Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 6
diana21 spune:
Roxana, am rezolvat cu bubutzele ale (care s-au inmultit azi), mi-a dat un farmacist o mixtura mentolata, cred ca stii despre ce e vorba. Ma gandeam eu ca Nidoflor nu!
Si sa-ti spui de ce mi-e frica. Razvi e plecat, eu sunt paranoica, capacul de la sicriu e afara, pe casa scarilor si e noapte. Na, asta e pb. mea. Oricum, vad ca am rezistat eroic pana acum cu toata casa luminata! Fiecare cu pasareii lui. O prietena de-a mea nu intra in nici un bar care e la subsol ca simte ca se prabuseste trotuarul peste ea. Voi n-aveti fobii? By the way, azi m-a trimis prietena mea la psihiatru (hi, hi, hi!), cred ca am tocat-o.
Am vazut ca ati intrebat de greutatea capcaunilor mici. A mea are 10 kile si 800 g, este sub grafic, dar creste constant de cand s-a nascut, asa ca eu cred ce e bine. Si are 83 cm. Si ea are o super energie, nu sta o clipa, am legat toate sertarele din cauza ei si am mutat toate vazele pe balcon. Acum a invatat sa care o cutie de plastic dupa ea prin casa sa ajunga unde vrea. Azi a cazut din varful toboganului desi o tineam de mana pt ca e repezita rau. Cred ca sunt multi copii asa si e de inteles ca bunicii nu mai fac fata. Mie imi vine uneori sa-mi iau campii asa ca-i inteleg. Iar faza cu golitul sertarelor e normala, scrie si in carti de etapa asta.
Marcela, pe unde esti? Cum e Lia mica? Ianca ma intreaba seara de ea, si cand ii arat pozele pe care le-ati facut voi zice "Ida".
Diana, 28 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
http://community.webshots.com/user/ianca14
BLUE ANGEL spune:
hop si io la schimbul 3 ...
cu bb2 vom demara toata actiunea pe la sf anului (sa-mi tineti pumnii)...cand ne planificam sa ne si mutam intr-o casa mai spatioasa iar Pufu va merge la gradi ...ca sa nu cer si eu niste cercuri de cutreierat campii ..ptr ca ,OLivia , eu zic ca am un copil cuminte dar face excat ce face si Luca al tau ..iar mie mi se pare absolut normal ...sunt curiosi , plini de energie si asta este farmecul lor ..pe mine chiar ma distreaza ..bine eu nici nu am toate tziglele pe casa si imi este usor sa ma cobor la mintea lui ...si domnu' tata isi face cruce ...eu zic ca ete numa' o perioada de acomodare ..si pe soacra trebe sa o intelegi ca probabil a uitat cum este sa ai copii asa pici ...o sa fie bine , crede-ma !!!
Carmencita , big mama ..da' ce ochi superbi !!!!
Adina , cred ca te-am vazut dis da morning ..ai o masina gri metalizat ? ce mai face Nicole ? a deschis cabinetul?
Pufu are 13 kg ..cum bine i se zice ..dar si el de cateva zile nu prea mai papa ..cred ca este si caldura de vina ..asa ca l-am luat pe Cernaianu la rasfoit sa vedem ce mai zice ...parca vad ca ma agit degeaba ..i-am luat azi si un set nou de farfurii sa-l atraga ..dar el le-nsira pe jos si da cu piciorul in ele ca suna bine pe gresie ...imi salut vecini cu aceasta ocazie si le multumesc ptr intelegere ...
L-am vazut pe Pati ..e bestiala poza cand admira marea ...
pe Luca il vazusem si parerea mea este ca pare tare fericit ...
ce mai era ..hai ca nu sunt ...dar am inceput sa o iau razna ..sunt curioasa cum va fi cu doi copii , serviciu , casa , sot , etc
pupi
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
Andreea , doar dc se ofera cineva sa-mi cumpere acumulatori la aparat
pupam pe Pupi cel frumos
Simona si Luca
roxanaz spune:
neatza!
multumim de vizionarea pozelor. Pat adora nisipul, se culca pe el si face miscari ca si cum ar inota.....cred ca am incurcat-o cu marea anu asta
Diana imi pare bine ca ati rezolvat cu bubitele. imi pare rau ca ai asa fobii...dar eu cred ca nu sunt justificate. asa ca lasa grijile ca nu se intampla nimic.
Simona bafta cu hartogaraia!
big mamma arata mistooooo!!!!
aci se pregateste de ploaie...sper sa nu ne strice planurile de plaja din week end!
pupici tuturor si o zi superba!
carmenp spune:
`neata doamnelor! vad ca schimbu` 1 devine treptat schimbu` 3
anca, poza aia e facuta-n mai, are si data pe ea, acolo eram pe la 80 si ceva de chile, am scotocit aseara prin arhiva si asta era ultima, da` mai cat, oricum eram imensa, cind sa nasc si-a vrut dr sa ma cintareasca nu vroiam sa ma urc pe cintar cum stai cu cura si chilele?
simonici, tinem pumnii sa iasa cum vreti voi! multam de compliment
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim - doar atata vreau sa-ti zic: de cate ori merg in parc cu Giulia, sunt intrebata daca tot timpul e asa ... so, nu-ti face problemeee !
O zi faina tuturor, multa sanatate si pupici la burtici !
Daria & Giulia (2004 08 16)
cristalina spune:
Neata!
N-am citit nimic ...Vreau sa va binedispun cu un cantecel pe care-l ascult acum...
"un amic de-al meu, ion/ face tantra pe balcon,
...
un prieten, niculae / face exercitii-n baie..."
Si continua pe acelasi ton......tre' sa vad cine's astia care canta...
Ma duc sa citesc ce ati mai scris.
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
ina32 spune:
Daaaa...pe mine kiar m-au binedispus versurile astea de mare angajament si profunzime. Sa-mi spui si mie cine-s oamenii, ca vreau sa ma inscriu in fun clubul lor
Olivia- Radu e la fel ca si Luca. Ii explici ca nu are voie sa faca un anumit lucru, se uita la tine, si continua in legea lui. Aseara l-am bagat in baie si se apucase sa bea apa din cada cu o savoniera. I-am explicat frumos ca nu are voie, ca face buba, bla, bla. S-a uitat la mine si parea ca a inteles. Am iesit din baie si l-am pandit...nici nu plecasem bine si el bea apa again. Asa ca... In ceea ce o priveste pe soacra ta...o inteleg perfect. Eu pe Radu il las la ai mei si doar in echipa (mama-tata) fac fata. Prima oara cand l-am lasat pe Radu la ei, slabise saraca maica-mea vizibil. Responabilitatea pentru copilul altuia e imensa. Plus stresul cu nunta... Noi am avut 9 luni la dispozitie sa ne obisnuim cu ideea ca viata ni se schimba ireversibil prin aparitia unui copil pe cand soacra ta nu...Sper ca n-am vorbit din carti si-n pilde, stiu ca e usor sa dai sfaturisi ai grija de tata kupilului.
Adina-tu parca ziceai ca-n primavara ii muti pe ai tai in Bucuresti, nu?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
BLUE ANGEL spune:
'Neata ...ce vreme urata ...
am ascultat si eu melodia ..ceva cu tantra Yoga ..cu guru ..este o melodie promovata de Carcotasi ..canta un tip ..dar nu am retinut numele lui ...v-il spun cand il mai ascult ...ca ii fac multa reclama Carcotasii ..
sunt cu bioritmul undeva tavalit pe jos ..ma tarai ca o rama ..
dar voua va doresc o zi minunata ...
pupici
Simona si Luca