Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 15
geo_ionita spune:
Rozi , Aida_o, Iully : LA MULTI ANI FETELOR, SANATATE SI FERICIRE!
SUNULE: mai exact pana pe 23 (numarul norocos al stelistilor de ieri) nu 15, deci mai este ceva timp...daca iti va reusi, cred ca iti voi fii mereu recunoscatoare! Vei face niste oameni FERICITI! Multumesc!
Georgiana
mihaela amalia spune:
red]LA MULTI ANI TUTUROR GEMANUTELOR nascute astazi[/red]
multi -ici
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
ana maria spune:
Va zic si eu La multi ani!!! Pana acum nu am intrat pe subiectul vostru. Azi e ziua mea si pe 12 a sotului. aas ca avem sarbatoare in familie!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
andreea_trend spune:
Urez si eu
LA MULTI ANI!!!
gemanutzelor nascute azi.
Sa fiti fericite si iubite mult!!!
assa spune:
Marturisesc ca sunt surprinsa sa ma regasesc pe listuta voastra dupa atata timp.
LA MULTI ANI TUTUROR GEMENILOR!!!!!!!!!
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Pentru ca eu astazi plec din Bucuresti si revin duminica seara, am intrat sa fac urarile.
La multi ani sanatosi, cu realizari si impliniri!
09
1976 - assa
1979 - vickic
10
1974– lumit
1977– mami220102
1980– Kittie - ascendent Balanta- Sarcina usoara zbenguila! Si multa sanatate, fericire si bucurii cu carul! Si sa vezi mereu luminita!
1981 - NicoletaB
11
1974– KULTA
1979– nushulica -Draga mea, iti doresc sarcina usoara, casnicie fericita si TOT binele din lume! Sa fii frumoasa, iubita si implinita!
Va pup si weekend placut tuturor!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Kittie spune:
Cu intarziere :
La multi ani assa si vickic !!!!!
Sarumana mult Sunule pentru urari! Petrecere frumoasa in we! Io m-apuc sa curat prin casa k maine am tort mmm abia astept sa vad cum e! L-am luat la recomandarea unei prietene si deja salivez gandidu-ma la el! Prima oara dupa vreo 9 ani cand am tort de ziua meaaaa!! si invitati (bine, invitatiile au fost facute mai mult sa se adune piticii decat pentru mine . Si maine o sa fie 10 si o sa fiu sarbatorita pe pagina 10 de la subiectul gemanutzelor , partea 10a sa nu ziceti ca nu-i frumos!
, mami de ( 13oct04 )
gogosar spune:
La multi ani! sarabatoritelor de azi.Numai sanatate , fericire si impliniri va doresc.
roxisialexia spune:
LA multi ani gemanutelor de 9 iunie!
Multa fericire si succes.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
roxisialexia spune:
Kittie ma bucur sa aud ca esti bine, iti doresc sa nasti cand trebuie si nu-i bai cu cifra 13, chiar poate purta noroc, cat despre taiat pe burtic te asigur ca nu-i mare scofala, eu m-am recuperat foarte repede si nu am nici o problema.Si tu spui de "picea", a iesit ca e fetita?( parca era tot baietel!!!)
MHhh si eu as papa niste tort, dar nu poci ca sunt la cura, deh asta e.SA ne spui cum a fost.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac