mamici casnice-50

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

buna dimineata si de la mine.

La multi ani Maria Carolina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULT ANI!MARIA CAROLINA

BUNA DIMINEATZA!

cuscra multumesc pt cafea.

fetelor eu azi merg la babyexpo la cj? veniti si voi?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

La multi ani Maria Carolina,

Neata fetele...un suc ceva...?

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Si neata!
A fost prima noapte fara febra,in schimb nu prea avem voce, pe mine ma sparge durerea de cap, tare mi-as inchiria ciocanelul lui Georgi.
Voi? Neata si gata? Sau sunt vremea si norii de vina?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cuscra ai disparut la cumparaturi?

flavia pe unde sti?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

neata! Am facut si eu ochi...
bai georgy, eu acuma te cetii... ma ...da tu devii agresiva cand te maltratezi ...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
haideti in Hawai! ia uitati aici . imagini live de pe plaja Waikiki.
acum e noapte ,da' sa vedeti cand se face ziua la ei . superb.

http://www.co.honolulu.hi.us/cameras/waikiki_beach/waikiki.htm

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

LA MULTI ANI MARIA CAROLINA! ITI DORIM SANATATE, VIATA LINA SI FERICITA, IAR PARINTILOR SA LE TRAIASCA MINUNEA!!! Neatza , azi n-am chef de nimic, am de facut mancare, fimiu ma bate la cap sa iesim afara, eu am oala pe foc si un sictir de numa numa. Nu stiu de ce... poate de la vreme, poate de la cafeaua pe care inca nu am apucat sa o beau.Andora ai dreptate, nu stiu ce naiba e cu legitimatia astora, da ieri a iesit show pe tema asta. Are o gramada de elemente in ea, le mai lipsea codul asta.Ma duc si eu la treaba mea, am trecut doar sa va salut si sa urez la multi ani.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

LA MULTI ANI MARIA CAROLINA!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI ! MARIA CAROLINA

Buna dimineatzaaaaaa, am beut cafea dar daca tot nu mi-a ajuns, trecui la capshuni cu zahar si nesss.

Mai, io o vad pe Geani, ca tot se messengerizeaza, dar la noi nu mai vrea , sau n-o lasa Daria... oricum o tzuca si pe creatza cea mica la fel.
Cetit tot ce atzi scris, va salut din mers ca urla Isabella, ma duc sa ne jucam in gradina...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput