Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Sa nu uit sa le urez BUN VENIT fetelor noi!!!!!
Dar ne inmultim nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna idee cu suvitele in staniol..super.
merci...asa o sa fac

quote:
Originally posted by carliema

dolores
evident ca se gaseste vopsea fara amoniac. cauta la l"oreal.eu am folosit si o prietena de a mea foloseste revlon fara amoniac. dar eu nu le recomand la nimeni ca stii tu cum este, nu merita sa risti . am citit ca se recomanda suvitele care se aplica in staniol ca sa nu ajunga la pielea capului vopseaua.

11+

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi26 spune:

Bine ati venit! le urez mamicilor nou-venite.Sa stati cu noi pana la termen si apoi sa ne mutam la mamici proaspete, la scutece,pampers, etc.
ramsan, tu unde iti faci triplu test? Eu il voi face maine la spital la Cuza Voda. Nu mi-a indicat dr. meu, dar eu vreau sa-l fac. Tocmai am auzit de o cunostint ade a mea care a nascut de vreo 3 luni si copilasul are sarcaul sindrom Down..Dr. ei nu i-a indicat acest test.
Asa ca eu, dragele mele ma voi duce sa-l fac. Tineti-mi pumnii.
Iritatia tot nu mi-a trecut. Cred ca de la capsuni am facut-o. Ma dau doar cu o potiune antialergica cu alcool mentolat si nu mai stiu ce , poate imi va trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Ramsam - am mai trimis un Pm, te descurci?
Mio - am primit 2 poze, in prima te-am recunoscut - esti cea blonda din stanga cum te uiti la poza ... dar in a doau? Te-ai vopsit si te-ai tuns? Sau ai gresit poza? Uita-te in album si spune si mie ... esti tu sau nu in poza a doua.

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

dolores
sa stii ca pericolul e de la pielea capului care intra in contact cu vopseaua nu de la par .daca esti blonda trebuie sa alegi un blond inchis fara amoniac pentru ca cel deschis nu se va vedea.Eu am noroc ca am parul blond natural si imi prind si vopselele fara amoniac , insa la tine s-ar putea sa nu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumesc frumos de primire.

Ce sa zic .. eu va tot citesc zi de zi de vreo 2 luni, dar am asteptat sa treaca timpul, sa capat incredere...

Pt ca, chiar mai mult ca la sarcina cu Matei am avut scrugeri/sangerari. Nu foarte abundente, dar suficient sa ma isterizez. Am ajuns la 6 utrogestan/zi si inca continui pana in sapt 14. Bineinteles si acid folic.

Am fost la ecografia de 12-13 saptamani unde a si masurat pliul nucal (sau translucenta nucala) care e o.k. (1,2 mm) Asta apropo de sindromul Down.

Cred ca si din cauza asta mi-a spus ca pot sa sar peste triplu test, permitandu-mi cica si varsta, 32. Chiar mi-a zis ca-i destul de controversat, mai ales ca rezultatele sunt estimative.
Dar cred ca o sa-l fac.

Am mai facut niste analize uzuale (hemograma, glicemie, calciu, sideremie, creatinina, sumar urina). Nu mi-a recomandat celelalte gen toxoplasmoza, clamydia, lalala si nici n-o sa le fac.

De la 20 saptamani mi-a recomandat pastile pt mamici, gen Prenatal, Elevit.

La 23 saptamani o sa fac eco morfologica si cam atat.
Si, bineinteles, eco in fiecare luna, macar ca sa stau linistita.

Ah, bebe era tare agitat si l-a chinuit ceva pe dl doctor. Dadea din maini, din toate alea si nu statea locului o clipa. Ba l-a apucat si sughitul...

Mirona, eu is de-o zi cu deny75 asa ca taman ce m-ati "scapat".

Ei, si acum semnez pt prima oara asa (ce sentiment ciudat!):

13

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Eeee, ce fete cochete mai suntem!Bravo, sa se mandreasca bebe cu noi!si tati!Din pacate am si eu o bogata colectie de fire albe si nu stiu cum sa rezolv problema.Eu sunt satena inchis la par si alta varianta in afara de Henna nu cred ca-mi ramane, ca suvite nu-mi sta bine.Leyla, Iosup mi-a spus ca ne intalnim pe 5 mai la ora 16.30 la centrul din Bdul Unirii, nr.57.Tu esti pacienta drului Tutunaru?Pup toate fetele frumoase si vorbarete!AAAA, sa nu uit, poate cineva ma ajuta.Am nevoie de sfatul unei juriste.Sa zic pe scurt care e buba:conform contractului colectiv de munca, desi sunt angajata a companiei si cand voi fi mamica (pe perioada celor doi ani), pierd anumite bonusuri, care sunt privite separat de salariu.Stie cineva daca este corect sa-mi ia aceste drepturi?Pot sa dau si mai multe informatii, problema e un pic mai complicata, dar poate totusi cinava ma ajuta cu un sfat.Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

si eu ma confrunt cu aceeasi problema...am o alergie la ceva...eu cred ca tot de la capsuni...iritatie ce mi-a aparut pe ambele maini....si ma dau cu o crema care se numeste Carpicon...e super buna.

quote:
Originally posted by bubi26

Bine ati venit! le urez mamicilor nou-venite.Sa stati cu noi pana la termen si apoi sa ne mutam la mamici proaspete, la scutece,pampers, etc.
ramsan, tu unde iti faci triplu test? Eu il voi face maine la spital la Cuza Voda. Nu mi-a indicat dr. meu, dar eu vreau sa-l fac. Tocmai am auzit de o cunostint ade a mea care a nascut de vreo 3 luni si copilasul are sarcaul sindrom Down..Dr. ei nu i-a indicat acest test.
Asa ca eu, dragele mele ma voi duce sa-l fac. Tineti-mi pumnii.
Iritatia tot nu mi-a trecut. Cred ca de la capsuni am facut-o. Ma dau doar cu o potiune antialergica cu alcool mentolat si nu mai stiu ce , poate imi va trece.

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

MARAIR
Daca iti suspenzi contractul individual de munca pe perioada celor doi ani, atunci DA, e corect sa nu mai primeste acele bonusuri! Daca nu ti-l vei suspenda ci vei munci in continuare, e drept ca nu primesti cei 6+2 mil lei de la stat ci doar 1 mil.stimulent pe langa salariu si-ti vei pastra toate bonusurile. E alegerea ta.

quote:
Originally posted by marair

Eeee, ce fete cochete mai suntem!Bravo, sa se mandreasca bebe cu noi!si tati!Din pacate am si eu o bogata colectie de fire albe si nu stiu cum sa rezolv problema.Eu sunt satena inchis la par si alta varianta in afara de Henna nu cred ca-mi ramane, ca suvite nu-mi sta bine.Leyla, Iosup mi-a spus ca ne intalnim pe 5 mai la ora 16.30 la centrul din Bdul Unirii, nr.57.Tu esti pacienta drului Tutunaru?Pup toate fetele frumoase si vorbarete!AAAA, sa nu uit, poate cineva ma ajuta.Am nevoie de sfatul unei juriste.Sa zic pe scurt care e buba:conform contractului colectiv de munca, desi sunt angajata a companiei si cand voi fi mamica (pe perioada celor doi ani), pierd anumite bonusuri, care sunt privite separat de salariu.Stie cineva daca este corect sa-mi ia aceste drepturi?Pot sa dau si mai multe informatii, problema e un pic mai complicata, dar poate totusi cinava ma ajuta cu un sfat.Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

da...asta e problema..si s-ar putea sa nu-mi prinda nici cea fara amoniac..asa mai deschis...cred, nu?
imi trebuie ceva mai inchis sau suvitze in staniol

merci mult de informatii

quote:
Originally posted by carliema

dolores
sa stii ca pericolul e de la pielea capului care intra in contact cu vopseaua nu de la par .daca esti blonda trebuie sa alegi un blond inchis fara amoniac pentru ca cel deschis nu se va vedea.Eu am noroc ca am parul blond natural si imi prind si vopselele fara amoniac , insa la tine s-ar putea sa nu.

11+

dolores 12+

Mergi la inceput