mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 5
alexa si mami spune:
beeeey, unde sunteti? acu' cind am si io o juma de ora liber nu e nimeni:(
alexa
light spune:
Io-s paici... Ca Liviu doarme. Nu i-a mai curs sange din nas si sper sa nu mai aiba probleme cand se trezeste. Nu scapam bine de o belea ca dam de alta, ba cu diareea, ba cu amigdalita, acu cu sangele, da asta sper sa fie mai mare sperietura.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
alexa si mami spune:
liviut.
asa e cu ccc cupiii, probleme peste probleme. d'aia ma rog io la DD numa' de sanatate...in rest nik:)
alexa
impreuna spune:
Lucia esti tare rau
Sa ne fie rushine la ce ne-am gandit
Bine ca se simte ok Liviu, si sotul meu are pb cu curs sange din nas, tot de la caldura. Cica tre sa bea multe lichide, da nu stiu care-i logica.
Alina si io vreau la sauna, ca am fost in oras dezbracata si am inghetat de frig (adica nu chiar dezbracata:)
O asteptam si pe Ioana pe aici, ca am vazut-o ca bantuie pe forum:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Pai ce mai flavia io mi-am pus literele acolo sa vad ce iese, daca asa iese, vreau nu vreau ma pufneste rasul...Atunci o sa il indop pe Liviu cu lichide ca nu bea deloc, nimic.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
light spune:
quote:Sa stii ca mare dreptate ai. Si eu la fel. Nimic nu e mai important decat sanatatea, si asta ma rog si eu la Dumnezeu sa ne dea si atat.
Originally posted by alexa si mami
liviut.asa e cu ccc cupiii, probleme peste probleme. d'aia ma rog io la DD numa' de sanatate...in rest nik:)alexa
Bimilit spune:
salutare!salutare!
hai ca dau un rand , si pt toata gasca.
va tzuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
bey, da pe unde suntetzi?
cami ce faci ai iesit la sadit flori .ha ca venim sa-ti dam o mana de ajutor.
cuscra unde esti??????
va tzuc si mai vin......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
georgi75 spune:
Si io da mi-e leneeee....
Mancarica e aproape gata si plec afara apoi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE