mamici casnice-50
Raspunsuri - Pagina 6
Dana_ch spune:
mmiha super pozele asa inramate.
lucia sigur e de la caldura.
georgi ti-a trecut lenea?
fla cum a fost la intalnire?cred ca a-ti avut ce povesti daca nu va-ti mai vazut demult.
cuscra am fost la plimbare dar si la platit unele facturi,acum astept sa vina fata si colegul sa dam o raita prin metro.
am de cumparat trei cadouri si nu stiu ce sa le iau,la fina aia mare la finuta de 6 ani si la fata nasilor de 13 ani.
asa si mai tre sa cumpar si la fata cate ceva ca a venit vara si mai trebe unele chestii,asa ca zilele astea o sa cam plec pe la magazine.
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Aoleu, chiar ca e slaba miscarea pe aici:)
Eu m-am distrat fain in orash, am venit acasa, am avut musafiri si am mai bagat o tura de plimbare cu barbatu:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
osna spune:
salutare fetelor pe ziua de azi.
pina acum nu am apucat sa intru,azi la noi este sarbatoare si a fost soata libera deci sanse mici sa prind loc la calculator.am gatit si mi-am luat de curand o tava de muffins-uri antiaderenta.ce sa va spun ca a fost dezastru total,le-am scos firimituri deacolo,cu lingurita,dar imi era asa pofta de dulce ca asa le-am mancat.la noi azi a fost o vreme mizerabila,a plouat si a batut vantul iar frate-miu imi spune ca sunt la resita 30 grade si mor de cald.
va pup si revin cand mai am liber la calculator.
malla spune:
hai sa va duc pe pagina 2 :)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
mai da unde sunteti toate?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Bay, voi ati avut zile cand pur si simplu nu v-ati inteles cu bebeii???Ca fi-mea a fost ingrozitoare azi...
Si cica sa te lasi de fumat...azi cred ca am bagat un pachet.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
Nimeeeeni?????
Eh! Lasa ca stau singura si-mi dau cicane-n cap.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
georgi75 spune:
Tot nimeni?
Mai bag 2 ciocane...
Hai bai fete ca deja curge sange....
Avem si POZE