mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
georgi75 spune:
Io totusi cred ca s-a luat corentu' ca io nu vaz statuie, nu vad nik...
Si aia care stau sub pom sunt in sliiiiiip?ca vreau si io sa-i vaaaad...
Danaaaa povesteste-mi si mie ce vezi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maggda/maggda.jpg)
maggda spune:
Fetelor ma scuzati ca va deranjez,am o rugaminte cand aveti un pic de timp sa acordati un vot fetitei mele Gaja Bianca la http://apps.aradon.ro/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=187
multumesc frumos
Magda si
Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
Georgi...numai tu esti de vina cu ramele tale....ca parca-s drogata!
Ma apuc de Photoshop!
Azi am program de cumparaturi la greu....sper sa mai ajung cu ceva banuti acasa
mmiha
light spune:
Flavia sper sa treceti repede de probleme. PUpici Sarei ca sa treaca buba, adica durerea de maselute, si cu diareea o rezolvati voi daca e de la masele si nu e altceva grav.Efectul glow nu se vede de pe alte sisteme de operare cum e Linuxul. Io mi-am pus efect da nu il vaz. V-am mai povestit de asta. S-a apucat o prietena de si-a pozat monitorul ca sa imi vaz io efectul bleu. Asa ca io nu vad nici un efect la nimeni.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
georgi75 spune:
io am glow galben Lucia
Fetelooor...unde sunteti?va uitati la aia pe plaja?
Io 2 ore am meditatie.Da bineinteles ca nu ma rabda inima si mai intru si pe-aci.
mmiha baga mare la inramat si mai da si tu o bere.Ce crezi ca ma pacalesti cu un pupic?
si io cretofolina ta.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
gata am venit de la cumparaturi,am platit si toate facturiile.
dar nu am cumparat mai nimic pentru fata un costum de baie,o bustiera si atat dar am luat pentru colegu 2 pantaloni,doua camasi de vara asa mai subtiri si o pereche de adidasi.
mai revin ca e soacra la mine si iar ma fac ca "sterg praful pe birou"
pupici micitei Sara sa-i treaca repede durerile de masale si sa se rezolve cu burtica. Poze cu
Lucas
gegea spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELAquote:
Originally posted by Danelutza
Mai, io o vad pe Geani, ca tot se messengerizeaza,Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastreDaniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
si io o vad, si io o vad
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!
desene noi
Ma vedeti, ma vedeti... Pai, si io va vad...
![](icon_smile_big.gif)
Mai, nu am dat bir cu fugitii, stati linistite, numai ca timpul meu pe Dc e cam limitat. Asa ca sa stiti ca nu ratez mai nimic din ce povestiti, v-am vazut si ce pasari de noapte v-ati facut (unele), ca s-au mai ingrosat randurile cuscrilor, ca Flavia face ce face si e tzushti la plimbare, in oras cu prietenii (sper sa nu te superi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Danelutza, nu mai plange... uite un
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](cheers.gif)
Geani si Daria (03.04.05)
Daria la 1 an
Danelutza spune:
Geani ai vazut am strigat si ai aparut . Si eu intru foarte rar, apuca sa mai scriu cite un mesaj, asta cind doarme Isabella.
Fetelor mi-am obosit ieri ploada, de a dormit toata noaptea fara sa zica mir, a dormit 1.30 de la 5 de ieri dimineatza pina la 9 aseara, si ora jumatate impartita in trei. Acum astept sa se trezeasca si o iau la goana prin magazine, asta ca sa-i cumpar mindrei mele, rochitica pentru un anishor. Uauau, mai am un picutz si am fata de maritat.
Magda am votat-o pe Bianca, mamaaaa dar ce ochi frumoshi are , sa-ti traiasca domnisoara.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
mai Georgi ,asteapta si tu sa se incarce si o sa vezi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
uite iti mai pun o plaja din Mexix. pe asta o vezi?
http://media.playa.info/webcam-beach.html
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana