Zodia Gemeni (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani bibyrox !

O viata plina de fericire si realizari.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Horoscopul Carierei pt saptamana 5-11 iunie:

Luni si Marti, abordezi mai multe probleme ramase nerezolvate – pentru a-ti fi mai usor, fa o lista sau pune-ti biletele pe birou si in geanta. Indeplinirea taskurilor pas-cu-pas poate fi o modalitate foarte eficienta de a rezolva problemele, cel putin pentru moment.

In a doua parte a saptamanii, concentreaza-ti atentia asupra problemelor care iti solicita in special creativitatea – vei fi extrem de productiv.

Spre sfarsitul saptamanii si in weekend, te confrunti cu probleme financiare importante, legate de locul de munca sau personale.

Mergi la inceput

Horoscopul dvs. pentru azi: 5-Iun-2006

Aveti ocazia de a va pune in practica ideile. La serviciu veti descoperi ca evenimentele decurg conform asteptarilor si oportunitatile atat de asteptate nu intarzie sa apara. Un lucru este clar, va veti simti mai optimist. Sunteti totusi prea distrat pentru a lua o decizie in legatura cu cineva de acasa, asa ca e mai bine sa nu riscati, aveti multe de pierdut.

Horoscopul dvs. pentru saptamana: 5 Iun - 12 Iun

Nu ezita sa negociezi cu cineva la care tii. Gandeste-te sa te intorci la scoala. Frecventeaza cursuri care te vor ajuta sa schimbi directia. Cineva incearca sa-ti castige prietenia. Infrunta-l in mod direct si refuza-l. Nu cheltui peste masura ca sa-ti redecorezi casa.

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neatza gemanutzelor!!!

Multumim Roxi pt horoscop

Interesant... cred ca stiu care e persoana aia din casa

quote:
Originally posted by roxisialexia

.... Sunteti totusi prea distrat pentru a lua o decizie in legatura cu cineva de acasa, asa ca e mai bine sa nu riscati, aveti multe de pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

ralnied,Bine ai venit la noi si iti doresc sa intri tot mai des.

Sper sa fie adevarata treaba cu banii,urmarim si vedem...Oricum pentru tine a inceput bine - marire de salariu,iar dupa nunta sigur mai ramai si cu ceva bani.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Ce bine e ca toata lumea e optimista! Da' poate ai dreptate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

LA muti ani tuturor gemanutelor care azi isi aniverseaza onomastica!

Sa aveti o parte de fericire, succes si sanatate.

Mergi la inceput

Mi-e dor de Sun ...
Te asteptam sa ne spui cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

LA MULTI ANI!!!Romaria, Dante01, Brinnie, Enik !!!

Nu stiu de unde avet voi atata optimism .. Si de unde se rezolva la voi treburile... la mine sunt asa de incurcate ca-mi vine sa fuuuuggg!!! Culmea! Nu depinde NIMIC de mine :( eu doar stau si disper frangandu-mi degetele pt ca astept dupa altii :(

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani gemanutelor de ieri si de azi!

Fetelor eu ma uit la predictiile Uraniei de pe B1(care la mine s-au implinit 90%) si ea zicea sambata ca urmeaza o perioad foarte buna pentru gemeni.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Va multumesc din suflet fetelor!!!!

Luna multumesc mult pentru horoscop. Chiar mi se potriveste!
Katie ma bucur mult ca ne revedem! Ce mai faci???? Iti multumesc din suflet pentru urari si intr-adevar: am avut o zi superba!!!
Gogosar multe [floî din partea mea!!!
Nushaaaaaa multumesc mult iubita!!! Iti doresc si tie inca o data sa ai o sarcina usoara si sa fi mandra de tau!

LA MULTI ANI TUTUROR GEMANUTZELOR DE ASTAZI!!! Sa aveti o zi superba!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput