mamici casnice-50

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Geani ce ma bucur ca ai revenit. Am avut un feeling ca ne urmaresti din umbra, da vrem sa te vedem la datorie:)
Cum sa ma supar, doar stiu ca eu sunt cu plimbarile, ma recunosc:) Maica-mea imi spunea ca parca sunt facuta pe drumuri

Si Andreea (sunt_mamica) ne urmareste tot din umbra si nu stiu de ce Andreea io vreau sa scrii si aici

Geani pe cine meditezi asa de zor draga? La ce materii? Cat costa? Hai, zai tot:)

Danutza pai de ce nu zici mama ca e noapte in Hawai, ca imi luam lanterna

Danelutza sa sti ca mi-am facut destul pofta. Saptmana viitoare oi sta si eu la bunici numai in gradina intre capsuni:)
Si sa va ganditi la mine, sic:P

Dana_ch multumim Ce tare esti cu stersul prafului, pote vine si soacra sa te ajute:)

andora cu tine n-am povestit azi:) Stiu eu ca si voi sunteti plimbareti si romantici ca 2 porumbei:) Noi 2 semanam la faza cu muntele, dau orice pt o zi la munte:)

Svetlana ada si la mine ceva bunatati, ca azi fusei suparata si n-am mancat nimic

Lucia multumim Eu nu=mi fac prea mari probleme pt Sara, ca doar la toti copiii le iasa maselele, si mai ales se intampla sa le mearga burta, da ma streseaza soacra, se vaita de zici ca-i sfarsitu lumii

mmiha da sa mai vedem si noi ce rame frumoase ai facut:)

Anculina cand e cheful? Cum va distrati? Pupici multi domnisoarei

Adriana iar esti la plimbare cu Andrei? I-au iesit dintisorii?

Corina, Tina io va pup ca sunteti scutite cu bb mic:)

Cami ai ramas intre plantatiile de flori? Ai mila si de noi

Cred ca ma apuc de facut bagaje, abia astept sa plecam. Duminica vrem sa stam la Felix sa tragem o baie buna, aveti habar cum va fi vremea? Ca la noi de 2 zile tot ploua:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Fiti atente toate ca merg sa imi bag o titulatura, sa vedem daca observati... nu aveti motiv caci v-am spus...
Sa vedem cine ma baga in seama acuma :)

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Magda si eu am votat-o pe Bianca, imi pare rau ca nu am stiut ca participam si eu la concurs. Pana la urma am votat si un baietel care mi-a placut la categoria 4 ani - Serban Cristian.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Geani ai vazut am strigat si ai aparut . Si eu intru foarte rar, apuca sa mai scriu cite un mesaj, asta cind doarme Isabella.
Fetelor mi-am obosit ieri ploada, de a dormit toata noaptea fara sa zica mir, a dormit 1.30 de la 5 de ieri dimineatza pina la 9 aseara, si ora jumatate impartita in trei. Acum astept sa se trezeasca si o iau la goana prin magazine, asta ca sa-i cumpar mindrei mele, rochitica pentru un anishor. Uauau, mai am un picutz si am fata de maritat.
Magda am votat-o pe Bianca, mamaaaa dar ce ochi frumoshi are , sa-ti traiasca domnisoara.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

multumesc frumos

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Adinela ,hai cu titulatura aia ,ca astept aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Mai Flavia, i-au iesit doi odata, parca nu puteau sa iese si ei unul cate unul... azi iar nu a papat...si ma "indispozitioneaza" la cap...
Cand pleci omule, la bunici?

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Bey, am titulaturaaaaaaaaaaaaa.... cine ma vede? Flavia ma vezi cu programul ala al tau??? Hai spune ca da...

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ce faci ,mami unui bebelus de plus?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

daniela, ce bine ca ai observat
Deja ma simt bagata in seama?

Adinella

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata.
sorry pt. ieri dar zau daca am stat 5 min. in casa.A fost atat de cald si de frumosss...
Astazi ploua dar au anuntat 26° Ma si gandeam ca nu a plouat demult
Mi-am pus flori,mi-am tuns iarba am facut treburi serioase nu gluma.
Acum flavia chiar te rog sa-mi uzi florile in lipsa ca sigur mor saracutele fara apa la cat de cald este vara aici!

Astazi ma duc sa-mi iau costum de baie.Am vazut eu intr-o revista un costum fain cu o mini fustita la slip,dela din 2 bucati.Nu am purtat costum din 2 bucati dinainte sa o nasc pe Maia
Acum incerc marea cu degetul.Daca voi fi caraghioasa revin la costumul "cu totul"
I-am comandat colegului un sezlong.Vreau sa-mi pun suncile la soare cat om avea soare!
El e pe undeva la caldura,la Ocean,face baie,sta cu burta in sus la bronzat si eu acasa tund iarba in locul lui

pup la voi.
azi revin ca ploua...

Mergi la inceput