Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 14
SunSmile spune:
Neata
La multi ani gemanutilor nascuti astazi!La multi ani Floare de colt!Iata si horoscopul(nu-l luati in seama ca nu-i fain)
"Dimineata s-ar putea sa va certati cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare.
A venit momentul sa înapoiati unei rude o suma împrumutata mai demult, dar nu aveti de unde. Va sfatuim sa apelati la prieteni.
Încercati sa va odihniti!"
Va pup pe toate!
p.s. fu extra, mega, super...frumos Kitiule!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Kittie spune:
Kiar ca urat horoscopu...
La multi ani Floare de colt!!!!
Bravos Sunule ! Ma bucur tare! Acu nu mai ai nici o scuza , tre sa fii cu motoarele-n plin pan' ha-haaat!!!!far' de insemnatate horoscoapele
, mami de ( 13oct04 )
mihaela amalia spune:
Sunule bine ai revenit printre noi
LA MULTI ANI! tuturor gemanutelor nascute astazi
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
geo_ionita spune:
La multi ani,Floare de colt! Numai bine si multa sanatate!
La multi ani si celor ce sunt nascuti astazi!
Sunule: Sa nu ma uiti cu ce te-am rugat si bine ai revenit!!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos
roxisialexia spune:
LA multi ani!
Pentru toate gemanutzele de 7 iunie.
Sun ma bucur sa te vad, bine ai revenit!
Cu forte proaspete? Stiu ca eu eram nauca la sv dupa 2 sapatmini de concediu ( ma asteptau teancuri de hartii !!!).
Kittie ce mai faci, cum evolueaza sarcina?
Ce ai cu luminita de la captul tunelului?
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
SunSmile spune:
Neata
Iata si horoscopul(tot urat):
"Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental si deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati!
Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile, daca va temperati orgoliul si încapatânarea."
La multi ani pt Rozi ,aida_o ,iully !!! Sa fiti sanatoase si fericite!
Geo nu te-am uitat, numai ca fusei plecata iar acum nu am avut timp nici sa sun! Dar o sa incerc. Nu cred ca vor fi gata pe 15, din pacate!Mi-a mai venit o idee si poate asa o sa pot rezolva mai repede. Oricum nu te uit!
Rox dap! Tone de hartii, dar asta e! Acum sunt odihnita(asa cred ei, ca eu in concediu merg la distractie nu la odihna) si trebuie sa le fac pe toate!
Pup si o zi faina!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
mihaela amalia spune:
Chiar daca e naspa horoscopul si-a facut efectul de dimineata la mine.Iubi m-a luat peste picior cu o gluma si eu m-am enervat
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
nushulica spune:
LA MULTI ANI GEMANUTZELOR!!!
Rozi
aida_o
iully
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
Kittie spune:
La multi ani Rozi, aida_o, iully !!!!
Aja carevasazica mereti in concediu sa va disctratzi???Pffffffff mai mare rujinea!! la mooncaaaaaa!!!!
Roxi mere sarcina, mereeeee... Ieri am fo la obstetrician si mi-a zis ca e cu kutzit nu scap de data asta .. si speram ca picea doreste sa stea cel putin inca 8 saptamani d'acu-ncolo, maxim inca 13. Am io ceva cu treijpe asta (ca mi-a mai facut aseara o programare la cnsultatie , ultima pe ....13 sept ).Daca toate merg bine, la mijlocu lu' sectembre taem burtik...Booonnnn cat despre luminitza de la capu lu tunelu - pai e simplu : am de umblat dupa acte, nenumarate si diverse (de aproape o sapt si jumatate). Sunt momente in care cred ca nu mai ies la lumina cu ele, alteori mi se pare ca mi-au reusit toate prea usor , e atunci o vad pe luminitza ji parol! arata bine !
Cat de horoscop azi.. off... n-am apucat sa ma cert cu nimeni inca. M-am certat ieri. Si azi as vrea tare sa ma calmez ca suspectez o alergie pe fond nervos .. ma tot mananca pielea
V-am pupat fetele! azi fusei grafomana
, mami de ( 13oct04 )
Luna75 spune:
LA MULTI ANI pentru Gemenutele nascute si in special pentru
katie (Bine ai venit la noi!Nu mai spune ca esti batrana la 27 de ani,ce o sa spui la 70 ?!)
Rozi
aida_o
iully
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.