Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
MItzu pai intri in luna a 4-a daca nu ma insel...deci un kg pe luna pana acum e perfect. sper sa nu gresesc chiar in halu' asta la calcule
Olivia sa stii ca eu o inteleg pe soacra-ta daca nu are deloc ajutor.....pai cum sa le faca pe toate????? o luam noi razna singure fara nici un ajutor...daramite ea, care si face atatea alte lucruri.
kim222 spune:
Roxi ce-i cu tine la ora asta? La schimbu' 3?? Ok...ii dau circumstante atenuante...dar macar s-o vad receptiva la sugestii...nu sa zica ca mine si sa faca ca ea...si apoi sa se plinga ..la modul asta...ne terorizeaza...iti dai seama ce-a fost in sufletul nostru? Gata...nu vreau sa monopolizez DC-ul...
Pozici cu Luca-Uka ..zis si Duracell Teroristul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/a14cscd&.dnm=f5fdscd.jpg&.src=ph&.tok=phij16EBeBIL7Szu
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
gongutza spune:
Hop si eu,caut cu disperare cercurile lui Alice!Aliceeeeeeeeeee da-mi vreo trei pls...
Nu am ajuns azi la medic,am fost trimisa fortat in delegatie la Constanta,asa ca sunt varza de oboseala,am dormit 4 ore azi noapte,am condus azi dus intors si acum sunt la munca,maine la sedinte...ce-or avea frate cu mine???
Simt ca o iau putin razna,m-a demoralizat si Alex ca n-a vrut sa vb cu mine la telefon...ignorati-ma ca-mi trece candva...
Felicia felicitari pt cele doua linuite!Sa va fie bine!
Olivia inscrie-l si pe Alex la categoria teroristi sau copii activi peste poate,nu sta locului doua secunde!!!!Asa ca nu stiu ce vrea soacra-ta de la el,dar dc e ca al meu n-o sa poata in curand sa le faca pe toate singura in nici un caz...
Revin,ma duc sa bantui p-aci,as pleca undeva dar n-am unde...
kim222 spune:
Adina..si eu care intrebam ce-ai facut la dr..Uneori copii ne pedepsesc si nu vor sa vorbeasca la telefon..pe noi nu vrea nici sa ne auda..cu asta deja m-am consolat
Mey..ce-i cu toate? Astenia de primavara ...trebuia sa dispara deja
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
carmenp spune:
olivia, stai maica ca in treij`de ani io cre` ca-si pierdu din experienta... plus ca astia de-acu nu sunt ca aia de atunci, minca-i-ar mama de cupii destepti cu personalitate vazut uka si pat, vreau la maaaree
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
mitzule, nu mi-as face griji cu chilele, din contra... daca erai in locu` meu nu mai puteai de bucurie, `poi io cind am nascut am ajuns cu "greu" la 91 de chile de la 56 plecata, io-te aici http://community.webshots.com/photo/550307999/2082683750082489038PpLWbZ
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen si eu care credeam ca eu am fost Big Mama..m-ai intrecut!
AncaMaria spune:
Vazut pozele cu Luca, mie imi place cum arata si e zambitor... si vad ca e si plimbat... eu cred ca soacra-ta trece si ea printr-o perioada de acomodare... sigur e prea devreme sa luati o decizie acum...
Stiu ca m-ai intrebat ceva da am uitat...ceva de Bianca.. am un deadline maine (ca sa gasesc scuze):))...
Carmen, unde-i bre poza aia de 91 de kile..:))
AncaMaria spune:
Scuze... intrebai de Sedatif... am gasit asta...
http://www.boiron.ca/produit.asp
Au o adresa in Quebec dar nu scrie ca poti comanda online... mai caut si te anunt..
kim222 spune:
Te intrebasem daca Bianca este bine acum...
Am vizitat site-ul..nu scrie nicaieri ca poti comanda online...Si vad ca-n franceza se numeeste Sedatil...Te rog cind ai timp ..poate descoperi tu de unde pot comanda.....merci