mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 10
georgi75 spune:
Io totusi cred ca s-a luat corentu' ca io nu vaz statuie, nu vad nik...
Si aia care stau sub pom sunt in sliiiiiip?ca vreau si io sa-i vaaaad...
Danaaaa povesteste-mi si mie ce vezi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
maggda spune:
Fetelor ma scuzati ca va deranjez,am o rugaminte cand aveti un pic de timp sa acordati un vot fetitei mele Gaja Bianca la http://apps.aradon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=187
multumesc frumos
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
maria2mami spune:
Georgi...numai tu esti de vina cu ramele tale....ca parca-s drogata!
Ma apuc de Photoshop!
Azi am program de cumparaturi la greu....sper sa mai ajung cu ceva banuti acasa
mmiha
light spune:
Flavia sper sa treceti repede de probleme. PUpici Sarei ca sa treaca buba, adica durerea de maselute, si cu diareea o rezolvati voi daca e de la masele si nu e altceva grav.Efectul glow nu se vede de pe alte sisteme de operare cum e Linuxul. Io mi-am pus efect da nu il vaz. V-am mai povestit de asta. S-a apucat o prietena de si-a pozat monitorul ca sa imi vaz io efectul bleu. Asa ca io nu vad nici un efect la nimeni.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
georgi75 spune:
io am glow galben Lucia
Fetelooor...unde sunteti?va uitati la aia pe plaja?
Io 2 ore am meditatie.Da bineinteles ca nu ma rabda inima si mai intru si pe-aci.
mmiha baga mare la inramat si mai da si tu o bere.Ce crezi ca ma pacalesti cu un pupic? si io cretofolina ta.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
gata am venit de la cumparaturi,am platit si toate facturiile.
dar nu am cumparat mai nimic pentru fata un costum de baie,o bustiera si atat dar am luat pentru colegu 2 pantaloni,doua camasi de vara asa mai subtiri si o pereche de adidasi.
mai revin ca e soacra la mine si iar ma fac ca "sterg praful pe birou"
pupici micitei Sara sa-i treaca repede durerile de masale si sa se rezolve cu burtica.
Poze cu Lucas
gegea spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:
Originally posted by Danelutza
Mai, io o vad pe Geani, ca tot se messengerizeaza,
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
si io o vad, si io o vad
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!
desene noi
Ma vedeti, ma vedeti... Pai, si io va vad...
Mai, nu am dat bir cu fugitii, stati linistite, numai ca timpul meu pe Dc e cam limitat. Asa ca sa stiti ca nu ratez mai nimic din ce povestiti, v-am vazut si ce pasari de noapte v-ati facut (unele), ca s-au mai ingrosat randurile cuscrilor, ca Flavia face ce face si e tzushti la plimbare, in oras cu prietenii (sper sa nu te superi ), ca pe Andora o chinuie durerea de maselute, ca Georgi isi da ciocane la greu, ca Osna si-a luat tava antiaderenta .... etc.... Sa mai zic?
Danelutza, nu mai plange... uite un sa-ti sterg obrajorii! si Isei! Mai e putin si deja are 1 an...
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
Danelutza spune:
Geani ai vazut am strigat si ai aparut . Si eu intru foarte rar, apuca sa mai scriu cite un mesaj, asta cind doarme Isabella.
Fetelor mi-am obosit ieri ploada, de a dormit toata noaptea fara sa zica mir, a dormit 1.30 de la 5 de ieri dimineatza pina la 9 aseara, si ora jumatate impartita in trei. Acum astept sa se trezeasca si o iau la goana prin magazine, asta ca sa-i cumpar mindrei mele, rochitica pentru un anishor. Uauau, mai am un picutz si am fata de maritat.
Magda am votat-o pe Bianca, mamaaaa dar ce ochi frumoshi are , sa-ti traiasca domnisoara.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
mai Georgi ,asteapta si tu sa se incarce si o sa vezi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
uite iti mai pun o plaja din Mexix. pe asta o vezi?
http://media.playa.info/webcam-beach.html
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana