Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 11

Siminaf spune:
Hai, mai, ce sa aiba Calgelul?!? Contine un anestezic local si un antiseptic. Dar, desigur ca la supradozari pot aparea efcte destul de... uritzele. Adica anestezicul poate da ceva aritmii, rar de tot fenomene de hipersensibilitate, antisepticul ceva simptome de intoxicatie, dar astea apar daca, evident, se ia tot tubul o data, si nu conform instructiunilor.
Succes la iesit de dintisori! Noi doar ne mestecam gingiutele inca.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

joy04 spune:
ma mut in schimbul asta .....
mammmaaa numai am rabdare pana saptamana aviatoare cand ajung la dr sa-mi dea reteta compensata sa incp tratamentul asta odata.
2 ore am dormit, chinuite si alea, dar numai puteam sta in pat.
deci, discita,sciatica mea este la locul ei, dar dr era happy ca "nu doare in loc fix" cand m-a ciocanit cu ciocanelul pe coloana. ce o fi vrand sa zica cu asta, habar nu am.
nu pot face baile cu sulf anul asta ca-s dupa sarcina si a zis nu. abia le asteptam ca taaare bine mi-au facut.
inc anu stiu ce tratament am, adica nu recunosc decat milgamma si ca+mg+vitd...si mai este un artro nu stiu cum (dar nu flex)
am de facut injectii - sa vad unde naiba sicum le fac, ca-s 20 de zile...
bai eu disper cu diversificarea asta. cred c ao sa ramana fimiu nemancat cu mine, ca nu cred ca0s in stare sa-i fac de haleala.
zau!
nu-i place suculetul de morcov...asa ca azi ii bag si mar si le conbim deja ca eu i-am mai dat cate o lingurita doua.
LAVI, tu ai zis de o gramada de ori ce si cum alea alea. eu am mai salvat una alta, dar sa stii ca tot strig dupa tine pe aici.
si eu as vrea sa o mai tai cu calculatorul, uite ieri nu i-am mai dat drumul si am apucat sa ma epilez, ca calc un pic (am fost la dr si trebuia sa-mi calc noii si proaspetii pataloni cumparati)
nici eu nu am de gand sa-i cumpar da incaltat acum, canu are rost.
mai ales de piele si cu taloneta. doar nu o sa dau atatia bani doar de...asa...degeaba...
aa...si al meu copil are mucisori...am dormit cu geamul deschis..
e...ma duc la pat ca vad ca mi-a trecut aproape de tot spinarea si poate mai apuc niste somn bun...SPER
aaaa si inca iericand veneam de la dr, ma gandeam eu ca totusi nu ma doare chiaar asa de rau spatele....si ca ce rost are sa incep tratamentul ca-i asa d ebine noaptea sa=i dau titza decat sa-i fac lapte si sa-i dau bibele....
si inca ceva cica dr asa : NU RIDICAT, CARAT, IMPINS, TRAS GREUTATI...cica eu sa nu ridic nici copilul!!!! pai cine? altcineva...hahahahahah angajez pe cineva la ridicat copilul.
si mai tineti minte ca in gravidia am avut probleme cu un picior care se umfla...de am facut si radiografie si-mi zise dr ala ca "este ceva acolo care se uneste"..cica este ceva dar este un defect cu care m-am nascut si in nici un caz sa nu ma operez!!!
nici nu aveam de gand, ca doar dr ala ma opera si de ruptura de menisc si eu am romantism.....
papapa
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

joy04 spune:
MIRELA ANCA SI BULUCI
SA VA TRAIASCA PITICII SA SE FACA MARI SI SA VA BUCURATI DE EI !!!!!!!!!
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

meems spune:
Joy, bine ai venit la schimbul 2, ca si-asa de cele mai multe ori povestesc singura pe-aici. Acuma pe bune, desi ma bucur sa postezi, mai bine ar fi daca n-ai mai avea dureri si-ai putea dormi...
Bic, multam fain de lamuriri. Sper si eu sa fie ok cand plec cu Rianna, ca va avea deja 7 luni atunci si nu stiu cat o mai pot stapani. Am citit si eu pe tot felul de site-uri despre traveling with kids, da' nu stiu cat oi reusi sa aplic cu a mea. Zicea undeva ca e bine sa incepi sa-i obisnuiesti pe copii cu noul fus orar inca cu cateva zile inainte de-a pleca, d-apai noi cum sa facem asta ca diferenta e de 10 ore?? Nu stiu, eu cred ca vad acolo la fata locului cum se comporta. Chestia e ca noi plecam si ajungem cum e mai rau, adica zborul e la 7 a.m. si ajungem in Timisoara la 12 p.m., deci... noaptea dinainte de plecare vom fi varza ca n-o s-o dormim intreaga, si cand ajungem in RO cum om rezista treze pana seara ca sa ne culcam odata cu toata lumea? As fi preferat si eu un red-eye, da' n-am gasit cu conectiile de rigoare, mai ales ca zburam la Timisoara. Asta e.
In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu s-a nimerit sa ne intalnim astazi... Poate data viitoare.
Alina, stai linistita ca nici Mircea nu se da in vant sa stea cu fata. Adica sta cu ea, se dragalesc, se joaca, ii da si sa pape din sticluta, dar nu se omoara cu schimbatul de diapers sau cu hranitul (altul decat bibe). Da' nu-i dupa el, asa ca daca eu am treaba sau sunt prea obosita, i-o pun in brate si tre' sa se descurce. Plus ca eu am un grup de prietene cu care ne intalnim cel putin o data pe luna, deci atunci sigur el sta acasa cu fata si tre' sa le faca pe toate ca eu nu-s prezenta.
Mie mi-a fost tare maraita fata de cateva zile, dar numai seara, si ma gandeam ca probabil o sa-i iasa dintii in curand si asta-i problema. Ei, in seara asta am avut asa o revelatie si m-am gandit eu ca poate tre' s-o culc mai devreme. Asa ca i-am facut baie la 20:30 in loc de aproape 21 cum ii faceam de obicei si-a picat fata lata de somn, chiar daca am culcat-o mai devreme decat ora normala. Deci, cred ca incepem sa ne schimbam programul, ca vad ca nu mai rezista asa mult seara. Sper numai sa-mi doarma tot la fel de mult dimineata.
Wow, ce m-am lungit! Hai ca va las, am un examen de dat pana la sfarsitul lui iunie si nu am invatat mai nimic pt. el, incerc s-o fac putin in seara asta.

meems spune:
Corectare: nu suna bine cum am zis ca Mircea nu se omoara sa stea cu Rianna. Ii place tare mult sa stea cu ea, dar numai cand e bine dispusa, cand rade, cand se joaca, dar nu si cand plange sau tre' sa-i schimbe diaper-ul. Dar, cum am zis mai sus, nu are de ales, asa cum nici eu nu am de ales si tre' sa le fac pe toate

dienutagraviduta spune:
salut.
noi suntem bine; de ieri suntem fericitii posesori ai unui AC. deja ma simt mai racorita numai uitandu-ma la el, ca abea miercuri ni-l monteaza.
voce nu mai am deloc, de la intalneala, de la AC-ul din masina; bine ca luca n-are nimic, ca eu ma chinui ca naiba sa comunic.
ieri am fost in idm, si mi-am cautat papuci; n-am gasit nimic sa-mi placa, pana la urma mi-am luat niste papucei cu talpa ortopedica, ca astia vad ca se poarta, dar sunt cam inalti, sper sa ma descurc cu lucarinul in brate.
si noi transmitem un kk maaare cantarului doamnei doctor; pai bine ca am cantarit si noi acasa, si avem evidente stricte : la 5 luni acasa 7500, la dr 8000; la 6 luni acasa 8000, la dr 8000. crescut 4 cm, nu a slabit deloc; pai ma duc cu luca ca era frig, super infofolit, are vreo 8500 (asta la 5 luni) si doctora scade juma de kil; ce masuratoare exacta !!!
asa ca ... mai mare incredere am in cantarul nostru de acasa, chiar daca si l-a tras luca in cap cand s-a hotarat sa se dea jos din pat singur ... macar nu cantareste de 5 ani zilnic cate 5 copii ...

dienutagraviduta spune:
adaug ca acasa nu prea sta la cantareala, si ca de fapt vroiam sa zic ca in idm am fost cu lucuta si a fost un inger ... muuult mai rabdator decat tat-su ... e adevarat, pe tat-su nu pot sa-l tin legat de burta mea la cumparaturi, macar daca ar ganguri si el, in loc sa bodogane ...

joy04 spune:
quote:
Originally posted by dienutagraviduta
adaug ca acasa nu prea sta la cantareala, si ca de fapt vroiam sa zic ca in idm am fost cu lucuta si a fost un inger ... muuult mai rabdator decat tat-su ... e adevarat, pe tat-su nu pot sa-l tin legat de burta mea la cumparaturi, macar daca ar ganguri si el, in loc sa bodogane ...
poze
dienuta si bebe-luca

uite am zis ca numai deschid pc-ul....dar nu ma pot abtine.
MEEMS, cam asa se intampla si cu cristi daca sta cu vladutu'. adica de voie de nevoie il schimba de kk...ca aseara l-am gasit cu pampersul plin de pipi si cica ca daca n i-am spus sa-l schimbe....daca plangaceste au este nervos, cateodata sta cu el si il linisteste, cateodata vad eu ca nu face ce si cum trebuie si il iau nu-l las sa-lchinuie pe pitic.
de daca-s toata ziua cu el acasa, stiu cam ce-i trebuie si ce nu, el nu prea.
una peste alta, in ultimul timop sunt super multumita de atitudinea si ajutorul lui cristi.
joy si

ardeiasul meu umplut

dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Puiul meu inca doarme si il las sa vad pana cand va dormi avand in vedere ca aseara la 23.00 era lemn tanase. In conditiile asrtea ni s-a cam dus posibilitatea de a iesi dim in parca daca se scoala la ore d-astea. Ca la noi pana papam...pana ne imbracam...pana facem bagajul trece cel putzin o ora si pana in parc mai facem juma de ora sau o ora decpinde de traseul practicat!!!
Oare sa il trezesc eu mai devreme sa se invetze sau sa las copilul sa isi faca somnul??? Seara mai devreme de 23.00 oricum nu se culca asa ca....nu stiu ce sa fac.
Buluci, Mirela Anca si Pico sa va traiasca puiutzii si sa creasca mari si sanatosi!
Pitic-ule iti multzumesc de oferta dar...nu pricep pt.ce imi faci cinste??? Nu ca nu mi-ar place dar nu stiu ce am facut sa merit o asemenea cinste!!! Te pup oricum!
Fetelor ce vreme nasoala e azi!!! Cand voiam sa scot si eu carutza in parc si sa ii fac poze!!! Of,of-mai,mai!!!
Hai ca ma duc sa vad daca se trezeste piticotul meu si vb mai tz. Poate iese si soarele sa putem iesi in parc!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

addya spune:
buna dimineata la toata lumea!
fetelor, cine imi recomanda si mie un tarc bun? adica sa se plieze , sa incapa in portbagaj si sa nu-l distruga piticu in primele 3 luni?
vreau sa-l pun sa si doarma in el...
fug k s-a crizat piticu, cred k sunt reclame la tele...
pupici