Zodia Gemeni (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Bineinteles ca si mie imi plac cumparaturile.Ma incadrez bine in descrierea de mai sus,insa avand ascendentul in Fecioara,sunt putin mai serioasa in ceea ce priveste cheltuirea banilor,nu cedez la primul impuls,-dar recunosc ca de multe ori primeaza Gemanuta din mine.
Ca si Liliac,sau Kittie,stiu exact unde pot gasi ceea ce imi doresc.
Eu am o slabiciune pentru cosmeticale,am produse pentru te miri ce si niciodata nu sufar daca cheltuiesc mai mult deoarece le consider "investitie pentru viitor",as dori sa fiu o batranica atragatoare .(discutabila chestie).
Cu hainele nu am probleme,deoarece stiu exact ce vreau,si nu mi se intampla sa cumpar ceva si sa nu imi palca ulterior,dar asta e o caracteristica imprumutata de la Fecioara.
Totusi,mi-as dori sa fiu mai non-conformista in ceea ce priveste imbracamintea,Gemenutele sunt recunoscute pentru extravaganta si dorinta de a epata,in schimb mie nu imi place sa "sar"in ochii lumii.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna seara gemanutelor!

mi-a fost dor de voi, sunt zapacita de caldura asta, simt ca ma sufoc.

Luna caracteristic pentru noi( gemenutele) treaba cu sopaiala.
Eu nu ma regasesc intru-totul si nu stiu ce ascendent am, ca sa stiu ce imi da echilibrul.
Eu de cand am nascut mi-am pierdut indemanarea.....sincer inca nun ma regasesc, abia astept sa incep serviciul sa imi intru in drepturi.

Kittie ce faci scumpa gemanutza? observ ca iar ai pierdut luminita!!!

Andreea , ce e cu Sun ?

Luna astept sa mai postezi lucruri interesante.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

nu stiu cat de mult le place gemanutzelor sa sara in oki, stiu numa k io m-am descoperit o data cu sarcina. Poate fo coincidentza... poate nu. cert e ca de atunci (de la prima sarcina, adica) nu mai am teama de alegeri nefericite in vestimentatie si stiu ce vreau ! Sa ma simt bine si sa arat asta!
Roxi... n-am perdut luminitza.. Numa fak ekonomie la curent

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Iata si horoscopul zilei:
"Aveti capacitatea de a lua decizii foarte bune pe plan financiar. Va puteti ocupa de afaceri delicate.

Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere din familie.

Sunteti dispus sa duceti la bun sfârsit o activitate începuta mai demult. Aveti grija sa va respectati promisiunile!"

Imi cer scuze ca n-am mai intrat...
O zi frumoasa va doresc!
Pupi
p.s. Rox multumesc si pup la fata!

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Roxi,daca imi spui ora nasterii te ajut eu cu ascendentul.Dupa 25 ani incepe sa isi spuna cuvantul ascendentul iar dupa 30 chiar isi intra in drepturi.
Eu am observat mari schimbari in ceea ce ma priveste in ultimii doi-trei ani-si le pun pe seama ascendentului.
In ceea ce priveste statul acasa,te inteleg ca te-ai plictisit,si eu am fost in situatia ta,nu imi gaseam locul acasa si dupa ce fetita a implinit un an m-am intors la lucru,dar sa stii ca dupa,mi-a parut foarte rau ca n-am stat cu ea inca un an.
Cred ca as putea scrie o carte despre cat am suferit in ultimele 8 luni datorita bonelor,care nici pe departe nu le pasa de "papusica"mea.

Mergi la inceput

Buna fetele,

"Aveti succes în toate activitatile legate de camin si va întelegeti foarte bine cu familia.

Sunteti bine dispus si comunicati cu mare usurinta. Puteti rezolva chiar probleme ale celor din jur.

Va sfatuim sa nu neglijati sfaturile unei femei."

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Gemenii si sanatatea

Rezistenta Gemenilor este destul de capricioasa. Uneori sunt capabili de eforturi deosebite, dar este preferabil sa nu li se ceara o straduinta intensa si de lunga durata, fiindca risca sa clacheze.

Unul dintre punctele lor sensibile este sistemul nervos, a carui afectare poate aduce surmenaj, depresie, tulburari sexuale, tulburari ale sistemului nervos periferic, nevrite.

Alt punct sensibil este sistemul respirator - de aici, predispozitia pentru bronsite, astm, pleurezie si alte boli acute sau cronice ale plamanilor si bronhiilor.
Uneori Gemenii au tendinta sa fumeze prea mult ori sa exagereze cu alcoolul. Totusi, in ciuda rezistentei inconstante si a unei vieti mai mult sau mai putin dezordonate, jongleaza abil cu fortele lor si se recupereaza rapid dupa boala.

Mergi la inceput

Luna poti sa-ti activezi PM-ul, pls? Vroiam sa-ti trimit datele sa ma ajuti si pe mine cu ascendentul. Dar as prefera pe pm.
Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Frumos horoscop avem!

Luna, cum se inteleg Gemenii (gemanutzele) cu fecioarele? K ncep sa mi bag serios in cap faptul ca o sa fie cezariana si deci cu 2 sapt inainte de termen (dpn30sept) si deci in zodia fecioarei, nu balanta, cum mi-as fi dorit eu, sa mi fac o echipa de balante, de partea mea :)...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Aoileoooo, si asta cu sanatatea...chiar m-a dat gata...
Intr-adevar fumez, dar zic ca nu fac excese ...
Si acum o intrebare...Cum va manifestati voi cand sunteti un pic bolnavioare?? Ca daca va zic eu...va ingrozesc...In primul rand, daca ma doare ceva, claaaaar, trebuie sa stie toata lumea , adica o sun pe mama, imi sun sotul, explic lu' frate-miu..., iar cand ajung acasa trebuie sa zic fff des ce ma doare ca altfel parca nu-mi trece. La inceput sotul meu se panica...dar tot eu eram cea care spunea: "lasa draga, trece...odata cu individa!!!" si iar o luam de la capat...

Acum toata lumea s-a obisnuit si ma iau ca atare. Au invatat ca daca nu e grav, doar zic si-i bat la cap, daca e grav ma prezint direct la medic fara drept de apel!
Voi cum sunteti in asemenea situatie??

Mergi la inceput