Zodia Gemeni (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Luna75

In atentia fetelor cu bani

Intre 3 si 28 iunie Mercur,care guverneaza zodiac Gemeni,intra in casa banilor,perioada foarte buna pentru a face investitii cu sansa de a castiga bani frumosi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna, uite ca am dat curs invitatiei tale si am venit si eu sa scriu aici...
Stii ce mi-a placut la ce ai scris tu mai sus??? Ca mi se cam potriveste!
Intai ca ieri am semnat contract pt marire de salariu (nu cine stie ce, dar este...)...
Si cum acusi am nunta, sa inteleg ca voi ramane si cu bani dupa???
Si investitii, da, multe mai vreau sa fac!
Sper sa ai dreptate!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Si daca tot am trecut de ora 0.00, La multi ani fetelor nascute pe 4 iunie!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

LA MULTI ANI !!!
Irismetal
Annaa
Mariailin
Iliuta
Bibyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

ralnied,Bine ai venit la noi si iti doresc sa intri tot mai des.

Sper sa fie adevarata treaba cu banii,urmarim si vedem...Oricum pentru tine a inceput bine - marire de salariu,iar dupa nunta sigur mai ramai si cu ceva bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

BIBYROX,

Intr-adevar esti unica,nu mai sunt sarbatorite nascute pe 4 iunie printre noi.
Azi isi sarbatoreste ziua si Angelina Jolie.

Iata si caracteristicile persoanelor nascute pe data 4

- Aveti abilitatile practice foarte dezvoltate si acordati atentie detaliilor atunci cand lucrati. Oricand primiti o sarcina noua este foarte clar ca nu veti precupeti nici un efort pentru a o duce la bun sfarsit, chiar daca aceasta va suprasolicita. Simtul dumneavoastra de responsabilitate nu va va permite sa lasati un lucru neterminat. Cateodata puteti fi foarte morocanosi si odata ce v-ati apucat de un lucru nimeni si nimic nu va poate opri. Poate ca ar fi bine pentru dumneavoastra daca ati asculta si de opinia celorlalti. Uneori este bine sa va lasati convinsi de cei din jur pentru a ramane flexibili din punct de vedere intelectual si pentru a nu ramane blocati pe o idee. Este important sa apreciati bunatatea oamenilor daca nu doriti ca acestia sa se indeparteze de dumneavoastra. Ar trebui sa incercati sa fiti mai diplomati, chiar daca acest lucru se intampla arareori si chiar daca este sub demnitatea dumneavoastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

La multi ani!!! Bibyrox

ELENA+ ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

"La multi ani!", Biby, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, si sa dea Dumnezeu sa iti implinesti cele mai mari dorintze!
Iti doresc numai bine si sper ca ai avut o zi frumoasa!

Am tinut sa te felicit, pentru ca primele amintiri despre forumul asta sunt legate de tine; eu te numeam "sefa" (cea buna ;)) de la "mirese 2005" si chiar daca nici acum nu scriu prea des, stau f. mult pe forum si m-am bucurat ca de revederea cu un vechi prieten cand ai revenit dupa o lunga absenta. Iti doresc numai bine si sper ca ai avut o zi frumoasa!

Sper ca nu va suparati, gemenutzelor, pentru confesiunea de mai sus, si sa ma acceptati si pe mine in gasca, ca mai am si eu cateva zile si imbatranesc...adica pe 8 iunie (1979)

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

BIBY LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SCUMPA SI SA-TI DZEU CAT MAI REPEDE UN BB CA STIU CA TI-L DORESTI MAI MULT CA ORICE(DAR NU LUNA ASTA)!!!

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

La multi ani,Bybirox, sa fii sanatoasa si fericita.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Katie bine ai venit in club!!!

Eu maine am examen asa ca o sa le urez de azi fetelor nascute maine

LA MULTI ANI !!!!
Enik
Romaria
Dante01
Brinnie

Mergi la inceput