Piticlonti de iulie-august 2004 (184)
Raspunsuri - Pagina 4
kim222 spune:
Roxi vazut un suedez la mare...se vede ca-i place !!!!
Roberta..succes si rabdare...Despre depresie...nu sint in masura sa comentez
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Intru si io sa va salut..
Felicia, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Simona, io nu am inteles daca ati demarat actiunea bb2 deja.. Mult succes si sa nu va loviti de multe obstacole!
mitzura, Bianca avea 13 kg cand am cantarit-o acu vreo luna, dar stiu ca sta la greutatea asta de cateva luni bune... oricum, eu nici nu vreau sa mai ia asa mult in greutate...
Am vazut si pe Pat cu mami a lui... ce bine se distreaza ..
AncaMaria spune:
Olivia, in legatura cu bunicii, fara suparare, trebuia sa te astepti ca nu o sa faca exact cum procedati voi... nimeni nu o sa fie ca voi asta clar... totul e sa va obisnuiti cu ideea... io am taiat in carne vie, i-am zis clar bonei de fiecare data cand a gresit, ca trebuia sa o imbrace in alt fel si nu dupa cum crede ea, ca nu trebuia sa ii dea ceva de mancare... nu i-a convenit de loc, dar nu a avut incotro ca io chiar am facut scandal... dar in cazul vostru nu puteti avea control, plus ca e si din familie...
iar de facut fata eu cred ca vor face... si io zic ca in caz de ceva, sa cauti un daycare pentru Luca, pentru cand va intoarceti din Ro... sa aveti si o alta solutie in caz ca chiar nu merge treaba acolo....
si sigur ca trebuie sa isi consume energia, si Bianca cotrobaie peste tot, vrea sa umble peste tot si daca nu ajunge mai si tipa sa o ridicam noi in brate... eu o cam las in pace, sa alerge prin casa, chiar sa se joace cu mingea (norocul nostru e ca stam la parter), sa se catare pe fotolii, masute, etc...
Multi pupici sa va mai linistiti..
carmenp spune:
olivia, nu stiu daca am inteles exact ce-ai vrut tu sa zici... io ii spun mereu lui maica-mea ce tre` sa faca, pas cu pas pentru ca face greseli la greu. e clar ca si-a iesit din mina, si mamica l-a crescut si pe ionut cam de cind era ca ilinca deci are experienta... ce crezi ca daca ii spun ilincai ca n-are voie, nu face? ei, as, ti-ai gasit! si cauta si ea in sertare cind era acasa la greu. soacra-ta daca s-a bagat in hora tre` sa joace pina-n august si tre` sa tina cont de ceea ce-i spui tu daca nu se pricepe.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Multumesc Anca si Adela..pentru ca rindurile voastre ma mai linistesc putin...mi-e ciuda ca am ajuns sa cred ca am copil nebun..dar cind nu esti acolo...este greu...
Soacra-mea a crescut 2 baieti (Adela au fost cuminti..ca niste fetite)..si sute de copii la cresa...De aia eu sint in soc...cum poate fii cineva cu atita experieta ...depasit? Ea vrea sa aibe timp sa faca curat si mincare zilnic...ei bine asta nu se poate!
Anca mai aveti muci? Poti sa-mi dai si mie un site canadian de unde sa pot comanda Sedatif de la Boiron? Aici nu exista! Merci!
Edit ca am vazut acum raspunsul lui Carmen....ai dreptate ...intrebarea este? unde -i este mai bine lui Luca ..acolo...sau la cresa aici? si pentru ca nu stiu raspunsul...imi vine sa plec cu cercul pe cimpie...Alice mai ai cercuri?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Mai exista un capitol cu acelasi nr ..184..deschis aparnet de mine...dar nu eu l-am deschisPoate cineva sa aduca acele mesaje aici...sau sa stearga acel capitol???
Adina ce ai facut la dr? Nu ne spui si noua? Tu oricum esti mai slabuta..poate si mai inalta si atunci ar fii oarecum normal sa ai acel suflu sistolic...
Carolina cum mai stati cu stomatita?
carmenp spune:
io cred ca nici n-ai cum sa stii acu, e prea din timp, parerea mea...
cre` ca s-a inchis capitolul ala
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
OLivia, e doar o greseala.....Veve kla- inkis pe celalalt.
dupa cum am mai vb noi azi....NU e cu Luca diferit....toti sunt la fel. cel putin si Pat e la fel.
mitzura spune:
Olivia, ei, intr-adevar ce vrea soacra-ta nu se poate cu un copil mic (mancare si curatenie in fiecare zi). daca baietii ei au fost cuminti nu se pune.
Cat despre luca, stai linistita e perfect in limite. E un copil cu multa energie atata tot.
eu zic ca e prematur sa iei o decizie de acum, daca il iei inapoi sau nu, ca pana in august se pot schimba lucrurile.
Poate am mai zis, ca in fiecare we, cand stam noi doi cu copilu de dimineata pana seara, la sfarsitul zilei ne intrebam epuizati daca suntem noi prea pretentiosi, sau copilu nostru are probleme Pentru ca e greu sa-i rezisti de unul singur. Ea nu are ajutor acolo?
M-am cantarit acum si am aflat ca am luat 3 kile pana acum. Am 15 saptamani. o fi mult, putin?
kim222 spune:
Gata cu vaicareala..daca spuneti ca aveti si voi acasa asa specimen (unele dintre voi)...m-am mai linistit.
Soacra nu numai ca ea face totul in csa..dar ea se ocupat de absolut tot ..inclusiv de afacere..si acum si nunta! Asa ca mai astept...
Adela nu te stresa..nu trebuie sa fie ca la carte...Liliana daca nu ma insel a luat toata sarcina cam 5-6 kg..eu nu am mai auzit pina la ea....asa ca orice se poate!Si nu uita dupa luna a 4-a ..incepit sa te ingrasi mai mult...