Zodia Gemeni (10)
Raspunsuri - Pagina 13
gogosar spune:
La multi ani, gemanutilor nascuti azi.
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
SunSmile spune:
Am ajuns si eu acasa. Am intrat sa urez La Multi Ani fericiti si sanatosi gemanutelor de astazi si inca o data celor care si-au aniversat ziua cand am lipsit! Sa fiti sanatoase, implinite si fericite, dragele mele!
Va multumesc din suflet ca nu m-ati uitat!!!
Va pup cu drag!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
andreea_trend spune:
Horoscop Gemeni.... Marti 6 iunie.
Greu reusiti sa comunicati cu cei de alta varsta, ca atare diferentele dintre generatii se vor face mai mult simtite. Cel tanar va sustine ca dreptatea e de partea lui, pe cand cel batran va cere ascultare prin superioritatea experientei de viata. Cu siguranta, ambele tabere ar avea ceva de invatat una de la alta, daca nu s-ar crampona atat de generatia din care face parte. Exista si cai de mijloc intre cei mici si cei mari!
gogosar spune:
LA MULTI ANI FELICIA0606!!!!!!!!!!!!!!
MULTA SANATATE SI NUMAI REALIZARI.......
ANCA
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
liliac1 spune:
Sunt restanta...si-mi cer scuze ca n-am fost aici la timp pentru a ura La Multi Ani!!! fetelor care s-au sarbatorit zilele trecute.
Felicia0606
ILUCAE spune:
La multi ani!!!!Pentru gemenutzi care astazi isi serbeaza ziua.
ELENA+ ALEXANDRA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos
Kittie spune:
La multi ani Felicia!!!
Bine ai revenit Sun! cum fu?
fetele incep sa se miste treburile ! In sfarsit vad si eu luminitze la kapu tunelului! incep sa cred ca nu suntem in zodia gemeni degeaba , o zi cred ca aci mi dau duhu, urmatoarea merg lucrurile asa de usor de zici ca nici nu i adevarat!
Va pup pi toate!
, mami de ( 13oct04 )
roxisialexia spune:
La multi ani !
Celor care isi aniverseaza ziua, le doresc multa sanatate, iubire si realizari.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac