mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 9
osna spune:
LA MULTI ANI ! MARIA CAROLINA
buna dimineata fetelor!!!
cam slaba miscarea pe aici.eu am sarit de cafea,savurez un iaurt cu zmeura si apoi ma duc sa-mi pun hainele la uscat.
light spune:
quote:si io o vad, si io o vad
Originally posted by DanelutzaMai, io o vad pe Geani, ca tot se messengerizeaza,Isabella de la 6 la 10 luniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)Poze cu ingerasul lui mami
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
georgi75 spune:
Gata si io...Neata.
am fost si mi-am depus dosarul, mi-am luat o grija.
Fetelor, io am terminat cu ciocanul.e liber...care-l vreti.Nu cred ca s-a tocit.N-am io capul asa tare...
Adinella cam tarziu facusi oki...
si revin mai tarziu.fi-mea e la mine in brate ca deh! am fost plecata 2 ore...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
La multi ani Maria, sa cresti mare si frumoasa, sa fie mandra mamica ta de tine:)
Am aparut si eu, Sara mea are diaree si am fost cu ea la dr la insistentele soacrei speriata de moarte, si n-a fost nici o smecherie, mi-a zis ce stiam deja: ca ii ies maselele si sa o tin la regim.
Of doamne, unii parca n-ar fi avut copii, sunt ofticata rau
Da v-am citit, ce-i drept n-am avut prea mult de recuperat
Flavia (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Flavia, de ja la sara ii ies maselele? Ce fain, e mare deja...
Auzi, ma intrebam ceva:)
Tu nu ai efect glow si nici titulatura, desi ai atatea puncte...Asa vrei tu?
Ia uite ca eu pot sa imi pun o titulatura si nu stiu ce!!!:)
Sunt in studiu...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
diadaniela spune:
bey ,nu va place in Hawai? ca vad ca n-ati zis nimic!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Adriana ce figura esti
N-am efect de glow ca intru cu mozilla si oricum nu l-as vedea, iar titulatura nu m-am gandit la ceva care sa ma reprezinte :)))
Sara are 1,6 ani si ii ies toate maselele deodata, adica 4. Dintii i-au iesit tot 2 cate 2
impreuna spune:
Dana eu m-am uitat, da n-am vazut decat niste oameni care stateau sub un pom si se hlizeau, si canta ceva muzica:) Daca nu ziceai ca-i in Hawai nici nu-mi dadeam zeama:)
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
bey ,nu va place in Hawai? ca vad ca n-ati zis nimic!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Io nu vad nik.Nu merga sau e noapte si s-a luat curentu'
Bey, da ce liniste pe-aci...Veni we...
De la 14.00 am o meditatie.N-am nici un chef da si banii-s buuuni....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
bey Flavia ,pai la aia e 12 noaptea ,stai sa se faca ziua ca oceanul e acolo ,da' acus nu se vede.
eu stau numai cu ochii acolo .vreau si eu in Hawai!!!!!!!!
acolo e o statuie si aia care se hlizesc fac poze cu statuia.
Dana