Mamici de iulie - august 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
Amabella spune:
pumpkin, saru' mana pentru parola.
map, dar chiar ca parca traiesti un film politist. si e firesc ca din cauza sarcinii sa fii mai afectata, dar nu iti face probleme, ca daca e sa te interogheze, tu oricum vei fi in calitate de martor si nu ai de ce sa iti fie frica. politistii si procurorii sunt si ei tot oameni, iar daca nu esti tu insati suspectata de ceva, nu cred ca au de ce sa fie fiorosi.
luiza
32+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
pumpkin spune:
Am facut rezervarea pentru intalnire : Tratoria Il Calcio Herastrau, 27 mai ora 13. Rezervarea pe numele de Mihaela. E cineva care nu vine cu masina ? Va putem astepta eu sau Muuh la 12:45 la iesirea de la metrou din piata Charles de Gaule (televiziune), dar trebuie sa ne anuntati.
Miky
34 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
iulenca spune:
Cristinik sa stii ca si eu m-am epilat cu crema. Intradevar e mai usor pt ca acu vizibilitatea in zona e redusa si cu crema e comod. Eu am de la Veet si in 5 min topeste tot. Cred ca si mai usor de aplicat e spuma tot de la Veet. Cum ti-a spus si Pumpkin fa un test inainte. Pe mine m-a usturat un pic prima data dar cred ca era pielea mea usor iritata. Oricum lasa pielea moale si creste mai greu. Ideea e sa "raschetezi" bine zona cu paletutza pe care o ai in cutie si apoi cu un burete. Practic parul si radacina se inmoaie. Eu ma fac cand ma duc acum la doctor si asa cred ca si la nastere. Eu cu lama sunt experta dar nu cred ca daca ma apuca nascutu o sa imi mai arda de lama. Dau cu crema si astept sa se "usuce si sa cada"![]()
![]()
. daca o fi sa nasc natural prefer sa ma taie doctorul in timpul nasterii decat sa ma crestez io inainte. ![]()
![]()
![]()
Daca te simti bine te asteptam si pe tine maine, daca nu stai cumintzica ca mai ai un pic si o sa potzi golani cu bebe.
Map draga stai linistita da-i naibi de sefi cu tot cu
problemele lor. Crezi ca are rost sa te consumi atat, sa ti se mai faca si rau? Du-te akasika si vezi-ti de bebele tau linistita. Relax ca sefii se descurca ei. Si daca te cheama cineva sa te intrebe tu fii calma ca toata lumea te protejeaza. Doar n-or veni dupa tine la maternitate sa-ti ia declaratii.
sabana draga sa stii ca ieri la curs la Filantropia am vazut o nastere cu epidurala. Epidurala era partea cea mai simpla sa stii. Anestezicul se introduce printr-un cateter treptat atat cat ai nevoie. Adika riscul sa te amorteasca de tot si sa nu mai simti contractiile deci sa nu mai potzi coopera e mic si oricum efectul trece repede daca nu ti se mai injecteaza anestezic. cateterul ti-l mai lasa oricum si dupa ca sa iti administreze in continuare anestezic dupa nastere in cazul in care ai dureri. Asta cu intepatura in coloana care poate duce la paralizie e mai rau decat drobu de sare. E o chestie de rutina pt medicul anestezist sa numere vertebrele si sa itzi bage acu unde trebuie. Se face si o anestezie locala ca sa nu simti cand iti intra acul. Mie mi-au spus prieteni medici ca riscul e mult mai mic la epidurala sau rahi decat la generala. Gandestete ca la generala trebuie sa te intubeze, inima este mult mai solicitatata si itzi revii mai greu pt ca organismul e implicat total in chestia asta.
Anyway decizia e a fiecaruia impreuna cu doctorul si in functie de politica spitalului.
Hai va pup, ne vedem maine
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20729;93/st/20060813/k/1e53/preg.png[/img]
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
cristina_ana spune:
Pumpkin, cum sa ma supar ca-mi zici Cristinik? Chiar imi place cum suna!
Poti sa-mi zici si mie cum se numeste crema aia cu care te-ai facut tu? Ca sa stiu sa ma duc la sigur cind o cumpar si sa nu mai stau sa citesc prospectele pe la toate marcile
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
map spune:
Amabella stiu ca nu am de ce sa-mi fac griji dar nu am chef sa trec prin porcaria asta din cauza unora care traiau pe picior mare de parca uitasera nr banilor si mai ales din cauza unei cretine care parca eram tranparenta si vedea prin mine asa nu ma baga in seama
ca daca ma supara ii pun sa traiasca ei din salariul pe care-l luam eu si nu s-ar descurca ca ei nu-s invatati sa traisca cu bani mai putini, si stiu sa numere numai de la multe mii in sus
Astept sa vb cu o colega sa aflu exact (sau macar sa aflu cate ceva) ce-i acolo ca asa multe sunt numai supozitii...
Legat de sterilet este posibil sa depinde si de la un organism la altul cum il suporta. Eu am o ruda care a avut si ea a facut infectie de la el, se pare ca nu i s-a acomodat organismul cu el.
Monica si
28+
cristina_ana spune:
Iulenca, multumesc pt. informatiile in legatura cu crema. Vezi ce bine e ca v-am intrebat? Mai aflu si eu chestii utile! Tare bine-ar fi sa scap de lama!!!!!!
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
pumpkin spune:
Kehleyr, nu vii maine la intalnire ? Ca mie mi-e dor de tine ! 
Miky
34 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
amiss_zip spune:
pumpkinsalut! Vrem si noi sa venim la intalnire
. Daca mai sunt locuri sa imi dai de stire daca nu...next time
. Vrem sa venim sa va cunoastem si noi! Maine la 19 avem programata o zi de nastere asa ca nu promitem ca stam mai mult de 3 ore![]()
Va pup!
Astept confirmare/infirmare
Petra 35+ 
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
pumpkinsalut! Vrem si noi sa venim la intalnire. Daca mai sunt locuri sa imi dai de stire daca nu...next time
. Vrem sa venim sa va cunoastem si noi! Maine la 19 avem programata o zi de nastere asa ca nu promitem ca stam mai mult de 3 ore
Va pup!
Astept confirmare/infirmarePetra 35+
Petra, noi va asteptam. Eu oricum am facut rezervare pentru cateva locuri in plus, deci mai este loc. Si daca ne strangem mai multe mai cerem o masa, nu-i problema doar nu o sa refuze niste gravidutze dragutze si infometate. "Data viitoare" o sa fie cu carucioarele in parc....sau o sa se intalneasca fetele cu DPN-uri de august

Miky
34 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai
map spune:
fetele maine sa aveti o intalnire cat mai placuta si sa papapti papa bun ![]()
Ce-am mai dormit, parca este mai bine acum. Il astept pe sot sa vina sa mergem la cumparaturi, avem novoie de raft pentru balcon, si pamant de föori si flori. Deja mi-am intrat in ritm cu statul acasa ![]()
Monica si
28+