Despre HSG si nu numai (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

exista posibilitatea ca hsg sa faca mai mult rau decat bine?
au ramas fete dupa hsg? stiti cazuri?

va pup

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Eu am ramas insarcinata in prima luna dupa HSG, insa a fost SEU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

pt fetele care trebuie sa faca HSG, pot sa va povestesc pt ca eu tocmai l-am facut.mi-am facut internare de o zi, dimineata luasem un piafen, acolo la spital nu mi-au dat nimic, dar nici nu pot sa zic ca as fi avut nevoie. A durut putin, dar durerea a fost suportabila, ca la ciclu. Oricum depinde de fiecare persoana si de ce probleme sunt la fiecare.A fost destul de rapid, 5-6 minute a durat tot. Am primit filmul, am facut externarea si gata. Bafta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

sa va povestesc si eu.

am facut hsg la cfr 2.
am trompele prfect permeabile,nu m.a durut decat ceva mai tare ca la cm.asistentele au fost super amabile,dr la fel...
acu a trecut ovulatia si astept.......poate....

Mergi la inceput

aaaaaaaaa,pt ca eram lesinata de frica am pus 3 supozitoare de piafen si am luat 2 aulin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Oana te rog spune-mi ,tu mergeai la dr.Nayel?In ce zi erai in ziua Hsg-ului?
Eu am ratat luna asta HSGptr ca sunt in ziua 11 dar luna viitoare ma duc la Giulesti la Dr.Moisa!Am auzit numai de bine si cica are o mana tare usoara!Este careva pacienta dansului?Care este procedura la Giulesti,te interneaza?
Va pup dulce!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

CORINUK eu am fost la gherasie.

dar daca tu vb de dr moisa,sa stii ca ests o ea....

Mergi la inceput

ANDREEA IOSIF mai este o fata,INGERAS,care se chinuia de ceva timp,si care a ramas la vro 2 luni dupa hsg.bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Oanabbb exista intr-adevar si o doctorita Moisa dar eu merg la doctorul Moisa Marcel!Nu stiu daca este o simpla coincidenta de nume sau sunt rude!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

A facut cineva HSG cu dr. Anca Gherasie sau cu dr. Radoi? Nu ma hotarasc daca sa merg la Centrul Medical Unirea (la dr. Radoi) sau la CFR2 la dr. Anca Gherasie.

Mergi la inceput