubulina,
poti sa-mi dau mai multe amanunte despre Madana? Ca si mie mi-a iesit TPC negativ, tocmai am facut si HSG, trompele sunt ok,spermograma ok si ne gandeam sa facem IA chiar luna asta ca ... poate poate... Ea a ramas in aceeasi luna in care a facut HSG? natural sau cu IA?
Mercisi

A ramas cat se poate de natural, mai ales ca nu se astepta sa ramana dupa rezultatul negativ. Daca nu sunt alte probleme, eu zic ca ai sanse!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, iertati-mi ignoranta, nu sunt prea veche pe aici. Ce este TPC?
Trebuie sa fac si eu o HSG dupa ce vine drta din concediu. M-am pregatit moraliceste datorita voua. Sper sa fie ok.

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Bubulina, merci.
Lorina, TPC este testul post-coital, care se face in perioada de dinainte de ovulatie.

Mergi la inceput

Si pt HSG, Lorina, sa nu-ti faci probleme. Dureaza 5-10 minute, sa iei un piafen inainte eventual.Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

BUBULINA ma bucur sa te aud!

uite chiar de MADANA nu stiam ca asa a ramas!
parca imi creste inima cand ma gandesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Multumesc mult pt raspuns si pt incurajari
Daca dureaza asa putin sper sa nu ma doara prea tare. Banuiesc eu ca am trompele infundate, nu intru in amanunte. Va voi citi in continuare ca sa mai aflu cate ceva si cand voi avea vesti vi le voi spune si voua

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Haideti fetelor ca incep sa ma mai linistesc si eu putin citindu-va.
Ma cam speria, si inca ma sperie ideea de HSG, pt ca unele prietene care au facut mi-au spus ca a durat peste jumatate de ora si ca le-a durut ffffffffff tare.
OANABBB si eu o sa fiu la fel ca tine cu piafen si aulin. Mai bine supozitoare decat durere.
Cat costa un HSG la Giulesti ca acolo ma duc in septembrie. Sunt anumiti dr care fac, sau iti face dr tau?

catalina

Mergi la inceput